ich-zapfe

Cocktailglazen, Waterglazen - Elements, set van 6, tweekleurig zwartbrons, 456 ml


Item nummer NEW-8815

Fabrikant: ich-zapfe

Inhoud bundel artikelen:
RRP EUR 43,32
EUR  34,03 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Cocktailglazen, Waterglazen - Elements, set van 6, tweekleurig zwartbrons, 456 ml

Kenmerken:

  • Set van 6 kleurrijke Elements-glazen met een inhoud van 456 ml voor unieke gastronomische ervaringen
  • Tweekleurig zwart-brons ontwerp voor visuele elegantie
  • Hoogte: 120 mm, diameter: 85 mm voor perfecte maat
  • Hoogwaardig glas voor maximale duurzaamheid

Probeer onze kleurrijke Elements-glazenset van 6, of het nu voor een speciaal gastronomisch evenement is of voor een andere gelegenheid. Onze glazen, met hun tweekleurige ontwerp in zwart en brons, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat al uw drankjes perfect gepresenteerd worden. Met een inhoud van 456 ml per glas zijn ze geschikt voor diverse dranken, van longdrinks tot cocktails of frisdranken. Elk glas heeft de juiste hoogte van 120 mm en een diameter van 85 mm voor een perfecte grip.

Een uniek ontwerp voor de ideale gastronomische ervaring

De gekleurde glazen van Elements zijn veel meer dan een gewone bril. Hun tweekleurige zwart-bronzen ontwerp verhoogt de sfeer van uw evenement, waardoor het nog aangenamer wordt. Het ontwerp is elegant en opvallend, waardoor deze glazen perfect zijn voor gala-avonden, privédiners of speciale gelegenheden in uw restaurant.

Hoogwaardig glas voor een langere levensduur

De Elements gekleurde glazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor ze extreem robuust en duurzaam zijn. U kunt ze meerdere keren gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade of slijtage. De duurzame constructie zorgt voor betrouwbaar en langdurig gebruik in de meest veeleisende restaurants en bars.

Ideaal voor een speciaal cadeau

De Elements gekleurde glazen zijn het perfecte cadeau voor de mensen die je wilt verrassen. Ze zijn zowel elegant als functioneel en kunnen bij meerdere gelegenheden worden gebruikt. Het zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die op zoek is naar cadeauartikelen om de vonk van gastronomische kunst aan te wakkeren.

Technische specificaties

  • Leveringsomvang: 6 glazen
  • Materiaal: glas
  • Ontwerp: tweekleurig zwart-brons
  • Capaciteit: 456 ml
  • Afmetingen: Hoogte: 120 mm, diameter: 85 mm

Zeer functioneel

De gekleurde glazen van Elements zijn resistent en veelzijdig, ze kunnen zowel thuis als in villa's, restaurants, bars en nog veel meer worden gebruikt. Door hun solide constructie zijn ze slagvast en spatwaterdicht. Deze glazen zijn ook vaatwasmachinebestendig, waardoor ze perfect zijn voor evenementen thuis en op kantoor.

Een veilige aankoop

Onze Elements gekleurde glazen set is gemaakt met alleen de beste materialen en de beste afwerking. Al onze brillen zijn gegarandeerd en getest om te voldoen aan de eisen van uw dagelijkse gebruiksbehoeften. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Niet alleen een gekleurde bril

De Elements gekleurde bril is veel meer dan alleen een gekleurde bril. Ze zijn een manier om onvergetelijke herinneringen en een unieke gastronomische ervaring te creëren. Met hun elegante, opvallende en trendy design zullen onze glazen het middelpunt van de aandacht zijn aan uw tafel, evenement of restaurant, waardoor uw gasten een unieke indruk krijgen van uw ondernemerszin.

Een innovatief product

Onze Elements gekleurde glazen vertegenwoordigen een zeer innovatief product op de markt, met hun sterke eigenschappen, die gegarandeerd aan uw behoeften en die van uw gasten zullen voldoen. Door deze bril te kopen, krijgt u een authentiek Italiaans product, uiterst functioneel en betrouwbaar.

De beste klantenservice

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd 100% tevreden zijn met hun aankoop. Wij staan ​​te allen tijde klaar om u te helpen, voor al uw vragen of informatie. Bovendien garanderen wij de veiligheid van uw transactie met ons klantenbeschermingssysteem.

Item ID 454506
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1320 g
Dimensies 85×85×120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: