ich-zapfe

Borgring, сirclip voor 3/8" slang/connector


Item nummer 443836

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1,11
EUR  0,87 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Borgring, сirclip voor 3/8" slang/connector

Met onze borgring voor 3/8" slang/koppeling verzekert u zich van professioneel gebruik in bars en restaurants. De opvallend rode kleur en bijzondere vorm maken hem niet alleen gemakkelijk te herkennen, maar ook gemakkelijk te hanteren. Deze borgring vervult een cruciale functie: hij zet de slang of connector effectief vast en voorkomt hiermee dat deze per ongeluk losraakt. Dit minimaliseert het risico op ongelukken of morsen van drank, wat niet alleen van belang is voor de veiligheid van uw gasten, maar ook voor de netheid en efficiëntie van uw bedrijf.

Voordelen:

  • Effectieve vergrendeling: bescherm uw slangen en connectoren tegen onbedoeld losraken, om mogelijke ongelukken of morsen van drank te voorkomen.
  • Gebruiksvriendelijk: de opvallende rode kleur en speciale vorm maken de borgring gemakkelijk te herkennen en te hanteren. Ontworpen voor 3/8" slangen en connectoren voor optimale veiligheid in verschillende toepassingen.
  • Robuust en duurzaam: het hoogwaardige materiaal garandeert een lange levensduur, zelfs onder veeleisende omstandigheden in de horeca.
  • Veiligheid voorop: deze borgring is een onmisbaar onderdeel van uw gastronomische uitrusting en een investering in de bedrijfsveiligheid van uw bedrijf.

Het installeren en gebruiken van dit product is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De borgring past precies op 3/8" slangen en connectoren, en zijn robuuste en duurzame materiaal garanderen betrouwbare prestaties bij dagelijks gebruik in professionele omgevingen.

Vertrouw op kwaliteit en effectiviteit als het gaat om het beveiligen van uw slangen en connectoren. Bestel nu onze borgring voor 3/8" slang/koppeling en investeer in de professionele veiligheid van uw horecagelegenheid.

Item ID 452279
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 100×100×100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: