ich-zapfe

Stand houder, voet voor CO2 0,5 kg


Item nummer 443885

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 12,77
EUR  10,03 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Stand houder, fleshouder, gasfles voet voor CO2 0,5 kg

Onze vloerstandaard, houder voor CO2-flessen van 0,5 kg is de perfecte oplossing voor het efficiënt en veilig opbergen van uw CO2-flessen. Of u nu een professional bent of gewoon een enthousiaste hobbyist, onze houder is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en biedt de volgende voordelen:

  • Eenvoudige installatie:Onze houder kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd zonder speciaal gereedschap of moeilijk boren. U kunt direct genieten van de voordelen van onze houder.
  • Robuuste en stabiele constructie:Onze houder is gemaakt van duurzame materialen en heeft een stabiele constructie om uw CO2-fles veilig op te slaan, zelfs bij intensief gebruik.
  • Compact en ruimtebesparend:Ondanks zijn robuustheid heeft onze houder een compact ontwerp en neemt hij minimale ruimte in. Hierdoor is hij ideaal voor elke bar, restaurant of thuisgebruiksituatie.
  • Betaalbare kwaliteit:Wij bieden onze houder aan tegen een betaalbare prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze vloerstandaard, houder voor CO2-flessen van 0,5 kg biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.
  • Veelzijdig inzetbaar:Onze houder kan niet alleen gebruikt worden voor CO2-flessen, maar ook voor andere soorten flessen en containers. Hierdoor is het een veelzijdig accessoire voor elke opslagoplossing.
  • Veilig en betrouwbaar:Met onze houder kunt u er zeker van zijn dat uw CO2-cilinder veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Veiligheid is onze prioriteit.
  • Gratis verzending:Wij bieden gratis verzending, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.
  • Ergonomisch ontwerp:Onze houder is ontworpen met de nadruk op gebruiksgemak en ergonomie, waardoor u gemakkelijk uw CO2-fles kunt hanteren en plaatsen.
  • Langdurige prestaties:Dankzij de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige constructie is onze houder ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te bieden voor uw opslagbehoeften.
  • Milieuvriendelijke productie:Wij zijn toegewijd aan milieuvriendelijke productieprocessen om onze impact op het milieu te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Kies voor onze vloerstandaard, houder voor CO2-flessen van 0,5 kg en optimaliseer uw opslagruimte met de perfecte balans tussen kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid!

Item ID 452320
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 170 g
Dimensies 170×170×120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: