ich-zapfe

Koelkast - industriële, 100 kg, uitvoering met versterkte koelunit bovenaan


Item nummer NEW-6936

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 4.611,60
EUR  3.623,40 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelkast - industriële, 100 kg, uitvoering met versterkte koelunit bovenaan

Deze vaatjeskoelkast is ideaal voor bars en restaurants die vaatjes en flessen koud moeten houden. Met een versterkte koelunit aan de bovenkant en een koelvermogen van 575 W kan deze koelkast maximaal 4 vaten bevatten met een laadvermogen van 100 kg.

De hoofdkoelkast heeft een inhoud van 1650 liter en kan eenvoudig op verschillende plekken in de set worden geïntegreerd. Met deze grote capaciteit kan het product maximaal 36 drankdozen bevatten, passend bij de meest gebruikte formaten zoals waterflessen, sappen en een fles met uw favoriete wijn.

Deze koelkast is zo ontworpen dat hij gemakkelijk te gebruiken en te installeren is, zodat hij een gemakkelijke en comfortabele werkomgeving voor zijn gebruikers kan bieden. Het is gemaakt van aan drie zijden geïsoleerde drukschuimpanelen, waardoor het extreem energiezuinig is en een lange levensduur mogelijk maakt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Koelkast met grote capaciteit - 1650 liter
  • Nuttige lading ca. 100 kilo
  • Versie met versterkte, aan de bovenkant gemonteerde koelmodule, koelvermogen 575 W
  • 1 roestvrijstalen middenplank
  • Nuttig volume gelijk aan 4 vaten Ø 425 mm (50 liter) of 5 vaten Ø 385 mm (30 liter) of 36 drankkratten met NRW-flessen van 0,5 liter
  • Drankenkoeler ideaal voor vaatjes en flessen
  • Koelkast gemaakt van drukschuimpanelen met een isolatiedikte van 56 mm
  • Buitenbehuizing van plaatstaal met witte coating, binnenbehuizing volledig van roestvrij staal
  • In hoogte verstelbare poten (8-30 mm)
  • Extra middenplank/vleeshanger
  • Deurcompartiment met vergrendelingsfunctie en gemakkelijk vervangbare pakking voor holle kamer met groot volume
  • Volledig hermetische, bovenaan gemonteerde koelunit met koelvermogen van 575 W (t0 = -5°C)
  • Digitale thermostaat met automatische ontdooicontrole, temperatuurweergave
  • Waterverdamping tijdens ontdooien 220/230 V / 50 Hz

Heb geen spijt van de aankoop van deze koelkast, hij is essentieel voor elk restaurant, bar of cateringbedrijf. Deze drankenkoelkast is één van de belangrijkste producten voor uw zaak, waar uw gasten hun favoriete drankje kunnen eten en drinken. Onze koelkast met grote capaciteit biedt uw gasten een gemakkelijke, gemakkelijke en snelle orderverwerking.

Het echte comfort van deze professionele koelkast is te danken aan de grote capaciteit. De gemiddelde stadsbar biedt zijn klanten ongeveer 15 verschillende drankjes aan, en restaurants hebben doorgaans ongeveer 30 verschillende drankjes beschikbaar. Maar deze koelkast kan maximaal 36 catalogi bevatten van de drankjes die ze aanbieden. Dit betekent dat de koelkast gemak en gemak kan bieden zodat gasten snel en gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen.

Nu heeft u een ongelooflijke kans om een ​​koelkast aan te schaffen die werkelijk geschikt is voor alle soorten etablissementen en die u en uw gasten gemak en gemak zal bieden. Onze producten zijn betrouwbaar en professioneel, en elke eindgebruiker zal uiterst tevreden zijn met de aankoop van dit prachtige product.

Verspil geen tijd en bestel nu uw koelkast met grote capaciteit.

Met dit verfrissende product kunt u er zeker van zijn dat uw drankjes tot diep in de dag van brandstof worden voorzien, waardoor de kwaliteit van de smaak en de ijswatercultuur wordt gegarandeerd. Dit product is uiterst betrouwbaar en zal u nooit in de steek laten wanneer u het het meest nodig heeft.

U kunt zich abonneren op de nieuwste drankkoelers en exclusieve aanbiedingen en kortingen krijgen, waardoor u tijd en geld bespaart. Wij bieden een snelle en efficiënte levering, zodat u binnen een mum van tijd kunt genieten van uw bereide drankjes in uw nieuwe koelkast.

Mis de kans niet om deze kwaliteitskoelkast met hoge capaciteit aan te schaffen en bied uw bedrijf een gemakkelijke en comfortabele werkomgeving voor uw klanten. Waar wacht je nog op?

Item ID 453890
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 220000 g
Dimensies 920×1160×2230mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: