ich-zapfe

"Gebruiksaanwijzing", sticker


Item nummer 443224

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2,60
EUR  2,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

"Gebruiksaanwijzing", sticker

Deze "Gebruiksaanwijzing" sticker is de ideale oplossing voor professionele biertapsystemen in bars, pubs en andere gastronomische gelegenheden waar duidelijkheid en nauwkeurige communicatie van instructies belangrijk zijn. Dit instructielabel is volgens BGR 228 opgesteld en zorgt voor een eenvoudige en begrijpelijke boodschap aan zowel klanten als personeel.

Functies van de Stickers

  • De "Instructie"-sticker heeft een witte achtergrond met korte, zwarte platte tekst die perfect leesbaar is.
  • Met afmetingen van 184 x 240 mm heeft de sticker een ideaal formaat dat op verschillende oppervlakken kan worden geplaatst.
  • Het materiaal van hoogwaardige kwaliteit garandeert zowel duurzaamheid als een esthetisch uiterlijk dat bij de professionele omgeving past.
  • De installatie van de sticker is snel en eenvoudig en vereist geen extra gereedschap, waardoor tijd en moeite bespaard worden.

Altijd Belangrijke Informatie op een Duidelijke Manier

  • De instructielabels volgens BGR 228 zorgen ervoor dat klanten en personeel belangrijke informatie altijd vlak voor hun ogen hebben.
  • Door de labels wordt een duidelijke en nauwkeurige communicatie bevorderd en kunnen mogelijke misverstanden effectief worden voorkomen.
  • De effen kleurendruk van de instructies zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te lezen zijn en een blijvende indruk achterlaten.
  • Het ontwerp van de labels is goed doordacht en neemt slechts minimale ruimte in, maar biedt toch veel informatie, waardoor geen detail over het hoofd wordt gezien.

Veelzijdig en Praktisch Uitvoerbaar

De instructielabel volgens BGR 228 kan worden gebruikt in restaurants, cafés en andere gastronomische gelegenheden waar duidelijke instructies en veilige communicatie van informatie nodig zijn. Of het nu gaat om een biertapsysteem, keuken of een andere strategische locatie, deze instructielabels zijn de perfecte keuze voor effectieve communicatie.

Met zijn hoogwaardige materiaal, eenvoudige installatie en helder ontwerp zijn deze instructielabels een uitstekende investering in de veiligheid en efficiëntie van uw gastronomische bedrijf.

Item ID 442038
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 20 g
Dimensies 20×20×20mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: