ich-zapfe

Kraan, Waterkraan, Keuken kraan - model Classic Clean, Spoelkraan


Item nummer NEW-3163

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.558,80
EUR  1.145,75 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Kraan, Waterkraan, Keuken kraan - model Classic Clean, Spoelkraan

Kenmerken:

  • Eengreepsvloermengkraan met draaibare kraan
  • Vaatwasspray voor een schone was
  • Afmetingen S-uitloop: A = 250 mm
  • Steekmaat: 150 mm
  • Verbindingsstuk: 2 x 1/2“
  • Hoogte: ongeveer. 1.300 mm ±50 mm
  • Tafelboring: 2 x Ø 22 mm

De waterkraan - vaatwasmachinestraal met ééngreeps staande mengkraan en draaibare kraan is een hoogwaardige kraan voor uw keuken. De eengreeps vloermengkraan maakt een eenvoudige bediening mogelijk en dankzij de zwenkklep kan de wateruitlaat flexibel worden uitgelijnd. De vaatwasserspray zorgt voor een schone was en is daardoor een praktische toevoeging aan de keuken. De afmetingen van de S-uitloop zijn A = 250 mm, de tussenruimte is 150 mm en de armatuur is voorzien van een aansluitstuk met 2 x 1/2".

De hoogwaardige afwerking van robuust materiaal garandeert een lange levensduur en maakt de waterkraan - vaatwassersproeier met eengreeps keukenmengkraan en draaibare kraan tot een betrouwbare metgezel in je keuken. Deze kraan combineert modern design met functionaliteit en is daarmee een esthetisch hoogtepunt in iedere keuken. Dankzij de innovatieve zwenktechnologie van de ééngreeps keukenmengkraan kun je zelfs grotere potten en pannen moeiteloos vullen of schoonmaken, waardoor je keukenwerk efficiënter en comfortabeler wordt.

De vaatwasmachinespray biedt niet alleen uitzonderlijke reinigingsprestaties, maar ook waterbesparing in vergelijking met conventionele kranen. Dit betekent niet alleen een bijdrage aan de bescherming van het milieu, maar ook een verlaging van uw waterrekening. De intuïtieve bediening van het armatuur, gekoppeld aan het robuuste ontwerp, zorgt voor jarenlang probleemloos gebruik. Dit maakt ze tot een waardevolle investering in uw keukenapparatuur.

Eenvoudige installatie en universele aansluiting maken deze kraan een ideale keuze voor vrijwel elke keukenconfiguratie. De hoogte en het bereik van de kraan zijn ideaal gedimensioneerd om ook in kleinere keukens een optimaal ruimtegebruik te garanderen, zonder dat dit ten koste gaat van comfort en functionaliteit. De Classic Clean vaatwasserspray is niet alleen een nuttig hulpmiddel, maar ook een statement van moderne keukentechnologie en esthetiek. Uw keuze voor deze kraan weerspiegelt uw bewustzijn van stijl en efficiëntie.

Het hoogglansoppervlak geeft je spoelbak een vleugje elegantie en maakt van elk gebruik een visuele ervaring. Met dit beslag verzekert u zich niet alleen van hoogwaardige keukenapparatuur, maar ook van een product dat overtuigt door zijn lange levensduur en betrouwbaarheid. Een waar pareltje voor iedere keuken!

Item ID 453003
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 6800 g
Dimensies 140×250×1300mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: