ich-zapfe

Fustkoppeling - Type A - Micro-Matic


Item nummer 443530

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 71,00
EUR  61,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Fustkoppeling - Type A - Micro-Matic

Onze platte kraankop Micro-Matic kelderkraan is de onmisbare keuze voor iedereen die biergenot op het hoogste niveau waardeert. Met een roestvrijstalen plunjer, een R 3/4" persgasaansluiting en een R 5/8" drankaansluiting zorgt onze tapkop ervoor dat uw tapsysteem perfect is uitgerust.

Opvallende kenmerken in detail:

  • Corrosiebescherming door tin-nikkel-coating: Elke messing kraankop is gecoat met een tin-nikkel-coating om corrosie effectief te voorkomen en de levensduur te verlengen.
  • Aanpasbare labels: Personaliseer uw tapkop met aanpasbare labels op het handvat om een persoonlijk tintje toe te voegen aan uw biergenot.
  • Duurzame handgreep van roestvrij staal en POM-basis: de combinatie van roestvrij staal en POM-basis zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een comfortabele bediening.
  • Keuze tussen roestvrij staal of messing met tin-nikkel coating: Kies afhankelijk van uw voorkeur tussen de moderne glans van roestvrij staal of de tijdloze elegantie van messing met tin-nikkel coating.
  • Lange houdbaarheid: onze tapkop overtuigt door zijn lange levensduur, zodat je jarenlang kunt genieten van bier van de hoogste kwaliteit.
  • Eenvoudig in gebruik: De bediening is ongecompliceerd en gebruiksvriendelijk, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw bier.
  • Hoge prestaties van de hoofdafdichting: De hoofdafdichting van de doseerkop zorgt voor een betrouwbare afdichting en dus voor een soepel doseerproces.
  • Hoogwaardig design en oppervlak: het aantrekkelijke design en de eersteklas oppervlakafwerking van de behuizing onderstrepen de premium kwaliteit van deze kraankop.

Onze Micro-Matic keldertapkop is geschikt voor verschillende soorten bier en tapsystemen voor een breed scala aan toepassingen. De tapkop is ergonomisch ontworpen en ligt comfortabel in de hand, zodat u moeiteloos kunt tikken. Het doordachte ontwerp maakt het schoonmaken eenvoudiger, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten. Het tijdloze design past bij elk kraansysteem en geeft het een vleugje elegantie en moderniteit. Het ontwerp van de tapkop zorgt voor een optimale schuimvorming om uw bier te bekronen met een smakelijke kroon. Elke kraankop wordt met de hoogste precisie vervaardigd om betrouwbare prestaties en een lange levensduur te garanderen. Dankzij de ongecompliceerde montage kunt u eenvoudig uw oude kraankop vervangen om uw tapervaring te verbeteren. De kraankop is ook een geweldig cadeau voor bierliefhebbers om ze een unieke en nuttige verrassing te geven. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een betrouwbare afdichting om lekkages en onnodige verspilling van bier te voorkomen. Geavanceerde CO2-technologie houdt uw bier langer fris en sprankelend, zelfs na het openen van het vat.

Item ID 452066
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 920 g
Dimensies 150×70×120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: