ich-zapfe

Adapter met 3/4" binnendraad voor 5/16" slangschroefverbinding


Item nummer 443863

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 10,63
EUR  8,35 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Adapter 3/4" voor 5/16" Slangen, Schroefkoppeling

De schroefkoppeling Adapter 3/4" voor een schroefbare aansluiting van 5/16" slangen is een onmisbaar gereedschap voor professionals die werken met doseersystemen. Het garandeert een snelle en probleemloze verbinding van bier- of luchtslangen in elk distributiesysteem. De adapter met een 3/4" schroefdraad is nauwkeurig afgestemd op de vereisten van 5/16" slangen, wat zorgt voor een optimale pasvorm. Het is bestand tegen hoge drukbelastingen, wat duurzaamheid garandeert, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Voordelen van de schroefkoppeling Adapter 3/4" voor 5/16" slangen:

  • Gemakkelijke verbinding: De Adapter 3/4" is een schroefbare koppeling die een eenvoudige verbinding van bier- of luchtslangen mogelijk maakt.
  • Geschikt voor 5/16" slangen: De adapter is nauwkeurig afgestemd op de vereisten van 5/16" slangen, wat zorgt voor een optimale pasvorm.
  • Hoge duurzaamheid: De koppeling is ontworpen voor gebruik in omgevingen met hoge drukbelastingen, met behoud van uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Snelle installatie: De slimme constructie van de koppeling maakt een snelle installatie mogelijk in elk inbouwsysteem zonder verlies van kwaliteit.

De Adapter 3/4" voor een schroefbare aansluiting van 5/16" slangen stelt de normen voor uitstekende prestaties in doseersystemen. Het is een effectieve en solide oplossing die niet alleen een betrouwbare installatie van bier- of luchtslangen garandeert, maar ook langdurige, storingsvrije functionaliteit biedt in elk distributiesysteem voor bier of lucht.

Onze adapter is onmisbaar voor professionele doseersystemen - het is de eerste keuze voor iedereen die de hoogste eisen stelt aan zijn doseersystemen. Vertrouw op precisie, prestaties en duurzaamheid om uitzonderlijke prestaties te garanderen in distributiesystemen voor bier of lucht. Investeer in de Adapter 3/4" voor 5/16" slangen - de sleutel tot naadloze verbindingen en foutloos schroefdraad.

Item ID 452305
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 40 g
Dimensies 40×40×40mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: