ich-zapfe

Persluchtslang, breedte 6 mm, buitendiameter 5/16 "(8 mm), verkocht per meter


Item nummer 443903

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2,00
EUR  1,60 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Persluchtslang, breedte 6 mm, buitendiameter 5/16 "(8 mm), verkocht per meter

Heeft u behoefte aan een duurzame en betrouwbare Persluchtslang om uw apparaten en machines optimaal te laten werken in uw horeca of barfaciliteiten? Dan biedt onze Persluchtslang NW6mm de perfecte oplossing. De buitendiameter van 5/16" (8mm) zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kenmerken en voordelen:

  • Robuust en duurzaam: de Persluchtslang is ontworpen om langdurig gebruik te garanderen en zware belastingen te weerstaan.
  • Eenvoudig te gebruiken: de flexibele eigenschappen van de Persluchtslang maken het zeer gemakkelijk te installeren en aan te passen aan verschillende toepassingen. Dit bespaart u tijd en moeite.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het gladde oppervlak van de slang maakt het gemakkelijk te reinigen en zorgt voor een hygiënische omgeving in uw eetgelegenheid.
  • Nauwkeurige afstelling: onze Persluchtslang is verkrijgbaar per meter, zodat u de slang precies op maat kunt afsnijden. Hierdoor is een oplossing op maat mogelijk, ook voor kleinere aantallen.
  • Veelzijdig inzetbaar: Of het nu in de horeca, bar of andere professionele omgevingen is - onze Persluchtslang past zich gemakkelijk aan uw wensen aan.
  • Kleurvariaties mogelijk: Houd er rekening mee dat de kleur van de slang afhankelijk is van beschikbaarheid en kan variëren, maar altijd dezelfde kwaliteit en prestaties biedt.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en kwaliteit om een betrouwbare en effectieve werking van uw apparaten te garanderen. Wij bieden u de hoogste kwaliteit Persluchtslang van NW6mm, verkrijgbaar per meter. Gebruik de flexibiliteit en nauwkeurige instelmogelijkheden van onze slang om uw workflow te optimaliseren. Bestel vandaag nog de Persluchtslang en ervaar de hoogste kwaliteit in uw gastronomische omgeving.

Item ID 452341
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 100×100×100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: