Complete set - Fust koelkast, kegerator, biertap, 1 lijn, 50 liter/h, professioneel

Met deze complete set heb je alles in huis voor het tappen van een heerlijk koud biertje. De tapbierkoelkast heeft een inhoud tot 50 liter vaten en is voorzien van een tapzuil, condenskraan en drukregelaar voor perfect getapt bier. De set wordt geleverd met een verchroomde éénregelige dispenserzuil, afstandshuls voor staafkraanschroefdraad, 20 mm chroom, een compensatorkraan en bierslang 3/8 John Guest compleet.

Met een temperatuurbereik van 2 – 10 °C en een automatische ontdooiprocedure is de koelkast perfect voor het bewaren van verschillende vatmaten. De deuraanslag en voorpoten zijn in hoogte verstelbaar en de tapbierkoelkast heeft een geluidsemissie van slechts 42 dB. Bovendien is de levering inclusief CO2 2Kg fles gevuld, voedingsadapter - connector 3/8" buis x 5/16", CO2-slang compleet, Captive kooldioxidesleutel en 1 x kraankoppen naar keuze.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Tapbierkoelkast tot 50 liter vaten (bierbar)
  • Leveringsomvang: koelkast, 2 rollen, bijpassende lekbak, drukregelaar 3 bar, tapkop naar keuze, verchroomde éénregelige dispenserzuil, afstandshuls voor staafkraanschroefdraad, 20 mm chroom, compensatorkraan, CO2 2Kg fles gevuld, bierslang 3/8 John Guest compleet, voedingsadapter - connector 3/8" buis x 5/16", CO2-slang compleet, Captive kooldioxidesleutel, 1 x kraankoppen naar keuze
  • Temperatuurbereik 2 – 10 °C
  • Automatische ontdooiprocedure
  • Vatmaat 10, 20, 30 liter
  • Digitale temperatuurregeling

Bestel nu deze professionele set voor het tappen van het perfecte biertje en geniet van de mogelijkheid om zonder moeite vers bier te tappen wanneer je maar wilt! Let op: deze set is exclusief verzendkosten.

Item ID 453049
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 55070 g
Dimensies 800×600×1000mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: