ich-zapfe

Fustkoppeling - Type S - Micro-Matic


Item nummer 443540

Fabrikant: ich-zapfe

EUR  52,35 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Fustkoppeling - Type S - Micro-Matic

Ervaar het toppunt van prestaties in de wereld van biertapsystemen met de mandtapkop type S van Micro Matic.

Unieke kenmerken voor een uitmuntende tapervaring:

  • RVS plunjer: De kraankop is voorzien van een robuuste RVS plunjer, die niet alleen duurzaam is maar ook zorgt voor hygiënisch tappen.
  • Drankaansluiting R 5/8" met uitsparing 14 x 8 mm: De nauwkeurige drankaansluiting zorgt voor een soepele doorstroming van het bier en draagt bij aan een perfect getapte drank.
  • Persgasaansluiting R 3/4" met uitsparing 14 x 8 mm: De gecomprimeerde gasaansluiting zorgt ervoor dat uw bier op de optimale druk wordt geserveerd om de smaak te behouden.
  • CO2-inlaat met drankenvanger (terugstroombeveiliging): De innovatieve terugstroombeveiliging in de CO2-inlaat garandeert niet alleen de veiligheid, maar ook een constante kwaliteit van de kraan.
  • Verkrijgbaar met een rechte of zijdelingse drankaansluiting: Flexibiliteit in installatie voor verschillende biertapsystemen om optimaal aan uw behoeften te voldoen.

Dankzij de CO2-inlaat met drankopvanger (retourbeveiliging) wordt de korfuitgiftekop type S van Micro Matic gekenmerkt door bijzondere veiligheid en betrouwbaarheid. Met de 3/4" CO2-aansluiting en de 5/8" drankaansluiting met een uitsparing van 14 x 8 mm is hij compatibel met veel verschillende biertapsystemen.

Bestel nu de Micro Matic Type S korftapkop voor uw biertapsysteem en dompel uzelf onder in de wereld van perfect getapt bier. Vertrouw op de hoogste kwaliteit en optimale prestaties voor onvergetelijke genietmomenten in uw bar of restaurant.

De voordelen op een rij:

  • Efficiënte roestvrijstalen componenten: de roestvrijstalen stamper garandeert een lange levensduur en hygiëne voor betrouwbaar tappen.
  • Nauwkeurige dranktoevoer: de drankaansluiting zorgt voor een gelijkmatige stroom voor een perfect getapt bier.
  • Optimale druk: De gecomprimeerde gasaansluiting zorgt voor de ideale drukregeling om de smaak en kwaliteit van het bier te behouden.
  • Veilige CO2-inlaat: De terugstroombeveiliging in de CO2-inlaat biedt veiligheid en houdt de aftap op een constant hoog niveau.
  • Flexibele installatie: de keuze tussen een rechte of zijdelingse drankaansluiting maakt individuele aanpassing aan verschillende biertapsystemen mogelijk.

Overtuig uzelf van de uitmuntendheid van de Type S korfkraankop van Micro Matic. Bestel nu en verhoog de kwaliteit van uw biertap in uw bar of restaurant.

Item ID 452077
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 580 g
Dimensies 160×60×110mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: