ich-zapfe

Afvoer spoelbak 1 1/4"


Item nummer 443887

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 8,39
EUR  6,59 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Afvoer spoelbak, gootsteen afvoer 1 1/4"

Optimaliseer de waterafvoer in uw professionele keuken of bar met onze hoogwaardige 1 1/4" spoelbakafvoerklep. Deze stevige kraan is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om een betrouwbare afvoer, eenvoudige reiniging en onderhoud en optimale hygiëne op uw werkplek te garanderen. Bespaar tijd en middelen bij de installatie, aangezien de klep compleet met afdichting en borgmoer wordt geleverd.

Uw voordelen:

  • Perfecte maat:Met een formaat van 1 1/4" is onze klep ideaal voor grote keukens en bars om de waterafvoer te optimaliseren.
  • Complete set:Levering inclusief afdichting en contramoer maakt de installatie een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat u direct klaar bent voor gebruik.
  • Duurzame kwaliteit:De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur en dus een duurzame investering in de efficiëntie van uw gastronomie.
  • Optimale hygiëne:Onze klep zorgt voor een betrouwbare afvoer om de hoogste hygiënenormen in uw keuken of bar te handhaven.
  • Gemakkelijke reiniging en onderhoud:Ongecompliceerd onderhoud bespaart tijd en middelen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
  • Efficiënte afvoer van grote hoeveelheden water:Onze klep is speciaal ontworpen voor grote commerciële spoelbakken en verwerkt moeiteloos zelfs grote hoeveelheden water.
  • Slimme installatie:Het doordachte ontwerp maakt een eenvoudige installatie mogelijk, zelfs voor minder ervaren gebruikers.
  • Veelzijdige bruikbaarheid:Onze gootsteenafvoerklep past zich flexibel aan verschillende toepassingen aan, waardoor het de optimale oplossing is voor professionals.
  • Betrouwbare functionaliteit:Met zijn betrouwbare prestaties zorgt de klep voor een soepele werking en zorgt hij voor een hygiënische werkomgeving die tevreden klanten en medewerkers zullen waarderen.

Koop onze gootsteenafvoer kraan nu en breng een revolutie teweeg in de werking van uw keuken of bar met verhoogde efficiëntie, betrouwbaarheid en hygiëne!

Item ID 452323
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 80 g
Dimensies 80×80×80mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: