Aantal tapkranen of biersoorten

Koudgezette koffie uit de dispenser

Cold Brew Coffee is al heel lang erg populair onder koffieliefhebbers. Met behulp van een geschikt tapsysteem kan de koude koffie bijzonder smaakvol worden bereid.

In onze online shop vindt u bierdispensers en uitgiftesystemen voor cold brew koffie, die zijn uitgerust met alle benodigde componenten voor perfect koffiegenot.

Bereid koud gezette koffie met stikstof

In plaats van CO2 wordt stikstof gebruikt in afgiftesystemen voor cold brew koffie. Dit zorgt er onder andere voor dat de koude koffie een extreem romig schuim heeft. Bovendien geeft tikken met stikstof de cold brew koffie zijn karakteristieke, zoete smaak zonder dat er extra suiker of melk nodig is. De heerlijke koffiespecialiteit is daarom ook perfect voor figuurbewuste koffiedrinkers.

Afgiftesystemen voor koud gezette koffie zijn trendy

Met cold brew koffie uit de dispenser bied je je gasten een heel bijzondere koffiebeleving. Want de met stikstof gemengde koude koffie, die oorspronkelijk uit de VS komt, is nu ook erg in de trend bij ons en verrukt steeds meer koffieliefhebbers met zijn buitengewone smaak.

Koop een dispenser voor cold brew-koffie

Als u in de toekomst uw gasten wilt serveren met romige koffie uit de kraan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want in onze online shop vindt u het juiste tapsysteem dat u nodig heeft voor het schenken van cold brew koffie.

Zoals bij al onze producten, kunt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit van de afzonderlijke componenten niets te wensen overlaat met onze cold brew koffiesystemen en dat niets een lange levensduur in de weg staat.

Koop uw cold brew koffiedispenser handig online en laat uw bestelling snel en betrouwbaar op het door u gewenste adres bezorgen. Bij aanschaf als praktische complete set kunt u er ook op vertrouwen dat aansluiten en inbedrijfstelling eenvoudig zijn en dat u in een mum van tijd uw eerste koude koffie uit uw nieuwe dispenser schenkt.