Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Waterkoeler: Koel uw drankjes op de perfecte temperatuur met onze waterkoelers

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw drankjes koel te houden, dan is een waterkoeler van ik-tap.nl de ideale oplossing. Onze selectie van waterkoelers is ontworpen om uw biertap op de perfecte temperatuur te houden, waardoor u altijd kunt genieten van frisse, heerlijke drankjes.

Ontdek onze selectie van biertaps

Bij ik-tap.nl hebben we een uitgebreide selectie van biertaps en toebehoren, inclusief slangen, kranen en tapzuilen. Onze biertaps zijn van hoge kwaliteit en worden gebruikt in bars en restaurants over de hele wereld. Als u een eigen thuisbar heeft of een kroeg begint, zijn onze biertaps een perfecte keuze om uw klanten tevreden te stellen.

Maak uw biertap compleet

Bij ik-tap.nl bieden wij ook een uitgebreide selectie van accessoires voor uw biertap, waaronder slangen en andere onderdelen die nodig zijn om uw biertap compleet te maken. Ons assortiment accessoires is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw biertap optimaal blijft functioneren en dat u altijd het beste resultaat krijgt.

Bestel nu uw waterkoeler

Of u nu op zoek bent naar een waterkoeler voor thuis, een feestje of voor uw bedrijf, bij ik-tap.nl hebben we de oplossing voor u. Onze waterkoelers zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een uitgebreide garantie, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw drankjes altijd op de perfecte temperatuur blijven. Als u interesse heeft in onze waterkoelers, biertaps en andere producten, neem dan nu een kijkje in onze webshop en ontdek ons brede assortiment van professionele drankapparatuur!