Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Biertap zonder CO2

Op zoek naar een biertap zonder CO2? Bij ik-tap.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan biertappen van top kwaliteit voor elk feestje of evenement. Of u nu een thuisbar heeft, een thuiskroeg of een feestje thuis geeft, wij hebben de perfecte biertap voor elke gelegenheid. Onze biertappen zijn snel en eenvoudig in gebruik en zorgen voor het perfect getapte biertje, elk moment van de dag.

Biertap kopen

Bent u op zoek naar een goede biertap zonder CO2? Wij hebben een ruim assortiment biertappen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij biertappen van klein formaat voor thuisgebruik, maar ook grotere biertappen voor gebruik in horecagelegenheden. Wij bieden biertappen in verschillende prijsklassen en van verschillende merken, dus er is altijd een model dat bij uw wensen en budget past.

Accessoires voor uw biertap

Wij bieden ook verschillende accessoires en onderdelen voor uw biertap, zoals fustkoppelingen en tapkranen. Met de juiste accessoires haalt u nog meer uit uw biertap en zorgt u voor het perfecte getapte biertje.

Biertapreiniging

Het is belangrijk om uw biertap regelmatig goed schoon te maken voor de beste smaak en hygiëne. Wij bieden daarom een ruim assortiment aan Schoonmaakmiddelen en -accessoires. Met de juiste reiniging zorgt u voor een langere levensduur van uw biertap en een perfecte smaak van uw bier.

Veelgestelde vragen over biertaps zonder CO2

Wat is een biertap zonder CO2?

  • Een biertap zonder CO2 is een tapsysteem waarmee u bier kunt serveren zonder gebruik te maken van CO2. Het werkt door middel van zwaartekracht en geeft het bier op natuurlijke wijze vrij, zonder dat er extra druk nodig is.

Hoe werkt een biertap zonder CO2?

  • Een biertap zonder CO2 werkt door middel van zwaartekracht. Het bier wordt op natuurlijke wijze vrijgegeven, zonder dat er extra druk nodig is. Dit zorgt voor een soepelere en constantere stroom bier.

Wat zijn de voordelen van een biertap zonder CO2?

  • Een biertap zonder CO2 zorgt voor een betere smaak en consistentie van het bier, omdat het op natuurlijke wijze wordt getapt en er geen oxidatie plaatsvindt. Bovendien is het gebruik van een biertap zonder CO2 veel milieuvriendelijker en kostenbesparender dan traditionele CO2-systemen.

Zijn er nadelen aan een biertap zonder CO2?

  • Een biertap zonder CO2 kan minder geschikt zijn voor bepaalde soorten bier, zoals bieren met een hoger koolzuurgehalte. Daarnaast kan het tappen van bier zonder CO2 iets meer tijd en aandacht vergen dan bij traditionele CO2-systemen.

Zijn er verschillende soorten biertaps zonder CO2?

  • Ja, er zijn verschillende soorten biertaps zonder CO2 beschikbaar, van kleine thuistapsystemen tot grote professionele oplossingen. Bij ik-tap.nl vindt u een breed assortiment aan biertaps zonder CO2, geschikt voor alle soorten bier en omgevingen.
Bij ik-tap.nl zijn we trots op ons brede assortiment aan biertaps zonder CO2 en tapaccessoires, en we zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen de perfecte oplossing hebben. Of u nu een thuistapsysteem zoekt voor uw thuisbar of een professionele oplossing voor uw horecazaak, bij ons vindt u het juiste product. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van het perfecte biertje, zonder gedoe met CO2-cilinders of lekkages!