Score artikel

Bij het tappen van bier is het niet ongewoon dat er iets uitloopt of dat de tap blijft druppelen nadat het glas is neergezet. Druppelbakken zorgen ervoor dat de vloeistof onmiddellijk in de afvoer loopt en niet de hele bar nat maakt. Lekbak zijn dus zeer nuttig om de netheid van de bar te verzekeren.

Lekbak volgens uw behoeften

Wij bieden roestvrijstalen lekbak aan in verschillende maten. Sommige modellen kunnen gewoon op het aanrecht worden geplaatst. Er zijn ook tweedelige lekbakken in verschillende maten. Lekbak kunnen ook rechtstreeks in het werkblad worden geplaatst. Welke van de varianten voor u geschikt is, hangt af van uw tapinstallatie en uw gebouwen. Blader door ons assortiment en beslis naargelang uw behoeften!

Lekbak zijn erg handig in privé-gelegenheden, maar in de horeca zijn ze bijna een must. Vooral in de horeca moet het altijd zeer schoon zijn, zodat onaangenaam vuil achteraf niet tegen hoge kosten hoeft te worden opgeruimd. Om efficiënter te werken en tijd te besparen, zijn lekbakken hier een goede keuze. Water- en drankresten lopen rechtstreeks in de afvoer en hoeven niet te worden weggeveegd alvorens verder bier kan worden getapt.

Veel automaten - vooral de kleinere modellen, die ook zeer geschikt zijn voor particulier gebruik - worden geleverd met reeds geïntegreerde lekbakjes. U kunt de lekbak echter ook afzonderlijk bij ons bestellen. Het kan ook zijn dat u na verloop van tijd de lekbak moet vervangen; in dat geval vindt u de beste vervanging in ons assortiment.

Glazen douchewand

Glazen douchewand zijn trouwens handig om de bierglazen te bevochtigen voor het tappen. Bier kan gemakkelijker in licht bevochtigde glazen worden geschonken. Er zijn speciale lekbak voor de glazen douche die passen bij het formaat en de afmetingen.

Neem de tijd om uit te zoeken welke maat en vorm voor u geschikt is. Afdruiprek en glazen douches met afdruiprekken zijn inderdaad praktische hulpmiddelen om bier te tappen en onnodige besmetting te voorkomen.