Score artikel

John Guest Drank Technologie

John Guest is een fabrikant van hoogwaardige slangen en koppelingen voor een verscheidenheid van toepassingsgebieden. Naast producten voor verwarming en sanitair, perslucht en pneumatiek
en pneumatiek, alsmede producten voor speciale toepassingen, produceert de onderneming ook een producten voor dranktechnologie.

Slangen van John Guest

Gebruik voor het tappen van bier alleen geschikte slangen met de juiste diameter. Geschikte diameter. In ons assortiment vindt u zowel persluchtslangen als bierslangen van John Guest.
Bierslangen moeten voedselveilig zijn. Dit zorgt ervoor dat het bier niet bier kan niet worden verontreinigd wanneer het in contact komt met de slang. Met de slangen van John Guest
dranktechnologie, zodat niets een perfect biergenot in de weg staat. In de weg van perfect biergenot.

Schroef en plug-in verbindingen van John Guest

Om bierslangen of persluchtslangen aan te sluiten op het tapsysteem, of om heb je natuurlijk ook de juiste verbindingen nodig. Afhankelijk van uw Afhankelijk van uw behoeften, kunt u plug-in of schroefverbindingen van John Guest gebruiken. Bovendien, in onze John Guest winkel, kunt u zowel rechte verbindingen als en ook drievoudige verdelers en T-stukken voor de aansluiting van uw tapinstallatie.
beschikbaar. Om de insteekverbindingen op uw slangen optimaal te beveiligen, kunt u het beste een geschikte sluitring uit het John Guest assortiment voor dranktechnologie.

John Guest dranktechnologie - bewezen kwaliteit voor uw tapinstallatie

Of het nu slangen, adapters of aansluitingen zijn - met John Guest dranktechniek vindt u altijd de juiste oplossing voor de aansluiting van uw tapinstallatie. U een goede beslissing neemt voor de aansluiting van uw verdeelsysteem. Het bereik van de het productassortiment van de fabrikant wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit. De producten voor dranktechnologie zijn niet alleen voedselveilig, maar ook robuust, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Langst mogelijke levensduur.

Koop producten van John Guest Beverage Technology

U kunt talrijke producten van John Guest in onze winkel kopen. Deze omvatten slangen, connectoren, schroefverbindingen en borgringen in diverse formaten en afmetingen. Verschillende formaten en afmetingen