Aantal tapkranen of biersoorten

Tapzuil 5 kranen

Op zoek naar een tapzuil met maar liefst vijf kranen? Dan ben je bij ik-tap.nl aan het juiste adres. Met onze Tapzuil 5 kranen kun je efficiënt meerdere biertjes tappen voor je gasten. Onze tapzuilen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en een lange levensduur.

Biertap

Een goede biertap is onmisbaar voor iedere horecagelegenheid of thuisbar. Met onze Tapzuil 5 kranen beschik je over maar liefst vijf kranen waarop je verschillende bieren kunt tappen. Hierdoor kun je je gasten een brede keuze aanbieden en creëer je een unieke tapervaring. Onze tapzuilen zijn compatibel met verschillende tapsystemen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Biertapreiniging

Een schone biertapreiniging is van groot belang voor de smaak van het bier en de gezondheid van de gasten. Bij ik-tap.nl hebben we verschillende producten voor biertapreiniging, zodat je altijd kunt zorgen voor een hygiënische tapinstallatie. Onze Tapzuil 5 kranen is eenvoudig te reinigen door de afneembare onderdelen en het gebruik van roestvrij staal. Zo ben je verzekerd van optimale hygiëne en een betere smaak van het bier.

Tapzuil

Een tapzuil is een belangrijk onderdeel van de tapinstallatie. Onze Tapzuil 5 kranen is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt plaats aan maar liefst vijf kranen. De tapzuil is voorzien van een ingebouwde koeling en biedt daarmee altijd gekoeld bier aan je gasten. Dankzij de afneembare onderdelen en het gebruik van roestvrij staal is de tapzuil eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Zo ben je verzekerd van jarenlange tapervaring.

Slang

Een goede slang is onmisbaar voor een goede tapervaring. Onze Tapzuil 5 kranen wordt geleverd met slangen en koppelstukken. Deze slangen zijn gemaakt van flexibel en hygiënisch materiaal, waardoor je verzekerd bent van een goede doorstroom van bier en een optimale smaak. Daarnaast zijn ze eenvoudig te vervangen en schoon te maken, waardoor je altijd verzekerd bent van een optimale hygiëne.

 • Met onze Tapzuil 5 kranen heb je de mogelijkheid om vijf verschillende bieren te tappen voor je gasten.
 • Onze tapzuilen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden daarmee een lange levensduur.
 • Dankzij de afneembare onderdelen en het gebruik van roestvrij staal zijn onze tapzuilen eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.
 • Onze slangen zijn gemaakt van flexibel en hygiënisch materiaal, waardoor je verzekerd bent van een goede doorstroom van bier en een optimale smaak.

Kies voor de Tapzuil 5 kranen van ik-tap.nl en geniet van een optimale tapervaring!

Hoe kies je de juiste tapzuil met 5 kranen?

Als je op zoek bent naar een tapzuil met 5 kranen, dan ben je bij ik-tap.nl aan het juiste adres. Hieronder vind je een aantal stappen die je kunt volgen om de juiste tapzuil te selecteren:

Stap 1: Bepaal de gewenste hoogte

 • Kies de gewenste hoogte van de tapzuil.

Stap 2: Kies het materiaal

 • Kies het materiaal van de tapzuil. Bij ik-tap.nl hebben we tapzuilen van RVS en chroom.

Stap 3: Kies het aantal kranen

 • Kies het aantal kranen dat je nodig hebt. Bij ik-tap.nl hebben we tapzuilen met 1 tot 8 kranen.

Stap 4: Kies de gewenste kleur

 • Kies de gewenste kleur van de tapzuil.

Stap 5: Kies de gewenste accessoires

 • Kies de gewenste accessoires voor de tapzuil. Bij ik-tap.nl hebben we verschillende accessoires, zoals tapkranen, lekbakken en spoelborstels.

Als je deze stappen hebt gevolgd, dan heb je de juiste tapzuil met 5 kranen geselecteerd. Bestel de tapzuil eenvoudig en snel op ik-tap.nl en geniet van een perfect getapt biertje!


Veelgestelde vragen over Tapzuil 5 kranen

 • Wat is een Tapzuil 5 kranen?

  Een Tapzuil 5 kranen is een tapsysteem met vijf kranen waarmee je snel en efficiënt drankjes kunt serveren op een evenement of in een horecagelegenheid.

 • Welke hoogtes en materialen zijn beschikbaar voor de Tapzuil 5 kranen?

  Op ik-tap.nl kun je verschillende hoogtes en materialen vinden voor de Tapzuil 5 kranen. Zo kun je kiezen uit een hoogte van 60 cm, 80 cm of 100 cm en materialen zoals RVS en messing.

 • Kan ik de Tapzuil 5 kranen aanpassen aan mijn eigen wensen?

  Ja, op ik-tap.nl kun je verschillende designs voor de tapkranen vinden en kun je accessoires zoals lekbakken, tafelbladen en display verlichting toevoegen om de Tapzuil 5 kranen aan te passen aan jouw wensen.

 • Is de Tapzuil 5 kranen geschikt voor grote evenementen?

  Ja, de Tapzuil 5 kranen is ideaal voor grote evenementen omdat er snel en efficiënt drankjes getapt kunnen worden. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je drankje en kunnen grote aantallen gasten snel bediend worden.

 • Hoe kan ik de Tapzuil 5 kranen schoonmaken?

  Je kunt de Tapzuil 5 kranen schoonmaken met warm water en een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je de tapkranen en lekbakken regelmatig schoonmaakt om de hygiëne te waarborgen.

 • Heeft de Tapzuil 5 kranen onderhoud nodig?

  Ja, het is belangrijk om de Tapzuil 5 kranen regelmatig te onderhouden om de levensduur te verlengen. Zo kun je de tapkranen en lekbakken schoonmaken en de druk van het tapsysteem controleren.

 • Kan ik de Tapzuil 5 kranen ook gebruiken voor andere dranken dan bier?

  Ja, de Tapzuil 5 kranen is geschikt voor verschillende soorten dranken zoals frisdrank, wijn en cocktails. Zorg er wel voor dat je de tapkranen en leidingen goed schoonmaakt als je overstapt naar een andere drank.

 • Hoe sluit ik de Tapzuil 5 kranen aan?

  De Tapzuil 5 kranen wordt geleverd met een handleiding waarin staat hoe je de tapzuil moet aansluiten. Als je er niet uitkomt, kun je contact opnemen met de klantenservice voor hulp.

 • Kan ik de Tapzuil 5 kranen ook buiten gebruiken?

  Ja, de Tapzuil 5 kranen is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Zorg er wel voor dat de tapzuil op een vlakke ondergrond staat en beschermd wordt tegen regen en wind.

Tapzuil 5 kranen - Ideaal voor professionele drankenservice op elk evenement

Wie van plan is om een feestje te organiseren of een café/bar te runnen, heeft een efficiënt tapsysteem nodig. Een tapzuil met 5 kranen is een perfecte oplossing voor iedereen die van plan is om snel en gemakkelijk drankjes te serveren op een evenement of in een horecagelegenheid. Hier vind je de Tapzuil 5 kranen categorie waar je de beste tapzuilen kunt vinden die de drankenservice effectiever en efficiënter kunnen maken.

Essentiële apparatuur voor elk soort feest

Of je nu van plan bent om een groot feest thuis te organiseren of een horecagelegenheid runt, het serveren van drankjes is essentieel voor de tevredenheid van de gasten en het succes van het evenement. Met de Tapzuil 5 kranen zijn grote aantallen gasten geen probleem meer omdat er sneller en efficiënter drankjes getapt kunnen worden.

Een brede collectie tapzuilen voor elke gelegenheid

Op ik-tap.nl kun je verschillende soorten tapzuilen vinden, waaronder de Tapzuil 5 kranen. Deze categorie biedt keuze uit verschillende hoogtes en materialen voor de tapzuil. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren voor de tapkranen.
 • Perfecte oplossing voor professionele drankenservice op een groot feest of evenement
 • Ruime keuze in hoogtes en materialen voor de tapzuil
 • Verschillende designs voor de tapkranen en de mogelijkheid om accessoires toe te voegen
 • De Tapzuil 5 kranen is de perfecte oplossing voor iedereen die een tapsysteem nodig heeft dat effectief, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Met de ruime keuze aan hoogtes en materialen, en verschillende designs voor de tapkranen, is er voor elke gelegenheid een passende Tapzuil 5 kranen op ik-tap.nl te vinden.
Als je op zoek bent naar een tapsysteem dat snel en efficiënt drankjes kan serveren op een groot feest of evenement, dan is de Tapzuil 5 kranen de perfecte oplossing. Met de ruime keuze aan hoogtes en materialen, en verschillende designs voor de tapkranen, kun je een tapzuil vinden die perfect past bij jouw behoeften en wensen. Bovendien biedt ik-tap.nl ook verschillende accessoires aan, zoals lekbakken, tafelbladen en display verlichting, om je tapsysteem nog completer te maken. Of je nu een thuisbar, thuiskroeg, keet of een feestje thuis organiseert, of een bar, pub, horeca of discotheek runt, bij ik-tap.nl vind je het juiste product om je drankjes te koelen en te serveren. Ontdek ons brede assortiment taptechnieken, van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires. Bestel nu je Tapzuil 5 kranen op ik-tap.nl en maak van elk evenement een succes!