Lindr Kontakt

Filter

Lindr Kontakt - De perfecte biertap voor de thuisbar of kleine feestjes

Met de Biertap Lindr Kontakt bent u verzekerd van een perfect getapt biertje. Deze biertap is uitermate geschikt voor de thuisbar of kleine feestjes. Door zijn compacte formaat kan hij gemakkelijk worden geplaatst en dankzij zijn krachtige koelsysteem zijn uw biertjes binnen no-time op de perfecte temperatuur. Maar wat maakt de Lindr Kontakt zo bijzonder?

Tapkraan

De tapkraan op de Lindr Kontakt is van hoogwaardige kwaliteit en kan worden bediend met één hand. Zo kunt u eenvoudig en snel een biertje voor uw gasten tappen. Door zijn compacte formaat past de Lindr Kontakt in elke thuisbar en is hij ideaal voor feestjes en partijen.

Eenvoudig in onderhoud en schoonmaak

De Lindr Kontakt is zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Door zijn roestvrijstalen behuizing is hij gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Daarnaast is de biertap voorzien van een afneembaar lekbakje, zodat gemorste drank direct kan worden opgevangen. Al met al is de Lindr Kontakt de perfecte keuze voor de thuisbar en kleine feestjes. Met zijn krachtige koelingssysteem, eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijke onderhoud is deze biertap een goede investering voor elk huishouden.

Lindr Kontakt

Het Lindr Kontakt biertapsysteem is een hoogwaardige en moderne bierkoeler voor de commerciële sector, waarmee een vlotte bediening geen enkel probleem is. Het model maakt vooral indruk met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die u over de hele linie zeker zal overtuigen.

Hoogwaardig tapsysteem voor veeleisende bierliefhebbers

Met de Kontakt biertap van Lindr kiest u voor een hoogwaardige droogkoeler die ondanks zijn compacte afmetingen tot wel 50 liter bier per uur kan tappen.

Het apparaat is ideaal voor veeleisende restauranthouders die hun gasten willen entertainen met perfect gekoeld tapbier en die waarde hechten aan een gebruiksvriendelijk tapsysteem.

De Lindr Kontakt kenmerkt zich onder meer door zijn moderne koeltechniek. Dit zorgt ervoor dat het energieverbruik laag is en dat je na vijf tot acht minuten al bier kunt gaan schenken.

Met het Lindr Kontakt tapsysteem ben je goed uitgerust om je gasten te verwennen met een perfect biertje zonder lange wachttijden en om probleemloos een iets groter aantal gasten aan te kunnen.

Waarom de Lindr Kontakt 40 een goede keuze is

Een vers getapt biertje laat het hart van iedere bierliefhebber sneller kloppen. Met het krachtige tapsysteem van Lindr kunt u hiervoor vertrouwen op een hoogwaardig apparaat, dat met zijn robuuste constructie van roestvrij staal weet te overtuigen.

Naleving van de hoogste hygiënestandaarden is gegarandeerd evenals de langst mogelijke levensduur, zodat u er zeker van kunt zijn dat de investering in uw nieuwe Lindr dispenser de moeite waard is en dat u lang kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de bierkoeler.

Tegelijkertijd kiest u met de Lindr Kontakt 40 biertap voor een visueel aantrekkelijk model dat zeker een goed figuur op uw aanrecht zal slaan.

De grootste voordelen van de Lindr Kontakt 40 in één oogopslag:

  • Compacte doorstroomkoeler met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Laag energieverbruik dankzij moderne koeltechnologie
  • Duurzaam en robuust gemaakt van roestvrij staal
  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • Klaar voor gebruik na vijf tot acht minuten
  • Tot 50 liter perfect gekoeld bier per uur
  • Een uitstekende keuze voor veeleisende restauranthouders


Koop Lindr Kontakt biertap

Koop de Kontakt biertap van Lindr handig in onze online shop en kijk uit naar de perfecte biertjes tappen voor uw gasten.

Uiteraard vindt u bij ons ook passende accessoires, zoals bierslangen, om uw nieuwe Lindr Kontakt biertap aan te sluiten en binnenkort het eerste biertje te tappen.