Lindr Kontakt 40

Filter

Lindr Kontakt 40

Het Lindr Kontakt 40 biertapsysteem is een hoogwaardige en moderne bierkoeler voor de commerciële sector, waarmee een vlotte bediening geen enkel probleem is. Het model maakt vooral indruk met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die u over de hele linie zeker zal overtuigen.

 

Hoogwaardig tapsysteem voor veeleisende bierliefhebbers

Met de Kontakt 40 biertap van Lindr kiest u voor een hoogwaardige droogkoeler die ondanks zijn compacte afmetingen tot wel 50 liter bier per uur kan tappen.

Het apparaat is ideaal voor veeleisende restauranthouders die hun gasten willen entertainen met perfect gekoeld tapbier en die waarde hechten aan een gebruiksvriendelijk tapsysteem.

De Lindr Kontakt 40 kenmerkt zich onder meer door zijn moderne koeltechniek. Dit zorgt ervoor dat het energieverbruik laag is en dat je na vijf tot acht minuten al bier kunt gaan schenken.

Met het Lindr Kontakt 40 tapsysteem ben je goed uitgerust om je gasten te verwennen met een perfect biertje zonder lange wachttijden en om probleemloos een iets groter aantal gasten aan te kunnen.

 

Waarom de Lindr Kontakt 40 een goede keuze is

Een vers getapt biertje laat het hart van iedere bierliefhebber sneller kloppen. Met het krachtige tapsysteem van Lindr kunt u hiervoor vertrouwen op een hoogwaardig apparaat, dat met zijn robuuste constructie van roestvrij staal weet te overtuigen.

Naleving van de hoogste hygiënestandaarden is gegarandeerd evenals de langst mogelijke levensduur, zodat u er zeker van kunt zijn dat de investering in uw nieuwe Lindr dispenser de moeite waard is en dat u lang kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de bierkoeler.

Tegelijkertijd kiest u met de Lindr Kontakt 40 biertap voor een visueel aantrekkelijk model dat zeker een goed figuur op uw aanrecht zal slaan.

 

De grootste voordelen van de Lindr Kontakt 40 in één oogopslag:

  • Compacte doorstroomkoeler met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Laag energieverbruik dankzij moderne koeltechnologie
  • Duurzaam en robuust gemaakt van roestvrij staal
  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • Klaar voor gebruik na vijf tot acht minuten
  • Tot 50 liter perfect gekoeld bier per uur
  • Een uitstekende keuze voor veeleisende restauranthouders


Koop Lindr Kontakt 40 biertap

Koop de Kontakt 40 biertap van Lindr handig in onze online shop en kijk uit naar de perfecte biertjes tappen voor uw gasten.

Uiteraard vindt u bij ons ook passende accessoires, zoals bierslangen, om uw nieuwe Lindr Kontakt 40 biertap aan te sluiten en binnenkort het eerste biertje te tappen.