Lindr Biertap

Filter

lindr      

​ Lindr Biertap: De beste tapsystemen voor professional of thuisgebruik
 

Wil je een nieuwe biertap kopen, dan kun je kiezen uit tal van bekende merken. Een fabrikant wiens tapsystemen elke bierliefhebber bekend zouden moeten zijn, is Lindr.

Het Tsjechische bedrijf biedt de juiste modellen voor zowel privé als professioneel gebruik. Bent u geïnteresseerd in Lindr tapsystemen, dan kunt u deze direct in onze online shop bestellen.

Lindr - taptechnologie van hoge kwaliteit sinds 1992

Het bedrijf Lindr is opgericht in 1992. Het bedrijf van Mlos Lindr maakte snel naam dankzij geavanceerde producten. Inmiddels is het kleine familiebedrijf al lang een internationaal actieve fabrikant van tapsystemen.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven werkt Lindr nog steeds uitsluitend samen met investeerders uit Tsjechië, zodat er nog steeds een zekere verwijzing is naar de oorspronkelijke oorsprong van het bedrijf.

​ Wat maakt Lindr tapsystemen zo bijzonder

De biertapsystemen van Lindr zijn zowel visueel als kwalitatief uitstekend. Wie kiest voor een tap van de fabrikant, heeft meestal de keuze tussen modellen met een klassieke houtlook en biertaps van verchroomd roestvrij staal.

Het juiste Lindr tapsysteem is een optisch hoogtepunt voor elke bar, waarmee bier tappen gewoon een plezier is.

Wat geldt voor het ontwerp van de biertapsystemen, geldt natuurlijk ook voor de techniek en kwaliteit bij Lindr. Iedereen die een apparaat uit het assortiment van het bedrijf bezit, kan zich dus verheugen op een krachtige tap met een lange levensduur.

Diverse koelsystemen van Lindr

Lindr produceert tapsystemen die gebruik maken van verschillende koelsystemen. Wanneer u kiest voor een Lindr biertap, kunt u dus kiezen voor het type koeling waar u persoonlijk de voorkeur aan geeft.

Het assortiment van de fabrikant omvat naast apparaten met water- en contactkoeling ook modellen met elektrische koeling. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij Lindr een biertap vindt wat u zoekt, ongeacht uw voorkeuren en eisen.

​ Lindr tapsystemen voor professionals

Lindr biedt een breed scala aan hoogwaardige tapsystemen voor de horeca. Sommige apparaten kunnen tot 180 liter per uur aanzuigen.

Dat zou zelfs op piekmomenten meer dan voldoende moeten zijn en een snelle en foutloze schenking van perfect gekoeld tapbier mogelijk moeten maken.

Dankzij hun doordachte ontwerp zijn de tapsystemen van Lindr ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat de kwaliteit en smaak van het bier niet nadelig wordt beïnvloed door afzettingen in de bierleidingen.

Lindr tapsystemen voor privégebruik

Het gebruik van Lindr tapsystemen is niet exclusief voorbehouden aan cafeuitbaters en restauranthouders. Omdat het assortiment ook enkele uitstekende apparaten bevat voor privégebruik.

Deze zijn dan meestal wat lichter en compacter. Bovendien hebben ze natuurlijk niet dezelfde tapcapaciteit als de professionele tapsystemen.

Toch kunnen ook particulieren vertrouwen op hun Lindr biertapsysteem, een hoogwaardig, duurzaam model dat weet te imponeren met zijn uitgekiende technologie.

Lindr tapsystemen met membraanpompen

Tappen met CO2 is nog steeds de meest voorkomende manier. Toch proberen steeds meer mensen te tappen zonder kooldioxide. Ook in dit geval heeft Lindr natuurlijk de juiste apparatuur in de aanbieding.

Het assortiment van het bedrijf omvat ook een reeks hoogwaardige biertapystemen met membraampompen. Hiermee kan vers bier geheel zonder CO2 worden getapt.

Aangezien sommige modellen met membraanpompen een hoge tapcapaciteit tot wel 50 liter per uur hebben, zijn deze tapsystemen van Lindr ook geschikt voor professioneel gebruik. Want ook bij een iets hoger aantal gasten mogen lange wachttijden aan de bar geen probleem zijn.

​ Koop Lindr biertap in onze online shop

Bent u geïnteresseerd in de Lindr biertap? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want in onze online shop vindt u een grote keuze aan modellen van de fabrikant uit Tsjechië.

Bestel uw Lindr tap eenvoudig online en profiteer van onze lage prijzen en snelle en betrouwbare levering op het door u gewenste adres.

Een Lindr biertap is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een tapsysteem van hoge kwaliteit. De tapsystemen zijn duurzaam, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat u altijd een systeem kunt vinden dat past bij uw wensen en behoeften. Bij ik-tap.nl bieden wij niet alleen de hoogste kwaliteit Lindr biertaps, maar ook een uitstekende service. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste tapsysteem en om al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en bekijk ons uitgebreide assortiment Lindr biertaps op onze website. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een heerlijk getapt biertje!