ich-zapfe

Biertap, Thuistap PYGMY 25 1-lijn, 35 liter/u - Green Line


Item nummer 443802

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 707,00
EUR  555,50 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Biertap, thuistap, Bierkoeler, Droogkoeler - Lindr PYGMY 25, 1 kraan, 30 liter/u, Green Line

Kenmerken:

  • De PYGMY 25 1-Line Home Tapbierdispenser is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat een rustieke elegantie aan het ontwerp geeft.
  • Het moderne en robuuste ontwerp van deze bierautomaat garandeert een lange levensduur en moeiteloos transport, waardoor u de vrijheid heeft om hem mee te nemen naar elk feest, de achtertuin of zelfs kampeertrips.
  • Het is een lichte droogkoeltap die de perfecte temperatuur voor je bier garandeert met een tapcapaciteit tot 35 liter per uur.
  • De nakoelingscompensatiekraan zorgt ervoor dat uw bier bij elke tapbeurt fris en fris smaakt.
  • Hij is voorzien van een roestvrijstalen lekbak die eventuele druppels en gemorste vloeistoffen opvangt, waardoor opruimen een fluitje van een cent wordt
  • De koeltechnologie is 45% efficiënter en zorgt ervoor dat uw bier wordt gekoeld tot de perfecte temperatuur, tussen +2 en +10 graden Celsius.
  • De biertap is in slechts 2-4 minuten klaar voor gebruik, zodat u binnen een mum van tijd kunt genieten van uw perfecte glas bier.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Als het gaat om het reinigen van de bierleiding, sluit u eenvoudig een reinigingsoplossing aan en laat u deze door de kraan lopen.
  • De Pygmy 25 heeft een capaciteit van 30 l/u bij 10°C TD, waardoor u het bier tijdens uw evenement kunt laten stromen.
  • De technische gegevens omvatten 267 watt/ 230V/50Hz, 1,16A, aansluitingen: John Guest 3/8 inch en afmetingen: B/D/H 170x280x325 mm

De PYGMY 25 1-lijns bierdispenser is ideaal voor thuisbars, kleine feestjes, buitenbarbecues en picknickevenementen. Dankzij de efficiënte en betrouwbare koeltechnologie hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bier te warm wordt of zijn smaak verliest. De lichte droogkoelkraan van roestvrij staal is ideaal voor het brouwen van uw favoriete bier en kan tot 35 liter bier per uur schenken. Laat uw vrienden en familie genieten van heerlijk smakend en verfrissend bier dat elke keer op de perfecte temperatuur wordt geserveerd met de PYGMY 25 1-lijns bierdispenser.

Verbaas uw gasten met de PYGMY 25 1-lijns tapbierdispenser voor thuis, die garant staat voor eersteklas bier geserveerd op de perfecte temperatuur. Voeg deze fantastische biertap toe aan je thuisbar en geniet op elk moment van het perfecte glas bier.

Item ID 452209
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 15000 g
Dimensies 185×315×325mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: