ich-zapfe

Fustkoppeling - voor type A-fitting


Item nummer 443002

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 60,00
EUR  51,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Fustkoppeling - voor type A-fitting

Bent u op zoek naar een betrouwbare tapkoppeling die de druk van gasflessen aankan en bier rechtstreeks uit het vat tapt? Zoek niet verder dan onze tapkoppeling met bovenuitgang en drankopvangbak. Deze koppeling is perfect voor het tappen van vaten in kelders en is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige prestaties te garanderen.

Ontworpen voor eenvoudige installatie

Met een 5/8 inch drankaansluiting en een 3/4 inch drukgasaansluiting is deze tapkoppeling eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij de bovenste bieruitgang kun je gemakkelijk een vat in de kelder tappen.

Elke keer perfecte schenking

Uitgerust met een drankopvangbak, vangt onze keg-koppeling eventuele gemorste vloeistoffen op en houdt uw tapleidingen schoon, zodat u keer op keer verzekerd bent van de perfecte schenking.

Geconstrueerd met duurzame materialen

Onze tapkoppeling is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen de druk van gasflessen en de slijtage van herhaaldelijk gebruik.

Past op meerdere vatsystemen

Weet u niet zeker welke tapkop geschikt is voor uw brouwerij? Bekijk onze lijst met bijbehorende kraankoppen in onze downloadbare PDF (link in productbeschrijving) of neem contact op met ons team voor hulp.

Upgrade uw Keg-systeem

Onze tapkop biedt betrouwbare prestaties voor zowel thuisbrouwers als professionele bartenders. Upgrade vandaag nog uw vatsysteem en geniet elke keer van het perfecte gieten.

Voltooi uw installatie

Vergeet niet onze selectie vatslangen te bekijken om uw installatie compleet te maken en de best mogelijke schenking te garanderen.

Gemakkelijk schoon te maken

Je tapleidingen schoonhouden is eenvoudig met onze tapkop. Koppel eenvoudigweg de koppeling los van het vat en reinig deze met een speciaal reinigingsmiddel.

Geschikt voor keldertappen

De bovenste bieruitgang van onze tapkop maakt hem geschikt voor het tappen van vaatjes in kelders, wat een handige oplossing biedt voor thuisbrouwers en barmannen.

Werkt met CO2-flessen

Onze vatkoppeling is ontworpen om te werken met CO2-flessen om het vat onder druk te zetten, waardoor elke keer een consistente bierstroom wordt gegarandeerd.

Langdurige prestaties

Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor betrouwbare prestaties, is onze keg-koppeling gebouwd om lang mee te gaan en jarenlang consistent gebruik en perfecte schenkingen te garanderen.

Upgrade uw tapsysteem vandaag nog met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke tapkoppeling. Of je nu een thuisbrouwer of een professionele bartender bent, onze tapkop biedt je het gemak en de prestaties die je nodig hebt.

Item ID 20
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1200 g
Dimensies 200×100×100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: