Score artikel

In de horeca, maar in toenemende mate ook in de particuliere sector, wordt bier niet langer getapt met een simpele tap. Barzuilen zijn een echte blikvanger aan de bar in elke pub, clubruimte en thuis. Een tapzuil van verschillende hoogtes naar keuze is bevestigd aan het aanrecht, dat meestal een lekbak omvat. De tap is met de fust verbonden door een slang.

Tapzuilen naar keuze

U vindt tapzuilen voor particuliere hobbybrouwers of restaurants in verschillende formaten. Alle modellen zijn visueel erg aantrekkelijk en geven de bar een chique touch. Elegante modellen gemaakt van chroom of roestvrij staal, mat of gepolijst zijn verkrijgbaar met een of twee lijnen. Sommige van de tapzuilen kunnen rechtstreeks op de fustsluiting worden geschroefd.

Tapzuilen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan versies, waarbij een en tweezijdige versies de overhand hebben. In de horeca speelt het uiterlijk een speciale rol bij biertapzuilen, omdat het moet passen op de toonbank en de stijl van het etablissement moet weerspiegelen. Tapzuilen vormen vaak het midden van de bar waarachter de gastheer zijn gasten bedient. Hoogwaardige modellen van roestvrij staal of chroom passen in bijna elk interieur.

Als u mobiel wilt zijn, zijn mobiele biertaps het alternatief voor onderweg. Met de eenvoudige mobiele biertap met zuigerkraan kun je beginnen met tappen zonder een CO2-fles. U kunt dus ook genieten van heerlijk vers bier tijdens het grillfeest of op het strand.

Technologie voor het doseren van bier

Naast het uiterlijk, moet u ook aandacht besteden aan de technologie en de hoogwaardige afwerking. De kraan is verbonden met de tap en het bier stroomt eruit. Zorg er altijd voor dat de dispenser en kraan grondig worden gereinigd. Er moet ook voor voldoende koeling worden gezorgd, zodat het bier niet te warm uit de kraan komt. Het nadeel van warm bier is dat het een bijzonder grote hoeveelheid schuim vormt.

Onze biertapzuilen zijn van hoge kwaliteit en technisch up-to-date, waardoor tapzuilen niet alleen een echte blikvanger zijn. Uiterlijk en technologie zorgen ervoor dat het bier veel beter smaakt. Vooral in het gastronomische gedeelte is de bar een boegbeeld van het etablissement, waar u niet op moet besparen.