Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser

Tapzuil kopen bij ik-tap.nl

Bent u op zoek naar een tapzuil voor uw thuisbar, keet, pub of horeca? Bij ik-tap.nl bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan tapzuilen en tapaccessoires voor het koelen en serveren van uw drankjes. Van kranen tot tapsystemen tot biertapreiniging en schoonmaak kit, wij hebben het allemaal in huis.

Slang

Bij het installeren van een tapzuil is het belangrijk om rekening te houden met de slang die aan de tap aangesloten wordt. Wij bieden verschillende soorten slangen aan in diverse maten. Ook hebben wij koppelstukken en tapseals om de slang goed aan te sluiten op de tap.

Biertapreiniging en Schoonmaak kit

Om te zorgen dat uw tap en tapzuil goed blijven werken, is het belangrijk om deze regelmatig goed schoon te maken. Hiervoor hebben wij verschillende biertapreinigingsmiddelen en schoonmaak kits in ons assortiment. Hiermee kunt u uw tap en tapzuil op een eenvoudige, maar toch grondige manier schoonmaken.

 • Tapzuilen in diverse soorten en maten
 • Biertaps van bekende merken en eigen merken
 • Slangen, koppelstukken en tapseals
 • Biertapreinigingsmiddelen en schoonmaak kits

Koop uw tapzuil en benodigdheden bij ik-tap.nl. Wij bieden een ruim assortiment, een goede service en snelle levering. Heeft u vragen over een specifiek product of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!


In de horeca, maar in toenemende mate ook in de particuliere sector, wordt bier niet langer getapt met een simpele tap. Barzuilen zijn een echte blikvanger aan de bar in elke pub, clubruimte en thuis. Een tapzuil van verschillende hoogtes naar keuze is bevestigd aan het aanrecht, dat meestal een lekbak omvat. De tap is met de fust verbonden door een slang.

Tapzuilen naar keuze

U vindt tapzuilen voor particuliere hobbybrouwers of restaurants in verschillende formaten. Alle modellen zijn visueel erg aantrekkelijk en geven de bar een chique touch. Elegante modellen gemaakt van chroom of roestvrij staal, mat of gepolijst zijn verkrijgbaar met een of twee lijnen. Sommige van de tapzuilen kunnen rechtstreeks op de fustsluiting worden geschroefd.

Tapzuilen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan versies, waarbij een en tweezijdige versies de overhand hebben. In de horeca speelt het uiterlijk een speciale rol bij biertapzuilen, omdat het moet passen op de toonbank en de stijl van het etablissement moet weerspiegelen. Tapzuilen vormen vaak het midden van de bar waarachter de gastheer zijn gasten bedient. Hoogwaardige modellen van roestvrij staal of chroom passen in bijna elk interieur.

Als u mobiel wilt zijn, zijn mobiele biertaps het alternatief voor onderweg. Met de eenvoudige mobiele biertap met zuigerkraan kun je beginnen met tappen zonder een CO2 fles. U kunt dus ook genieten van heerlijk vers bier tijdens het grillfeest of op het strand.

Technologie voor het doseren van bier

Naast het uiterlijk, moet u ook aandacht besteden aan de technologie en de hoogwaardige afwerking. De kraan is verbonden met de tap en het bier stroomt eruit. Zorg er altijd voor dat de dispenser en kraan grondig worden gereinigd. Er moet ook voor voldoende koeling worden gezorgd, zodat het bier niet te warm uit de kraan komt. Het nadeel van warm bier is dat het een bijzonder grote hoeveelheid schuim vormt.

Onze biertapzuilen zijn van hoge kwaliteit en technisch up-to-date, waardoor tapzuilen niet alleen een echte blikvanger zijn. Uiterlijk en technologie zorgen ervoor dat het bier veel beter smaakt. Vooral in het gastronomische gedeelte is de bar een boegbeeld van het etablissement, waar u niet op moet besparen.


Hoe selecteer je het gewenste product in de categorie Tapzuil?

Op ik-tap.nl hebben we een breed assortiment aan tapzuilen. Hieronder vind je een aantal stappen die je kunt volgen om het gewenste product te selecteren:

 1. Bepaal het doel van de tapzuil: Wil je de tapzuil gebruiken voor thuisgebruik of voor professioneel gebruik in een horecagelegenheid?
 2. Kies het type tapzuil: We hebben verschillende soorten tapzuilen, zoals een enkele tapzuil, dubbele tapzuil of een tapzuil met meerdere tappunten. Kies het type tapzuil dat het beste past bij jouw behoeften.
 3. Kies het materiaal: Onze tapzuilen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals RVS, chroom en messing. Kies het materiaal dat het beste past bij jouw interieur en stijl.
 4. Kies de afmetingen: Onze tapzuilen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meet de beschikbare ruimte op en kies de tapzuil die past bij de beschikbare ruimte.
 5. Kies de accessoires: We hebben verschillende accessoires beschikbaar voor onze tapzuilen, zoals tapkranen, lekbakken en spoelbakken. Kies de accessoires die je nodig hebt voor jouw tapzuil.
 6. Bekijk de specificaties: Bekijk de specificaties van de tapzuil om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan jouw eisen en wensen.
 7. Plaats de bestelling: Als je het gewenste product hebt gevonden, plaats dan de bestelling en wij zorgen voor een snelle levering.

Met deze stappen kun je gemakkelijk het gewenste product selecteren in de categorie Tapzuil op ik-tap.nl. Als je nog vragen hebt of advies nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Veelgestelde vragen over tapzuilen

Wat is een tapzuil?

 • Een tapzuil is een apparaat waarmee bier getapt kan worden. Het is een onmisbaar onderdeel voor iedereen die thuis of in een horecagelegenheid bier wil serveren.

Welke soorten tapzuilen zijn er?

 • Op ik-tap.nl vindt u verschillende soorten tapzuilen, waaronder enkele tapzuilen met één kraan, dubbele tapzuilen met twee kranen, tapzuilen met 3 kranen voor grote evenementen en festivals, L-edition tapzuilen voor hoekbars en XL-edition tapzuilen voor grote feesten.

Zijn de tapzuilen van goede kwaliteit?

 • Ja, bij ik-tap.nl bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tapzuilen. Wij bieden uitsluitend tapzuilen aan van gerenommeerde merken.

Zijn de tapzuilen scherp geprijsd?

 • Ja, wij bieden scherp geprijsde tapzuilen aan. Bovendien worden ze snel geleverd.

Zijn er ook tapzuilen voor thuisgebruik?

 • Ja, wij hebben ook tapzuilen voor particulieren die thuis bier willen tappen.

Zijn er ook accessoires verkrijgbaar voor tapzuilen?

 • Ja, op ik-tap.nl vindt u ook verschillende accessoires voor tapzuilen, zoals tapkranen en tapkoppen.

Kan ik ook een tapsysteem kopen bij ik-tap.nl?

 • Ja, naast tapzuilen bieden wij ook verschillende tapsystemen aan.

Hoe kan ik een tapzuil bestellen?

 • U kunt een tapzuil eenvoudig bestellen via onze website. Kies de gewenste tapzuil en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u veilig betalen en wordt de tapzuil snel bij u thuisbezorgd.

Kan ik ook advies krijgen bij het kiezen van een tapzuil?

 • Ja, onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste tapzuil.

Tapzuil

Een tapzuil is een onmisbaar onderdeel wanneer u bier wilt tappen. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten en maten tapzuilen. Of u nu een particulier bent op zoek naar een tapzuil voor thuis of een ondernemer zoekt naar professionele tapzuilen voor uw horecazaak, wij hebben de juiste producten voor u.

Ons assortiment tapzuilen

Op onze website kunt u kiezen uit verschillende soorten tapzuilen. We bieden onder andere de volgende soorten tapzuilen aan:
 • Enkele tapzuilen: deze tapzuilen hebben één kraan en zijn perfect voor kleinere bars en cafés
 • Dubbele tapzuilen: deze tapzuilen hebben twee kranen en zijn ideaal voor de wat grotere horecagelegenheden
 • Tapzuilen met 3 kranen: deze tapzuilen zijn geschikt voor grote evenementen en festivals

Online kopen bij ik-tap.nl

Bij ik-tap.nl bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tapzuilen. Wij bieden uitsluitend tapzuilen aan van gerenommeerde merken. Bovendien zijn onze tapzuilen scherp geprijsd en worden ze snel geleverd. Wacht niet langer en bestel uw favoriete tapzuil vandaag nog op ik-tap.nl. Als u op zoek bent naar een tapzuil van hoge kwaliteit, dan bent u bij ik-tap.nl aan het juiste adres. Ons brede assortiment biedt voor ieder wat wils, of u nu een particulier bent of een ondernemer. Met onze scherpe prijzen en snelle levering kunt u snel genieten van uw favoriete drankjes. Bestel vandaag nog uw tapzuil op ik-tap.nl en maak uw feest of horecagelegenheid compleet!