Score artikel

Genieten van bier met talloze accessoires. We hebben reserveonderdelen, reinigingsmiddelen en gereedschap in uw tapsysteem. Bier wordt vaak en graag gedronken, niet alleen in de horeca, maar ook bij particulieren. Steeds meer hobbybrouwers maken hun eigen bier en tappen vindt natuurlijk ook thuis plaats, er zijn ook clubhuizen in het hele land die hun leden elke week van vers bier willen voorzien. U vindt precies de juiste accessoires voor een lekker biertje!

Praktische accessoires en reserveonderdelen

Tal van grotere en kleinere accessoires maken tappen eenvoudiger. Met kleine vaten van 5 liter kunnen adapters bijvoorbeeld worden aangesloten op een tapssyteem. Dankzij de bierafsluitkraan kunt u de bierslang verwijderen - het bier blijft veilig opgeslagen in het vat U kunt nu vers bier in kleine hoeveelheden tappen, een terugslagklep zorgt voor schoon tappen. Als er later nog iets in het vat achterblijft, kunt u de ontluchtingsplug op het vat vervangen door een plug voor adapters. Adapters en pluggen zijn ideaal voor het privéverjaardagsfeestjes.

Naast het reinigen van de kraan en apparatuur, is er altijd de juiste biertemperatuur. Meestal willen we koud bier, maar soms moet het drankje ook worden opgewarmd om de juiste drinktemperatuur te bereiken, dat is mogelijk met een bierverwarmer met een roestvrijstalen standaard. Bier moet altijd op koelkasttemperatuur worden geserveerd. Bij zeven tot negen graden is het ook gemakkelijk om te tappen en vormt het een prachtige schuimkraag.

Af en toe moet er iets worden gerepareerd of vervangen door de kraan. Naast gereedschap en afdichtingen vindt u ook een vervangende kraan voor uw tapzuil met tafel. Bekijk ons ​​assortiment voor de volgende reparatie - u vindt zeker het juiste reserveonderdeel!

Nieuwste trends

Bier brouwen is een eeuwenoude traditie, maar ook hier zijn er altijd nieuwe uitvindingen en trends. Dit omvat momenteel de Feeling-Tube tafelschenkzuil - de nieuwste trend in het bier tappen. Plaats deze tafelmodel tap op de tafel en draai hem zodat deze direct voor de gast staat. Nu kunnen bier, cola, sappen of zelfs wodka, wijn en longdrinks worden gevuld. Drie liter past in de zuil van de Feeling-Tube-tafeltap. Deze dispenser is de absolute trend, vooral in discotheken, bowlingbanen, biergarten of avontuurlijke restaurants!