Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser

Toebehoren: Alles wat u nodig heeft voor uw biertap

Voor de echte bierliefhebber is een biertap natuurlijk onmisbaar. Maar naast de biertap zelf zijn er nog tal van andere accessoires die nodig zijn om het bier optimaal te kunnen tappen. In de categorie Toebehoren vindt u alle benodigdheden voor het installeren en onderhouden van uw biertap.

Biertap

Natuurlijk begint alles hier bij de biertap zelf. Bij ik-tap.nl hebben we een ruim assortiment biertaps voor zowel thuis als professioneel gebruik. Van compacte tafelmodel biertaps tot professionele biertaps voor de horeca; u vindt het allemaal bij ons.

Zoekt u een biertap voor tijdelijk gebruik? Dan hebben wij ook biertaps die perfect zijn voor bijvoorbeeld feestjes of evenementen. Onze mobiele biertaps zijn gemakkelijk te verplaatsen en worden geleverd met alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest.

Tapkraan

Naast de tapkraan zelf is de tapkraan onmisbaar. Met onze ruime keuze aan tapkranen kunt u uw biertap volledig personaliseren.

Ook hebben we tapkranen die geschikt zijn voor hoge druk systemen. Hierdoor kunt u bier tappen op hoge snelheid, ideaal voor bijvoorbeeld een drukke horecagelegenheid.

Biertap accessoires

Maak uw biertap compleet met onze ruime keuze aan biertap accessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld praktische dingen zoals lekbakken en opvangbakken voor het bier dat niet in het glas terecht komt.

In de categorie Toebehoren vindt u alle essentiële benodigdheden voor uw biertap. Van biertappen voor thuis tot professionele biertappen voor de horeca, tapkranen in alle soorten en maten en leuke accessoires die het bier tappen nog leuker maken. Bestel vandaag nog bij ik-tap.nl en beleef het plezier van uw eigen biertap.

Genieten van bier met talloze accessoires. We hebben reserveonderdelen, reinigingsmiddelen en gereedschap in uw tapsysteem. Bier wordt vaak en graag gedronken, niet alleen in de horeca, maar ook bij particulieren. Steeds meer hobbybrouwers maken hun eigen bier en tappen vindt natuurlijk ook thuis plaats, er zijn ook clubhuizen in het hele land die hun leden elke week van vers bier willen voorzien. U vindt precies de juiste accessoires voor een lekker biertje!

Praktische accessoires en reserveonderdelen

Tal van grotere en kleinere accessoires maken tappen eenvoudiger. Met kleine vaten van 5 liter kunnen adapters bijvoorbeeld worden aangesloten op een tapssyteem. Dankzij de bierafsluitkraan kunt u de bierslang verwijderen - het bier blijft veilig opgeslagen in het vat U kunt nu vers bier in kleine hoeveelheden tappen, een terugslagklep zorgt voor schoon tappen. Als er later nog iets in het vat achterblijft, kunt u de ontluchtingsplug op het vat vervangen door een plug voor adapters. Adapters en pluggen zijn ideaal voor het privéverjaardagsfeestjes.

Naast het reinigen van de kraan en apparatuur, is er altijd de juiste biertemperatuur. Meestal willen we koud bier, maar soms moet het drankje ook worden opgewarmd om de juiste drinktemperatuur te bereiken, dat is mogelijk met een bierverwarmer met een roestvrijstalen standaard. Bier moet altijd op koelkasttemperatuur worden geserveerd. Bij zeven tot negen graden is het ook gemakkelijk om te tappen en vormt het een prachtige schuimkraag.

Af en toe moet er iets worden gerepareerd of vervangen door de kraan. Naast gereedschap en afdichtingen vindt u ook een vervangende kraan voor uw tapzuil met tafel. Bekijk ons ​​assortiment voor de volgende reparatie - u vindt zeker het juiste reserveonderdeel!

Nieuwste trends

Bier brouwen is een eeuwenoude traditie, maar ook hier zijn er altijd nieuwe uitvindingen en trends. Dit omvat momenteel de Feeling-Tube tafelschenkzuil - de nieuwste trend in het bier tappen. Plaats deze tafelmodel tap op de tafel en draai hem zodat deze direct voor de gast staat. Nu kunnen bier, cola, sappen of zelfs wodka, wijn en longdrinks worden gevuld. Drie liter past in de zuil van de Feeling-Tube-tafeltap. Deze dispenser is de absolute trend, vooral in discotheken, bowlingbanen, biergarten of avontuurlijke restaurants!Toebehoren voor uw Biertap kopen op ik-tap.nl

Op zoek naar de beste accessoires en toebehoren voor uw biertap? Dan bent u bij ik-tap.nl aan het juiste adres! Onze webshop biedt een breed scala aan producten voor het koelen en serveren van uw drankjes, of het nou gaat om een thuis- of professionele bar, keet of discotheek. In onze categorie Toebehoren vindt u alles wat u nodig heeft om de perfecte tapervaring te creëren!

Tapzuilen en -accessoires

Naast tapkranen bieden wij ook een ruim assortiment aan tapzuilen en tapaccessoires. Een tapzuil is een essentieel onderdeel van uw biertapinstallatie en is vaak het eerste wat uw gasten zien. Daarom bieden wij een grote selectie aan tapzuilen, zodat u er altijd een kunt vinden die bij uw interieur past. Daarnaast bieden wij ook accessoires zoals bierleidingen en spoelbakken die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van uw tapinstallatie.

Biertap onderhoud en reiniging

Bij ik-tap.nl begrijpen wij het belang van goede hygiëne en onderhoud als het gaat om uw biertapinstallatie. Daarom bieden wij ook een ruim assortiment aan onderhouds- en reinigingsproducten voor uw biertap. Van bierleidingreinigers tot tapreinigingssets, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw biertap in topconditie te houden en problemen te voorkomen.

Bestel nu uw toebehoren op ik-tap.nl

Of u nu een professionele horecaondernemer of een thuisbar-liefhebber bent, wij hebben alles wat u nodig heeft voor de perfecte tapervaring. Bestel vandaag nog uw toebehoren op ik-tap.nl en maak van uw tapinstallatie een echte eye-catcher!

  • Ruim assortiment tapkranen, -handvatten, tapzuilen en -accessoires
  • Onderhouds- en reinigingsproducten voor uw biertapinstallatie
  • Breed aanbod aan producten voor thuisbars, keetjes en professionele horeca-instellingen

Met ons brede assortiment aan taptechnieken en accessoires, is ik-tap.nl dé leverancier voor uw biertapinstallatie. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tapkraan, tapzuil of onderhoudsproducten, bij ons vindt u het allemaal. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog uw toebehoren op ik-tap.nl en geniet van de perfecte tapervaring!