Schoonmaakmiddelen

Voor een optimale hygiene van uw biertap en tapkraan heeft u de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Bij ik-tap.nl bieden wij een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen voor het reinigen en onderhouden van uw biertap en tapkraan.

Biertapreiniging

Een schone biertap is van groot belang voor een perfect getapt biertje. Onze biertapreinigingsmiddelen zorgen voor een grondige reiniging van uw biertapinstallatie. Door het gebruik van biertapreinigers voorkomt u vieze geuren en smaken in uw bier en gaat uw tapinstallatie langer mee.

Tapkraan reiniging

Ook de tapkraan dient regelmatig gereinigd te worden om optimale hygiëne te waarborgen. Onze tapkraanreinigers zorgen voor een grondige reiniging van uw tapkraan en voorkomen ophoping van vuil en bacteriën. Zo blijven uw bieren heerlijk smaken en behoudt u de kwaliteit van uw tapkraan.

Biertap accessoires

Bij ik-tap.nl vindt u ook diverse accessoires voor uw biertap en tapkraan. Denk bijvoorbeeld aan drupbakjes,lekbakjes en reinigingsborstels. Zo zorgt u ervoor dat uw tapinstallatie goed onderhouden blijft en u altijd een perfect getapt biertje kunt serveren.

Biertap en tapkraan onderhoud is van groot belang voor een optimale kwaliteit en levensduur van uw installatie. Bij ik-tap.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen en accessoires. Zo kunt u altijd blijven genieten van een perfect getapt biertje.


Bij ik-tap.nl begrijpen we hoe belangrijk hygiëne is in de horeca. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor verschillende soorten barartikelen. Of je nu op zoek bent naar afwasmiddelen voor je glazen en servies, ontkalkers voor je tapinstallatie of reinigingsmiddelen voor je barapparatuur, bij ons vind je het allemaal. Onze professionele schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil en bacteriën te verwijderen, zodat je altijd kunt werken in een schone en hygiënische omgeving. Bovendien zijn onze schoonmaakmiddelen veilig in gebruik en voldoen ze aan alle gestelde hygiënenormen voor de horeca. Bekijk ons assortiment schoonmaakmiddelen en bestel vandaag nog jouw schoonmaakmiddelen voor een perfect schone en hygiënische horecaomgeving!