Aantal tapkranen of biersoorten

Tapzuil 3 kranen: professionele biertappen voor elk feest

Een tapzuil met 3 kranen is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een professionele manier om hun bieren te tappen. Of u nu regelmatig feesten of evenementen organiseert, een barren heeft of gewoon een thuisbar wilt, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een prachtige presentatie van uw bieren.

Biertap: variatie aan lekkere bieren

Een biertap is de ideale manier om ervoor te zorgen dat u en uw gasten kunnen genieten van een fris en perfect getapt biertje. Bij ik-tap.nl bieden wij een gevarieerd assortiment aan bieren, van pils tot speciaalbieren. Met onze tapzuil met 3 kranen heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten bieren tegelijk te tappen, zodat uw gasten van nog meer variatie kunnen genieten.

Biertapreiniging: hygiënisch tappen

Een schone biertapreiniging is essentieel voor een hygiënisch en lekker biertje. Bij ik-tap.nl vinden wij hygiëne en kwaliteit erg belangrijk. Daarom bieden wij ook een breed assortiment aan biertapreinigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat uw tapinstallatie altijd schoon en hygiënisch blijft. Door middel van een goede biertapreiniging zorgt u ervoor dat uw bieren altijd op een goede manier worden getapt.

Trouwe Tapzuil-slang: het belang van een goede slang

Een goede Tapzuil slang is de sleutel tot een perfect getapt biertje. Een lekkende of vuile slang kan ervoor zorgen dat het bier niet goed stroomt, wat kan leiden tot ongewenste schuimkoppen en verlies van kostbaar bier. Bij ik-tap.nl verkopen we alleen hoogwaardige slangen, zodat u verzekerd bent van een goede doorstroming en daardoor een perfect getapt biertje.

Kortom, bij ik-tap.nl bent u aan het juiste adres voor professionele biertapoplossingen. Onze Tapzuil 3 kranen biedt voldoende capaciteit om verschillende soorten bieren te serveren en onze hoogwaardige biertapreinigingsmiddelen en slangen zorgen ervoor dat uw tapinstallatie altijd in topconditie is. Ontdek ons brede assortiment taptechnieken en maak van uw feest of evenement een groot succes!

Hoe kies je de juiste Tapzuil 3 kranen op ik-tap.nl?

Op ik-tap.nl vind je een breed assortiment aan taptechnieken, waaronder tapzuilen met 3 kranen. Hieronder vind je een aantal stappen om de juiste tapzuil te selecteren:

Stap 1: Bepaal de gewenste hoogte

 • Bepaal de hoogte van de tapzuil die je nodig hebt. Meet de afstand van de tapkraan tot de tafel of bar waarop de tapzuil geplaatst wordt.
 • Kies de tapzuil met de juiste hoogte. Op ik-tap.nl vind je tapzuilen met verschillende hoogtes, variërend van 30 cm tot 60 cm.

Stap 2: Kies het juiste materiaal

 • Bepaal het materiaal van de tapzuil dat het beste past bij jouw interieur. Op ik-tap.nl vind je tapzuilen van RVS, chroom en messing.
 • Kies de tapzuil met het gewenste materiaal.

Stap 3: Kies het aantal kranen

 • Bepaal het aantal kranen dat je nodig hebt. Op ik-tap.nl vind je tapzuilen met 1 tot 4 kranen.
 • Kies de tapzuil met het gewenste aantal kranen. Voor deze categorie kies je dus voor de tapzuil met 3 kranen.

Met deze stappen kun je gemakkelijk de juiste Tapzuil 3 kranen selecteren op ik-tap.nl. Bekijk ons assortiment en vind de tapzuil die het beste past bij jouw wensen en behoeften.


Veelgestelde vragen over de Tapzuil 3 kranen

 • Is de Tapzuil 3 kranen geschikt voor professioneel gebruik?

  Ja, de Tapzuil 3 kranen heeft een professioneel design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor deze zeer geschikt is voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld horecagelegenheden.

 • Kan ik de Tapzuil 3 kranen ook gebruiken voor het serveren van koolzuurhoudende dranken?

  Ja, de Tapzuil 3 kranen is geschikt voor het serveren van koolzuurhoudende dranken, zoals bier en frisdrank.

 • Wordt de Tapzuil 3 kranen geleverd met kranen?

  Ja, de Tapzuil 3 kranen wordt geleverd met drie kranen.

 • Kan ik de Tapzuil 3 kranen ook gebruiken voor het serveren van warme dranken?

  Nee, de Tapzuil 3 kranen is niet geschikt voor het serveren van warme dranken.

 • Is de Tapzuil 3 kranen makkelijk te installeren?

  Ja, de Tapzuil 3 kranen is makkelijk te installeren. De tapzuil wordt geleverd met een handleiding en alle benodigde onderdelen.

 • Kan ik de Tapzuil 3 kranen ook gebruiken voor het serveren van sap?

  Ja, de Tapzuil 3 kranen is geschikt voor het serveren van verschillende soorten drankjes, waaronder sap.

Tapzuil 3 kranen - Serveer drankjes als een professional

 • Met maar liefst 3 kranen heb je altijd de juiste drankjes bij de hand. Of het nu gaat om bier, frisdrank, wijn of cocktails, met de Tapzuil 3 kranen kun je ze allemaal serveren.
 • Door het professionele design heeft de Tapzuil 3 kranen een robuuste uitstraling en zal deze zeker niet misstaan in uw horecagelegenheid, thuisbar of thuiskroeg.
 • De Tapzuil 3 kranen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daarom zeer duurzaam in gebruik.
Op ik-tap.nl hebben we een breed assortiment aan taptechnieken. Van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires, je vindt het bij ons allemaal. Ontdek onze uitgebreide collectie en kies de tap die het beste bij jou past. Ben je op zoek naar een Tapzuil 3 kranen van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan ben je bij ik-tap.nl aan het juiste adres. Bestel nu je Tapzuil 3 kranen en geniet van een professionele manier van drankjes serveren. Wij zorgen voor een snelle levering en een uitstekende service, zodat jij snel aan de slag kunt met je nieuwe Tapzuil 3 kranen.