Accessoires

Filter

Verschillende accessoirepakketten maken het gemakkelijker om bier te tappen in de kroeg of thuis in de feestzaal. De accessoirepakketten bevatten verschillende nuttige afzonderlijke onderdelen en sommige zijn verkrijgbaar voor de tap. Alle afzonderlijke onderdelen kunnen met elkaar worden gecombineerd. De samenstelling van de sets voor tapsystemen met 1 of 2 regels varieert; u kunt alle accessoires vinden in praktische sets in deze categorie zoals vereist.

Accessoires voor tapsystemen met 1 of 2 kranen

Voor tapsystemen met 1 of 2 kranen zijn er CO2-flessen, drukverminderaars, slangen, koolstofdioxidetoetsen en tapkranen in verschillende verpakkingen. De koppen zijn verkrijgbaar met platte sluitingen, combinatiefittingen of andere sluitingen. Afhankelijk van het kraansysteem is een andere sluiting vereist.

Slanglengtes, vulhoeveelheden van de koolstofdioxideflessen en de afmetingen van de CO2-flessen variëren afhankelijk van de accessoireset, dus verschillende hoeveelheden bier kunnen worden afgetapt. Sommige sets bevatten ook adapters of voeten van 5 liter voor de CO2-fles.

De accessoirepakketten zijn niet alleen belangrijk voor de eerste uitrusting van de tapsystemen, maar naarmate de levensduur vordert, moet een stuk altijd worden vervangen of een kleine reparatie worden uitgevoerd, en dingen zoals CO2-flessen of reinigingsmiddelen moeten steeds opnieuw worden bijgevuld of bijgevuld. Het is belangrijk om altijd op te letten welke hulpmiddelen compatibel zijn met uw eigen doseersysteem.

Individuele accessoirepakketten

De grote accessoirepakketten bevatten alle accessoires voor doseersystemen met 1 of 2 kranen. Je kunt meteen beginnen met tappen! De kleinere sets bevatten meestal ongeveer vijf afzonderlijke delen. In de regel zijn de accessoirepakketten voor biertappen klaar voor verzending binnen twee tot vier dagen, sommige binnen 24 uur.

Bent u op zoek naar accessoires voor mobiele tapsystemen of voor grote 2-lijns tapsystemen? Elke set is individueel. Dankzij de grote selectie, vindt u de juiste voor uw tapsysteem thuis of in de horeca. Met de juiste accessoires smaakt het bier echt goed en met professionele accessoires is het perfecte biertje gegarandeerd!

Kant-en-klare accessoirepakketten voorkomen dat u alle accessoires afzonderlijk moet kopen en u kunt er zeker van zijn dat alle stukken echt in elkaar passen. U komt dus geen onaangename verrassingen tegen tijdens de montage. U kunt altijd vertrouwen op een zeer goede kwaliteit en een geschikte coördinatie van de sets, daarnaast kunnen individuele onderdelen of reinigingsmiddelen op elk gewenst moment afzonderlijk worden gekocht om bij het tapsysteem te passen.