Toebehoren voor biertap

Filter

Toebehoren voor biertap

Op ik-tap.nl vindt u alles wat u nodig hebt om uw biertap effectief en efficiënt te laten werken, ongeacht of u een thuisbar, thuiskroeg of verschillende commerciële instellingen hebt. We bieden een breed assortiment accessoires om uw tapsysteem naar een hoger niveau te tillen. Hieronder vindt u enkele van de meest populaire producten die we aanbieden:

Biertap

We bieden een grote selectie aan biertappen, perfect voor elk soort evenement of locatie. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige tapkraan of een geavanceerde tapzuil, wij hebben wat u nodig hebt. Al onze taps zijn ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie en zijn geschikt voor elk soort bier.

Slang

Een goede slang is van vitaal belang voor het functioneren van uw tapsysteem. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit slangen die geschikt zijn voor verschillende soorten bier. Onze slangen zijn gemaakt van duurzame materialen die er lang mee gaan en zijn gemakkelijk te vervangen en te reinigen.

CO2 Fles en Drukregelaar

Het gebruik van CO2 Fles en Drukregelaar is een essentieel onderdeel van het tap proces en zorgt voor de juiste gasdruk en temperatuur voor een optimale bierbeleving. Wij bieden een breed scala aan CO2 flessen en drukregelaars die geschikt zijn voor elk type biertap systeem. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een perfecte balans tussen uw biervat en gasvoorziening.

Andere producten die wij aanbieden:

 • Biervat accessoires
 • Kraan onderdelen
 • Bierglazen
 • Reinigingsmiddelen en -accessoires
 • Koolzuur regelaars
 • En nog veel meer!
Op ik-tap.nl vindt u de beste prijzen, de beste kwaliteit en de meest efficiënte producten om van uw biertap een succes te maken.

Verschillende accessoirepakketten maken het gemakkelijker om bier te tappen in de kroeg of thuis in de feestzaal. De accessoirepakketten bevatten verschillende nuttige afzonderlijke onderdelen en sommige zijn verkrijgbaar voor de tap. Alle afzonderlijke onderdelen kunnen met elkaar worden gecombineerd. De samenstelling van de sets voor tapsystemen met 1 of 2 regels varieert; u kunt alle accessoires vinden in praktische sets in deze categorie zoals vereist.

Accessoires voor tapsystemen met 1 of 2 kranen

Voor tapsystemen met 1 of 2 kranen zijn er CO2-flessen, drukverminderaars, slangen, koolstofdioxidetoetsen en tapkranen in verschillende verpakkingen. De koppen zijn verkrijgbaar met platte sluitingen, combinatiefittingen of andere sluitingen. Afhankelijk van het kraansysteem is een andere sluiting vereist.

Slanglengtes, vulhoeveelheden van de koolstofdioxideflessen en de afmetingen van de CO2-flessen variëren afhankelijk van de accessoireset, dus verschillende hoeveelheden bier kunnen worden afgetapt. Sommige sets bevatten ook adapters of voeten van 5 liter voor de CO2-fles.

De accessoirepakketten zijn niet alleen belangrijk voor de eerste uitrusting van de tapsystemen, maar naarmate de levensduur vordert, moet een stuk altijd worden vervangen of een kleine reparatie worden uitgevoerd, en dingen zoals CO2-flessen of reinigingsmiddelen moeten steeds opnieuw worden bijgevuld of bijgevuld. Het is belangrijk om altijd op te letten welke hulpmiddelen compatibel zijn met uw eigen doseersysteem.

Individuele accessoirepakketten

De grote accessoirepakketten bevatten alle accessoires voor doseersystemen met 1 of 2 kranen. Je kunt meteen beginnen met tappen! De kleinere sets bevatten meestal ongeveer vijf afzonderlijke delen. In de regel zijn de accessoirepakketten voor biertappen klaar voor verzending binnen twee tot vier dagen, sommige binnen 24 uur.

Bent u op zoek naar accessoires voor mobiele tapsystemen of voor grote 2-lijns tapsystemen? Elke set is individueel. Dankzij de grote selectie, vindt u de juiste voor uw tapsysteem thuis of in de horeca. Met de juiste accessoires smaakt het bier echt goed en met professionele accessoires is het perfecte biertje gegarandeerd!

Kant-en-klare accessoirepakketten voorkomen dat u alle accessoires afzonderlijk moet kopen en u kunt er zeker van zijn dat alle stukken echt in elkaar passen. U komt dus geen onaangename verrassingen tegen tijdens de montage. U kunt altijd vertrouwen op een zeer goede kwaliteit en een geschikte coördinatie van de sets, daarnaast kunnen individuele onderdelen of reinigingsmiddelen op elk gewenst moment afzonderlijk worden gekocht om bij het tapsysteem te passen.


Veelgestelde vragen over toebehoren voor biertap

 • Welke accessoires heb ik nodig voor mijn biertap?

  Om uw drankjes professioneel te kunnen serveren, heeft u verschillende accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan een tapkraan, ijsmanchetten, een spillmat en schoonmaakbenodigdheden. Bij ik-tap.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de biertap.

 • Hoe sluit ik een tapkraan aan op mijn biertapsysteem?

  Alle tapkranen van ik-tap.nl zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw biertapsysteem. Volg de instructies die bij de kraan worden geleverd en zorg ervoor dat u de kraan op de juiste manier aansluit om een perfect biertje te kunnen serveren.

 • Wat is het voordeel van een gekoelde tapkraan?

  Een gekoelde tapkraan zorgt ervoor dat het bier op de juiste temperatuur wordt geserveerd. Dit zorgt niet alleen voor een betere smaak, maar ook voor een betere schuimkraag. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten tapkranen, waaronder gekoelde tapkranen.

 • Wat zijn ijsmanchetten en koelhulzen?

  Ijsmanchetten en koelhulzen zijn accessoires die ervoor zorgen dat uw drankjes op de juiste temperatuur blijven. U kunt deze accessoires om uw flesjes of blikjes heen doen, zodat ze koel blijven. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten ijsmanchetten en koelhulzen.

 • Waarom is een spillmat belangrijk?

  Een spillmat is belangrijk omdat het morsen op de bar voorkomt. Dit zorgt niet alleen voor een schone bar, maar ook voor een veilige omgeving. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten spillmatten.

 • Wat is een koolzuurmeter?

  Een koolzuurmeter is een accessoire waarmee u het CO2-gehalte van uw drankjes kunt meten en regelen. Dit zorgt ervoor dat uw drankjes altijd de juiste hoeveelheid CO2 bevatten, wat belangrijk is voor de smaak en het uiterlijk van het bier. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten koolzuurmeters.

 • Hoe houd ik mijn biertap en accessoires hygiënisch schoon?

  Om uw biertap en accessoires hygiënisch schoon te houden, heeft u schoonmaakbenodigdheden nodig. Bij ik-tap.nl vindt u verschillende soorten schoonmaakbenodigdheden, zoals reinigingsmiddelen en borstels. Volg de instructies die bij de schoonmaakbenodigdheden worden geleverd om uw biertap en accessoires schoon te houden.

Bestel vandaag nog uw accessoires voor uw biertap op ik-tap.nl

Of u nu een thuisbar heeft of een professionele horecagelegenheid runt, bij ik-tap.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw drankjes perfect te serveren. Bestel vandaag nog uw accessoires voor uw biertap op ik-tap.nl en geniet van een heerlijk biertje, perfect geserveerd!