Flessenkoeler: de perfecte keuze voor het koelen van uw drankflessen.

Niemand houdt van warm bier of warme champagne. Optimale koeling is onontbeerlijk voor het perfecte drinkgenot van vele dranken. Om dit te garanderen is in veel gevallen het gebruik van een geschikte flessenkoeler een goed idee.

Als u een nieuwe flessen koeler wilt kopen, kijk dan eens naar ons assortiment. Daar vindt u een selectie van drankkoelers van hoge kwaliteit die u gemakkelijk online kunt bestellen en laten bezorgen.

Flessenkoeler - de belangrijkste zaken op een rijtje

  • Met de juiste flessen koeler kun je praktisch alle drank in flessen koelen.
  • Flessenkoeler zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen en maten om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen.
  • Bij de aanschaf van uw nieuwe flessenkoeler kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals roestvrij staal, glas en kunststof.
  • Let er bij de aankoop op dat de drankkoeler van hoge kwaliteit is en aan uw eisen voldoet.
  • In onze winkel vindt u verschillende flessenkoelers die u direct online kunt kopen als u ze nodig hebt.

Waarom je een flessenkoeler zou moeten kopen

Van veel dranken, zoals mousserende wijn of zelfs witte wijn, is bekend dat ze alleen goed smaken als ze goed gekoeld worden gedronken. Het duurt echter niet lang, vooral niet in de warmere maanden, voordat flessen uit de koelkast warm worden, wat het drinkgenot aanzienlijk vermindert.

Dit is precies waar flessen koeler in het spel komen. Want hierin kunt u uw drankflessen gemakkelijk direct aan tafel koelen. Op die manier kunt u van uw drankjes genieten op een perfecte temperatuur, zelfs als u de fles niet binnen enkele minuten leegmaakt.

Hoe werkt een flessenkoeler?

Er zijn verschillende soorten fles koeler. Vaak worden de overeenkomstige containers gewoon gevuld met ijsblokjes, zodat de dranken op betrouwbare wijze kunnen worden gekoeld. Afgezien daarvan zijn er ook flessenkoeler die zijn uitgerust met een koelbatterij. Dit heeft onder meer het voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ijsblokjes en dergelijke.

Daarnaast zijn er ook speciale flessenkoeler voor onderweg, waarin de wijn- of champagnefles gewoon kan worden gestoken. Een dergelijke drankkoeler is gemaakt van een flexibel materiaal en past zich dus goed aan de vorm van de desbetreffende fles aan. Het bevat een speciale koelgel en moet voor gebruik in de vriezer worden bewaard. Als u graag onderweg tijdens een picknick geniet van een glas koude mousserende wijn, kan deze variant van een flessenkoeler zeker een verstandige aankoop zijn.

Los daarvan moet er natuurlijk altijd voor worden gezorgd dat de drankjes niet warm worden voordat ze worden geserveerd. Om ervoor te zorgen dat dit op betrouwbare wijze gebeurt, is het raadzaam ze niet warm in de flessenkoeler te leggen, maar ze van tevoren in de koelkast tot de gewenste temperatuur af te koelen.

Voor welke dranken is een fles koeler geschikt?

Met een fles koeler kunt u in principe alle dranken koelen die u het best koud drinkt. Bijzonder populair zijn bijvoorbeeld wijnkoelers en champagnekoelers, die uiteraard in de eerste plaats bedoeld zijn voor het koelen van wijn en champagne.

U kunt echter ook gemakkelijk een flessenkoeler gebruiken om sterke drank zoals wodka, flessenbier of zelfs niet-alcoholische dranken zoals vruchtensap en mineraalwater koel te houden.

Flessenkoeler in verschillende maten

Bij het zoeken naar een geschikte flessen emmer, is een van de vragen die opkomt hoe groot hij moet zijn. Er zijn modellen die slechts plaats bieden aan één fles, maar ook flessenkoeler die groot genoeg zijn voor meerdere flessen.

Vooral voor grotere feesten kan het soms zinvol zijn een wat grotere flessenkoeler te gebruiken om bijvoorbeeld flessen bier of sterke drank in te bewaren. Als daarentegen alleen afzonderlijke flessen in de koeler koud moeten worden gehouden, is een kleiner model de betere keuze.

Flessenkoeler van verschillende materialen

Er zijn flessen emmer van verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen modellen van roestvrij staal, glas en kunststof. Afhankelijk van het materiaal, ziet het er natuurlijk ook anders uit.

Flessenkoeler van roestvrij staal

Roestvrij staal is praktisch onmisbaar in ons dagelijks leven en wordt op talloze gebieden gebruikt. Het materiaal is bijzonder duurzaam en robuust. Als u een hoogwaardige flessenkoeler met een lange levensduur wilt, is een model van roestvrij staal de juiste keuze.

Flessen koeler van roestvrij staal scoren ook met een edele uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en sommige hebben zelfs speciale kenmerken zoals geïntegreerde verlichting, wat ze natuurlijk tot een heel bijzondere blikvanger maakt.

Glazen flessenkoeler

Naast modellen van roestvrij staal zijn ook flessen koeler van glas zeer populair. Ze zien er bijzonder elegant uit als u kiest voor een drankkoeler van kristalglas. Maar dit is natuurlijk geen must. Er zijn ook modellen van gewoon glas die qua functionaliteit net zo overtuigend zijn.

Flessenkoeler van glas zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen tussen eerder sobere en iets meer opvallend gevormde modellen. Normaal gesproken zou het niet moeilijk voor u moeten zijn om een glazen flessenkoeler te vinden die u bevalt.

Bedenk echter wel dat glas gemakkelijk breekt als het valt. Dit is op zijn minst één klein nadeel dat zou kunnen pleiten tegen een model van glas.

Plastic flessenkoeler

Plastic flessen koeler zijn een goedkoop alternatief voor modellen van roestvrij staal of glas. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden onder meer gekenmerkt door hun geringe gewicht. Bovendien breken ze meestal niet zo snel als je een ongelukje hebt. Dit is zeker een voordeel ten opzichte van een glazen drankkoeler.

Als u gewoon op zoek bent naar een geschikte houder om bier of andere dranken in te koelen, is er in principe niets op tegen om een plastic flessenkoeler aan te schaffen.

Hoeveel kost een flessenkoeler?

Het is niet echt mogelijk om een algemene uitspraak te doen over de exacte prijs van een flessen koeler. Immers, als u even zoekt naar een geschikt model, zult u snel merken dat er aanbiedingen zijn in zeer uiteenlopende prijsklassen.

De prijs van de flessenkoeler wordt onder meer beïnvloed door de grootte, het materiaal, de kenmerken en het merk van het desbetreffende product. Je kunt bijvoorbeeld een goedkope plastic drankkoeler krijgen voor minder dan 10 euro. Het is echter ook mogelijk om ruim boven de 50 euro uit te geven bij de aanschaf van een flessenkoeler.

Uiteindelijk is het aan u om te beslissen hoeveel geld u wilt investeren en wat een goede flessenkoeler die aan uw verwachtingen voldoet, waard is.

Waar moet je op letten als je een flessenkoeler koopt?

De grote keuze aan flessen koeler zorgt ervoor dat er voor vrijwel elke smaak iets bij zit. Tegelijkertijd betekent dit echter ook dat de keuze voor een bepaald model niet altijd gemakkelijk is.

Voor je een flessenkoeler koopt, moet je eerst bedenken welke dranken je wil koelen en in welke hoeveelheid. Want het is natuurlijk verschillend of u een drankkoeler zoekt voor zoveel mogelijk flessen bier of voor één fles schuimwijn of wijn. Het antwoord op deze vraag zal je vertellen welke maat je nieuwe flessenkoeler ongeveer moet hebben.

Afgezien daarvan is het natuurlijk belangrijk om vóór de aankoop te beslissen over een bepaald materiaal en een ontwerp dat overeenstemt met uw eigen ideeën. Of u de voorkeur geeft aan roestvrij staal, glas of plastic, is natuurlijk uw keuze. Zolang u op de kwaliteit let, kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe flessen koeler zijn functie op betrouwbare wijze zal vervullen en dat u lang plezier zult hebben van uw aankoop.

Flessen koeler als bijzondere blikvanger

Als u kiest voor een flessenkoeler van bijzonder hoge kwaliteit, kunt u niet alleen rekenen op perfect gekoelde dranken. U kunt zich ook verheugen op een grote blikvanger die uw met liefde gedekte tafel optisch zal opfleuren.

Als dit belangrijk voor u is, kan bijvoorbeeld een model van roestvrij staal met geïntegreerde verlichting of een edele flessenkoeler van smaakvol kristalglas een goede keuze voor u zijn.

Waar kan ik ijsblokjes krijgen voor mijn flessen koeler?

Veel flessenkoelers zijn gevuld met ijsblokjes om de flessen die erin staan koel te houden. Althans in de zomer kunt u de ijsblokjes hiervoor gemakkelijk in de supermarkt of bij een benzinestation kopen.

Als alternatief kunt u natuurlijk ook een ijsblokjesmachine kopen. Dit is vooral handig als u uw flessenkoeler vaak gebruikt of zelfs als hij regelmatig in de horeca wordt gebruikt om uw gasten te bedienen.  

Flessenkoeler zijn praktisch en flexibel

Er zijn talloze situaties waarin flessen koeler uiterst praktisch blijken te zijn. Gekoelde drankjes zijn immers cruciaal voor een geslaagd feest. Niemand wil warm bier uit de fles of warme mousserende wijn en witte wijn drinken.

Het gebruik van geschikte flessenkoeler is ideaal voor onder meer de volgende gelegenheden:

  • Recepties
  • Bruiloften
  • Tuinfeesten
  • Barbecues
  • Uitjes

Fleskoeler van hoge kwaliteit online kopen tegen lage prijzen

U wilt een nieuwe flessen koeler kopen en zo ook in de toekomst altijd perfect gekoelde drankjes garanderen? Dan bent u zeker op de juiste plaats. In onze winkel vindt u verschillende flessenkoelers die u goedkoop online kunt kopen.

Bestel de flessenkoeler van uw keuze bij ons en laat uw aankoop rechtstreeks bij u thuis leveren. Wij twijfelen er niet aan dat u volledig tevreden zult zijn met zowel de kwaliteit als de prijs en onze gebruikelijke goede klantenservice.