Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Droogkoeler: Houd je drankjes lekker koud

Ben je op zoek naar een manier om je bier of andere drankjes lekker koud te houden tijdens een feestje? Dan is een droogkoeler de ideale oplossing! Een droogkoeler, ook wel doorloopkoeler genoemd, is een apparaat waarmee je drankjes snel en efficiënt kunt koelen. Bij ik-tap.nl vind je een ruim assortiment aan droogkoelers, geschikt voor zowel thuisgebruik als de horeca. Hieronder lees je meer over de voordelen van een droogkoeler en welke accessoires je nodig hebt.

Waarom een droogkoeler?

Een droogkoeler is een handige oplossing om je drankjes snel en efficiënt te koelen. Het grote voordeel van een droogkoeler is dat je geen ijs of water nodig hebt, zoals bij een traditionele koelbox het geval is. Hierdoor blijven je drankjes niet alleen lekker koel, maar ook droog. Dit is met name handig als je bijvoorbeeld elektronische apparaten op tafel hebt staan, zoals een laptop of een smartphone. Een droogkoeler is bovendien energiezuiniger dan een koelkast en bespaart je dus energiekosten.

Welke accessoires heb je nodig?

Om een droogkoeler te kunnen gebruiken, heb je een aantal accessoires nodig. Hieronder lees je welke accessoires onmisbaar zijn als je een droogkoeler wilt aanschaffen.

  • Biertap: Met een biertap kun je je gasten voorzien van een heerlijk gekoeld biertje. Bij ik-tap.nl vind je verschillende soorten biertaps, van een simpele tapkraan tot complete tapsystemen. Met een biertap in combinatie met een droogkoeler heb je altijd ijskoud bier paraat.
  • Slang: Een slang is nodig om het bier vanuit de droogkoeler naar de biertap te transporteren. Bij ik-tap.nl vind je verschillende soorten slangen, waaronder PVC slangen en siliconen slangen. Afhankelijk van de lengte en het materiaal, kun je de juiste slang vinden voor jouw situatie.
  • CO2 Fles: Om bier te kunnen tappen, heb je ook CO2 nodig. Dit zorgt ervoor dat het bier onder druk staat en uit de tapkraan komt. Bij ik-tap.nl kun je terecht voor CO2 flessen in verschillende formaten, geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele horeca.
  • CO2 Drukregelaar: Een CO2 drukregelaar zorgt ervoor dat de druk in de CO2 fles constant blijft. Zo weet je zeker dat je bier altijd op de juiste druk getapt wordt. Bij ik-tap.nl vind je diverse soorten CO2 drukregelaars, geschikt voor alle soorten CO2 flessen.

Kies voor een droogkoeler van ik-tap.nl

Bij ik-tap.nl hebben we een ruim assortiment aan droogkoelers, geschikt voor elke situatie. Of je nu een droogkoeler nodig hebt voor thuisgebruik of voor de horeca: bij ons vind je altijd het juiste product. Bovendien kun je bij ons terecht voor alle benodigde accessoires, zoals biertaps, slangen, CO2 flessen en CO2 drukregelaars. Zo ben je in één keer klaar en kun je direct genieten van een ijskoud biertje!

Veelgestelde vragen over droogkoelers

Wat is een droogkoeler?

Een droogkoeler, ook wel doorloopkoeler genoemd, is een apparaat dat wordt gebruikt om drankjes snel en efficiënt te koelen. In tegenstelling tot traditionele koelkasten en vriezers, koelen droogkoelers uw drankjes veel sneller en efficiënter.

Hoe werkt een droogkoeler?

Een droogkoeler werkt door middel van luchtcirculatie. De droogkoeler blaast koude lucht door een buis waar de drankjes doorheen stromen. Hierdoor worden de drankjes snel en efficiënt gekoeld.

Zijn droogkoelers geschikt voor professioneel gebruik?

Ja, droogkoelers zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik. Bij ik-tap.nl bieden we een breed assortiment aan droogkoelers in verschillende maten en modellen om aan al uw behoeften te voldoen.

Zijn droogkoelers makkelijk te installeren?

Ja, droogkoelers zijn zeer eenvoudig te installeren. Bij ik-tap.nl bieden we droogkoelers die zeer gebruiksvriendelijk zijn en snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd.

Zijn droogkoelers geschikt voor alle soorten drankjes?

Ja, droogkoelers zijn geschikt voor alle soorten drankjes. Bij ik-tap.nl bieden we droogkoelers die geschikt zijn voor alle soorten drankjes, van bier tot frisdrank.

Zijn droogkoelers duurzaam?

Ja, droogkoelers zijn zeer duurzaam. Bij ik-tap.nl bieden we alleen hoogwaardige droogkoelers van de beste merken op de markt, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw droogkoeler jarenlang meegaat.

Wat zijn de voordelen van een droogkoeler?

Enkele voordelen van een droogkoeler zijn:
  • Snel koelen van uw drankjes, dus constant koud bier is gegarandeerd
  • Kleine en compacte afmetingen, waardoor de droogkoelers makkelijk zijn te plaatsen op uw bar of thuis in uw keuken
  • Flexibiliteit in gebruik, omdat onze droogkoelers geschikt zijn voor alle soorten drankjes
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw droogkoeler jarenlang meegaat
  • Uitstekende klantenservice, waardoor u altijd verzekerd bent van uitstekende ondersteuning voor, tijdens en na uw aankoop


Kies vandaag nog voor een droogkoeler van ik-tap.nl en geniet van de beste koelresultaten voor al uw drankjes! Of u nu een thuisbar heeft of een professionele horecagelegenheid runt, wij hebben de perfecte droogkoeler voor u. Bekijk ons assortiment op onze website en bestel vandaag nog. Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service, zodat u snel kunt genieten van uw koude drankjes.