Van een shot tot een cocktail - alles voor uw baruitrusting

Wat zou een bar zijn zonder de glamour die goed gemengde cocktails uitstralen? Van shakers en mixglazen tot verschillende schenkbekers en porties tot fijne champagnekoelers en ijsblokjescontainers, wij bij ik-tap.nl bieden u een uitgebreid assortiment om uw bar professioneel uit te rusten. Veel cocktails krijgen de laatste hand door een kleine, smaakvolle inrichting. Ontdek cocktaildecoraties in ons assortiment, zoals de populaire feestparaplu's, rietjes in verschillende maten en felgekleurde cocktailsticks.

De cocktailbereiding en opslag van dranken

Elke barman weet dat het mixen van drankjes een ambacht is dat alleen werkt met de beste ingrediënten en hulpmiddelen. U vindt ijsblokjesmachines, caipirinha-stampers en citroenpersen, praktische containers en flessenhouders om alle ingrediënten snel bij de hand te hebben. Om het uitschenken zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn doseerapparaten zoals de zeer professionele Spirit Master-portioneerder, wijnschenkers en non-drips beschikbaar. De shaker is de magische ketel van de barman, waarin de fantastische ingrediënten mengen tot een spannend drankje. Wij bieden u de Boston-shaker, die bestaat uit een mengglas en een onderste deel van roestvrij staal, of de driedelige shaker geheel van roestvrij staal met zeef en deksel, die ook geschikt is als maatbeker. Houd uw champagne en champagneflessen op een elegante manier koel. Ontdek onze elegante champagnekom van roestvrij staal, die tot vier flessen kan bevatten, of onze feestelijke champagnekoeler in een glanzende zwarte cilinder.

Orde en netheid achter de toonbank

Achter de bar is het soms snel en hectisch en moet elke beweging kloppen, dus het is essentieel dat flessen en glazen op de juiste plaats staan en altijd klaar zijn voor gebruik. Een glazen rail houdt de glazen hangend en is bovendien ruimtebesparend terwijl uw bar op een elegante manier wordt opgewaardeerd. Een opvangbak is geschikt voor vers gespoelde glazen en vangt water op dat in een platte bak druppelt. De glazen staan ​​op de verzamelmat van kunststof, waardoor ze stevig staan ​​en tegelijkertijd de glazen rand beschermt. Bij ik-tap.nl bieden we u alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit die worden gekenmerkt door duurzaamheid en een chique uitstraling, zodat werken achter de toonbank vooral één ding betekent: Mixen met plezier!