Score artikel

Lindr Pygmy 25

 
De Lindr Pygmy 25 is de ideale keuze voor alle bierliefhebbers die graag willen genieten van het perfect getapte bier en een compacte bierkoeler zoeken.
 

Hoogwaardig Lindr tapsysteem voor perfect biergenot

 
Met de Lindr Pygmy 25 kiest u voor een professionele oplossing waarmee u thuis perfect gekoeld bier kunt tappen. De bierkoeler is ideaal om bijvoorbeeld de gasten te vermaken op je volgende tuinfeestje.
 
Daarnaast is de Lindr biertap natuurlijk ook inzetbaar in kleinere horecagelegenheden. Met een tapcapaciteit van maar liefst 30 liter per uur schenk je er menig biertje mee.
 
De moderne koeltechniek die gebruikt wordt in de Lindr Pygmy 25 kenmerkt zich door zijn hoge efficiëntie. Daarnaast zorgt het krachtige thermoblok ervoor dat het eerste bier na twee tot vier minuten kan worden geschonken.
 
Na een minuut of tien is de bierkoeler eindelijk klaar om meerdere perfect gekoelde bieren achter elkaar te tappen, zodat je je gasten ook op spontane bezoekjes niet lang hoeft te laten wachten op hun biertje.
 

Waarom de Pygmy 25 van Lindr de juiste keuze is

 
Zelfs het beste flesje bier kan niet concurreren met een tapbier van de tap. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor horeca, maar ook voor feestjes bij jou thuis.
 
Hiervoor heeft het natuurlijk weinig zin om een duur biertapsysteem met een tapinhoud van 100 liter of meer aan te schaffen. Een bierkoeler zoals de Lindr Pygmy 25 is daarentegen de ideale keuze.
 
Het compacte tapsysteem van de bekende Tsjechische fabrikant overtuigt door zijn aantrekkelijke design en robuuste constructie van roestvrij staal. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Lindr bierkoeler voldoet aan de hoogste hygiënische eisen en dat u lang plezier zult beleven aan uw aankoop.
 

De belangrijkste voordelen van de Lindr Pygmy 25 op een rij:

 
  • Ruimtebesparend dankzij compacte afmetingen
  • Moderne koeltechnologie voor hoge efficiëntie
  • Roestvrij staal voor een robuuste en duurzame constructie
  • Eenvoudige inbedrijfstelling
  • Binnen twee tot vier minuten klaar voor gebruik
  • Tot 30 liter koud bier per uur
  • Ideaal voor professionele dienstverlening in de privésector
 

Koop dan de Lindr Pygmy 25 biertap

 
Koop de Lindr Pygmy 25 tap in onze winkel en maak indruk op de gasten op je volgende feest in de thuiskroeg, bierkeet of in het clubhuis met perfect gekoeld tapbier.
 
Indien nodig kunt u bij ons natuurlijk ook passende accessoires bestellen, zoals bierslangen, die u nodig heeft om uw nieuwe Lindr Pygmy 25 biertap aan te sluiten.