Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Lindr Pygmy 25 Biertap – Voor de perfecte tapervaring

De Lindr Pygmy 25 biertap is het perfecte apparaat voor degenen die hun gasten graag willen voorzien van perfect getapte biertjes. Deze biertap is geschikt voor thuisbars, thuiskroegen, keet of een feestje thuis, en ook voor bars, pubs, horeca of discotheken. Wanneer het gaat om koelen of serveren van uw drankjes, kunt u altijd vertrouwen op de apparaten van Lindr. Met een assortiment van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires, biedt ik-tap.nl u de beste taptechnieken. De Lindr Pygmy 25 biertap is een zeer populaire biertap en is perfect geschikt voor kleine gelegenheden of feestjes thuis.

Beschrijving van de Lindr Pygmy 25 Biertap

De Lindr Pygmy 25 biertap is een eenvoudig te gebruiken tapsysteem dat uw feestjes en bijeenkomsten zal veranderen in een echte tapervaring. Het apparaat heeft een compact formaat en kan gemakkelijk op elke tafel of balie worden geplaatst. De biertap heeft een koelvermogen van 25 liter per uur en is geschikt voor het tappen van alle biersoorten. De Lindr Pygmy 25 biertap wordt geleverd met een CO2 drukregelaar en een CO2 fles, zodat uw biertjes altijd op de juiste temperatuur worden geserveerd. U kunt de biertap gemakkelijk aansluiten op een normaal stopcontact en hij is direct klaar voor gebruik.

Belangrijkste Kenmerken van de Lindr Pygmy 25 Biertap

 • Geschikt voor kleine feestjes
 • Geschikt voor alle biersoorten
 • Compact formaat en gemakkelijk te plaatsen
 • Koelvermogen van 25-35 liter per uur
 • Gemakkelijk aan te sluiten en direct klaar voor gebruik

Met de Lindr Pygmy 25 biertap kunt u genieten van perfect getapte biertjes op uw feestjes en bijeenkomsten. Bestel nu uw eigen biertap en geniet van de beste tapervaring!

Hoogwaardig Lindr tapsysteem voor perfect biergenot

 
Met de Lindr Pygmy 25 kiest u voor een professionele oplossing waarmee u thuis perfect gekoeld bier kunt tappen. De bierkoeler is ideaal om bijvoorbeeld de gasten te vermaken op je volgende tuinfeestje.
 
Daarnaast is de Lindr biertap natuurlijk ook inzetbaar in kleinere horecagelegenheden. Met een tapcapaciteit van maar liefst 30 liter per uur schenk je er menig biertje mee.
 
De moderne koeltechniek die gebruikt wordt in de Lindr Pygmy 25 kenmerkt zich door zijn hoge efficiëntie. Daarnaast zorgt het krachtige thermoblok ervoor dat het eerste bier na twee tot vier minuten kan worden geschonken.
 
Na een minuut of tien is de bierkoeler eindelijk klaar om meerdere perfect gekoelde bieren achter elkaar te tappen, zodat je je gasten ook op spontane bezoekjes niet lang hoeft te laten wachten op hun biertje.
 

Waarom de Pygmy 25 van Lindr de juiste keuze is

 
Zelfs het beste flesje bier kan niet concurreren met een tapbier van de tap. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor horeca, maar ook voor feestjes bij jou thuis.
 
Hiervoor heeft het natuurlijk weinig zin om een duur biertapsysteem met een tapinhoud van 100 liter of meer aan te schaffen. Een bierkoeler zoals de Lindr Pygmy 25 is daarentegen de ideale keuze.
 
Het compacte tapsysteem van de bekende Tsjechische fabrikant overtuigt door zijn aantrekkelijke design en robuuste constructie van roestvrij staal. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Lindr bierkoeler voldoet aan de hoogste hygiënische eisen en dat u lang plezier zult beleven aan uw aankoop.
 

De belangrijkste voordelen van de Lindr Pygmy 25 op een rij:

 
 • Ruimtebesparend dankzij compacte afmetingen
 • Moderne koeltechnologie voor hoge efficiëntie
 • Roestvrij staal voor een robuuste en duurzame constructie
 • Eenvoudige inbedrijfstelling
 • Binnen twee tot vier minuten klaar voor gebruik
 • Tot 30 liter koud bier per uur
 • Ideaal voor professionele dienstverlening in de privésector
 

Koop dan de Lindr Pygmy 25 biertap

 
Koop de Lindr Pygmy 25 tap in onze winkel en maak indruk op de gasten op je volgende feest in de thuiskroeg, bierkeet of in het clubhuis met perfect gekoeld tapbier.
 
Indien nodig kunt u bij ons natuurlijk ook passende accessoires bestellen, zoals slangen, die u nodig heeft om uw nieuwe Lindr Pygmy 25 biertap aan te sluiten.