Aantal tapkranen of biersoorten

Het serveren van warme dranken

Tijdens de winter- en kerstperiode is er behoefte aan cocktails en koud bier, maar fijnproevers kunnen in deze periode ook genieten van culinaire hoogstandjes. Het Belgische glühbier is nog niet wijdverbreid, maar een nog warmere insider-tip: op basis van een zoet en zuur bier volgt een rijping met verse kersen gedurende enkele maanden, waardoor een aromatische warme drank ontstaat die steeds meer fans wint als een gezond alternatief voor glühwein. Voor het serveren van warme dranken die alcohol bevatten, zoals glühwein, glühwein, punch of grog, hebt u een apparaat nodig dat speciaal voor dit doel is ontworpen. Op ik-tap.nl bieden we u glühweindispensers, flowtapkranen, leidingen, drankslangen en andere praktische accessoires voor uw apparaten voor warme dranken.

Glühweindispensers voor commercieel gebruik

Ontdek onze professionele glühweindispensers met een elektrische pomp en een afgiftecapaciteit van 100 l / h, die voor u beschikbaar zijn op 2 taps met twee voorverwarmde kranen of op 3 taps met drie kranen. Ze hebben een traploze temperatuurregeling van 35 ° C tot 85 ° C en zijn geschikt voor alle soorten alcoholische warme dranken. Dankzij de ongecompliceerde opstelling zijn ze klaar voor onmiddellijk gebruik en kunnen ze zelfs worden gebruikt voor het serveren van warm bier na passende aanpassingen. De bevestigbare lekbak is 520 mm diep, de bijpassende zuigslangen zijn ook verkrijgbaar in onze online shop. Onze ""hot fust"" is een speciaal apparaat voor warme dranken in een speelse vorm, dat ook wordt bediend met een elektrische pomp en twee voorverwarmde kranen heeft. Naast dezelfde hoogwaardige apparatuur als onze glühweinapparaten, maakt het ""warme vat"" indruk met zijn gezellige, winterse uitstraling.

Essentiële accessoires voor uw machine voor warme dranken

In onze accessoiresets voor glühwein vindt u taps en slangen voor warme dranken voor zowel 2-delig als 3-delig tapsysteem met een elektrische pomp. We bieden ook een tweedelig accessoireset voor apparaten voor warme dranken met een door gas aangedreven pomp. Dit pakket bevat ook de CO2-slang (koolstofdioxideslang) en een drukregelaar. We bieden ook drankslangen en risers als afzonderlijke onderdelen. De buis is bevestigd aan de drankslang, die de pomp ondersteunt bij het pompen van de drank uit de container in de dispenser. De tapkop van de fust, die op het vat is geschroefd en een speciale coating heeft, is ideaal voor het serveren van warm bier.

Perfecte warme dranken dankzij de glühweindispenser

In het koude seizoen verliezen dranken zoals bier aan belang op evenementen. In plaats daarvan worden bezoekers steeds meer blij met smakelijke warme dranken, zoals glühwein, glühwein of punch. Het is bijzonder gemakkelijk om te doen Warme dranken serveren met een professionele glühweindispenser. Omdat met de krachtige apparaten glühwein in recordtijd kan worden afgetapt en lange wachttijden voor klanten kunnen worden vermeden.

Dit is hoe een glühweindispenser werkt

Zonder glühweindispenser moet u de warme drank in een ketel verwarmen, op temperatuur houden en uit het vat halen om te serveren. Dit is omslachtig, tijdrovend en verbruikt ook onnodig elektriciteit. Met een glühweindispenser daarentegen kunt u uw warme dranken direct uit het fust halen en direct opwarmen voor het opdienen. Voor dit doel is de glühweindispenser meestal uitgerust met een boiler, waarvan de temperatuur flexibel kan worden aangepast.

Voordelen van een glühweindispenser

Het gebruik van een glühweindispenser biedt u een aantal voordelen. U profiteert onder andere van het gebruik van een bijzonder snelle operationele paraatheid. Omdat het niet nodig is om de volledige hoeveelheid glühwein in een ketel te bewaren om te serveren. In plaats daarvan wordt slechts een deel verwarmd in de glühweindispenser. Dit gaat veel sneller en zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten kunt beginnen met serveren. Bovendien hoeft u de glühwein niet permanent te verwarmen. Op deze manier vermijdt u de verdamping van alcohol en de karamelisatie van de suiker die het bevat. Bovendien zijn er geen schadelijke stoffen die zich kunnen vormen met toenemende opwarmtijd.

Flexibele temperatuurregeling voor perfect glühweingenot

Met een professionele glühweindispenser kunt u de temperatuur van de geserveerde dranken flexibel aanpassen. Afhankelijk van het model, kunt u meestal de controller instellen op 85 graden en dus uw klanten altijd perfect getemperde drankjes serveren.

Glühweindispensers kunnen flexibel worden gebruikt

Ondanks de naam als glühweindispenser, zijn de apparaten geschikt voor verschillende verschillende dranken. Afhankelijk van het model kunt u uw kraan bijvoorbeeld ook gebruiken voor de bereiding van glühwein, warme chocolademelk, grog en tal van andere warme lekkernijen. Een glühweindispenser biedt u dus maximale flexibiliteit en stelt u in staat uw aanbod te optimaliseren aan te passen aan de wensen van uw klanten.

Professionele glühweindispensers voor elke behoefte

In ons assortiment vindt u een grote selectie van verschillende glühweindispensers voor professioneel gebruik, zodat ook u zeker het juiste model vindt.

Krachtige glühweindispenser voor grote hoeveelheden

Als u zoveel mogelijk warme dranken in een korte periode wilt serveren, bent u aan het juiste adres met een van onze krachtige instant-waterverwarmers. De apparaten bieden een tapcapaciteit tot 100 liter per uur en zijn in staat om de dranken tot 75 graden te verwarmen. Met een dergelijke glühweindispenser bent u zelfs op piekmomenten goed uitgerust en kunnen uw klanten warme dranken serveren zonder te wachten.

Professionele glühweinafgiftesystemen voor kleinere hoeveelheden

Voor een lagere vraag naar warme dranken kunt u ook professionele glühweindispensers vinden met een lagere afgiftecapaciteit. Met zo'n apparaat kun je tot 35 liter per uur bij 75 graden verwarmen en uitgieten. De smaak en temperatuur van de glühwein laten ook niets te wensen over met deze glühweinsystemen.

Dispensers voor glühwein met luchtcompressoren en elektrische pompen

In onze winkel kunt u kiezen tussen glühweindispensers met luchtcompressor en elektrische pomp. Met beide varianten kunt u zonder stress glühwein en andere warme dranken uitgeven.

Dispensers voor glühwein met één, twee of drie lijnen

Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen voor een glühweindispenser met één, twee of drie kranen. U hebt dus de keuze uit hoeveel kranen uw dispenser moet worden uitgerust met en kunt daarom het model kiezen dat het beste bij u past.

Sluit een glühweindispenser correct aan

Het aansluiten en bedienen van een glühweindispenser is meestal eenvoudig en vereist geen grote technische kennis. Zolang u de meegeleverde bedieningsinstructies volgt, kunt u bijna niet fout gaan en begint u na enkele minuten meestal te tappen. Het is echter belangrijk om op het type te letten van vaten of die geschikt zijn voor het juiste model. Omdat er beide apparaten zijn voor het doseren van drukbestendige containers en glühweindispensers voor het serveren van niet-drukbestendige containers, zoals
blikken.

Koop professionele glühweindispensers

Of het nu een kerstmarkt, weekmarkt of horecazaak is - met een glühweinautomaat heeft u beet in de winter. Door ze te gebruiken, maakt u uw werk eenvoudiger en kunt u uw klanten tegelijkertijd van heerlijke warme dranken voorzien zonder te wachten.
Als u van een dergelijk apparaat wilt profiteren en een glühweindispenser wilt kopen, bent u op ons precies goed. Omdat u in onze winkel een grote selectie van verschillende modellen vindt, zodat u precies het apparaat kunt bestellen dat bij u past. Bestel de glühweindispenser van uw keuze vandaag en het beste vertrouw op betrouwbare en snelle levering.

"