Score artikel

Complete set biertap voor perfect bierplezier

Er is waarschijnlijk geen bierliefhebber die niet enthousiast is over een vers getapt tapbier. Met een biertap in de vorm van een complete set is het tappen uit het fust bijzonder eenvoudig, zodat niets een perfect avondje in de weg staat.

In onze online shop vindt u een grote selectie van complete sets van biertaps, die u eenvoudig in gebruik kunt nemen en kunt gebruiken voor het bedienen van uw gasten in de professionele of particuliere sector.

Waarom een kiezen voor een complete set als biertap

Als u een biertap wilt samenstellen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Alle onderdelen moeten immers in elkaar passen. Anders is er geen goed resultaat mogelijk bij het tappen.

 

Dit hebben we al voor u gedaan met onze complete sets biertap. U kunt er dus zeker van zijn dat de biertap van uw keuze alle noodzakelijke componenten bevat en dat uitstekende resultaten bij het tappen van bier geen probleem zijn.

 

Want uit ervaring weten we precies wat belangrijk is bij het samenstellen van een biertap als complete set en welke componenten zoals bierslangen en adapters de juiste keuze zijn voor welk systeem.

Complete biertap set voor elke behoefte

Onze online shop biedt u een grote selectie van complete biertapsystemen voor elke behoefte. Wij zijn er dan ook zeker van dat er een geschikt model voor u is dat zowel binnen uw budget valt als voldoet aan uw eisen voor een tap.

Ongeacht welk model u uiteindelijk kiest, u kunt er altijd zeker van zijn dat onze complete biertapsets alle belangrijke componenten bevat, zodat u de tap in een mum van tijd kunt opstarten en de eerste perfect gekoelde bieren kunt tappen.

Mobiele biertap set op wielen

Het is niet altijd mogelijk om een biertap op een vaste werkbank/werktafel te bedienen. Speciaal voor privéfeesten is een mobiele biertap op wielen een alternatief.

Onze tap complete set in de stijl van een klassiek barrique vat is bijzonder stijlvol. De tapkraan kan worden bediend met fusten met een volume tot 30 liter en kan dankzij de wielen zonder problemen worden verplaatst.

Met zo'n bierautomaat, die als complete set natuurlijk alle componenten bevat die nodig zijn voor het tappen, kiest u voor een echte eyecatcher die uw gasten niet alleen zal verrukken door het perfect gekoelde bier.

Fustbierkoelkast als complete biertapset

Een andere uitstekende manier om te genieten van vers getapt bier, vooral in de prive sfeer, is een tap in de vorm van een fustkoelkast.

Zo'n biertap is ook uitgerust als een complete set met alle benodigde componenten voor het schenken van bier. Bovendien is hij gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en neemt hij niet veel ruimte in beslag.

 

Toch kan zo'n fustbierkoelkast, afhankelijk van het model, vaten met een inhoud tot 50 liter bevatten, zodat een groter aantal gasten zonder problemen kan worden bediend.

Biertap complete set met membraanpomp

Veel bierkenners zijn er nog steeds van overtuigd dat een perfect bier alleen met CO2 kan worden getapt. Maar ook tapinstallaties met membraanpompen zijn een goed alternatief.

Dergelijke apparaten werken zonder CO2-fles. Dit komt omdat de benodigde tapdruk wordt opgewekt met een membraanpomp in plaats van met CO2. Vooral voor de particuliere sector is zo'n tapssyteem een goed alternatief, dat terecht steeds populairder wordt.

Naast de klassieke modellen met CO2 vindt u in onze online shop ook complete bierdispensersets met membraanpomp. Uiteraard bevatten deze ook alle componenten die nodig zijn voor de werking van de biertap, zodat u direct na de instalaltie kunt beginnen met het tappen van de eerste bieren.

Voordelen van een complete biertapset

De aanschaf van een complete biertapset biedt u grote voordelen. Met deze variant hoeft u zich immers geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van alle benodigde componenten in het juiste ontwerp tijdens de installatie. In plaats daarvan kunt u zich volledig concentreren op de installatie van uw nieuwe tapsysteem en al snel kunt u uw gasten verwennen met de eerste heerlijke bieren.

Met onze complete biertapsystemen profiteert u met name van de volgende voordelen:

 

    - Wij bieden een breed scala aan verschillende modellen voor elk doel.

    - Onze complete systemen bevatten alle belangrijke onderdelen.

    - Bij het samenstellen hebben we ervoor gezorgd dat alle onderdelen perfect in elkaar passen.

    - Onze complete biertapsets kunnen zeer snel worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.

    - Indien gewenst kunt u bij ons ook mobiele apparaten vinden, die bijvoorbeeld ideaal zijn voor privéfeesten.

Koop biertap als complete set online

In onze online shop vindt u een grote selectie van complete bier taps sets voor verschillende eisen. Laat het model van uw keuze snel en betrouwbaar leveren.

Wanneer u uw biertap als complete set in onze winkel koopt, profiteert u van perfect op elkaar afgestemde onderdelen en de bewezen kwaliteit van bekende fabrikanten tegen eerlijke prijzen.

Of het nu in een restaurant is of in een thuiskroeg is – iedereen kijkt uit naar een perfect avond onder elkaar met een heerlijk pilsje, dat u eenvoudig kunt bereiken met een van onze kant-en-klaar gemonteerde complete biertapsystemen.