Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Biertap: de beste oplossingen voor professioneel tappen en serveren van bier

Als u op zoek bent naar de beste oplossingen om professioneel bier te tappen en te serveren, bent u bij Biertap aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan biertaps, koelkasten, CO2 flessen, slangen en andere accessoires die nodig zijn voor een optimale bierervaring. Of u nu een thuisbar heeft of een professioneel horecabedrijf, wij hebben de juiste oplossingen in huis om u te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten.

Biertapreiniging: essentieel voor een optimale bierkwaliteit

Een goede biertapreiniging is essentieel voor een optimale bierkwaliteit. Hierbij is het gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen van groot belang. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan biertapreinigers van verschillende merken.

CO2-fles: voor een perfecte koolzuurdruk

Een CO2 fles is een belangrijk onderdeel van uw biertapinstallatie. Deze fles zorgt namelijk voor de perfecte koolzuurdruk, waardoor het bier op de juiste manier uit de tap stroomt. Bij Biertap kunt u terecht voor een ruim assortiment aan CO2-flessen van verschillende maten en merken. Ook bieden wij bijbehorende accessoires, zoals CO2 Drukregelaar

Slangen: onmisbaar voor het transport van bier

Slangen zijn onmisbaar voor het transport van bier vanuit de biertapinstallatie naar het glas. Bij Biertap kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan slangen van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u onder andere kiezen uit PVC-slangen, siliconenslangen en gepantserde slangen. Deze slangen zijn geschikt voor alle soorten bier en zorgen voor een optimale doorstroom en smaakbeleving.


Biertapsystemen zijn afgiftesystemen waarmee dranken uit opslagcontainers zoals fusten of tanks in een glas worden gevuld. Biertapsystemen Complete sets bestaan ​​uit een kraan, een fitting voor fusten, vaten en een pomp of een gecomprimeerde gastank met CO2 en een reduceerventiel aan te sluiten. Het is belangrijk dat de grote systemen, die beschikbaar zijn met maximaal vier lijnen, een CO2-regel hebben en een bijbehorend koelsysteem. Met de juiste apparatuur en taptechnologie gaat er weinig bier verloren. Vooral de kraan kan echter gemakkelijk verspillen. Daarom moet men altijd letten op een zeer goede netheid en moeten bepaalde voorschriften worden gevolgd in de horeca.

Kleine doseersystemen

Naast de grote biertapsystemen in cafés, hebben we ook kleine tapsystemen die ook geschikt zijn voor privégebruik. In de vriendenkring zijn tapsystemen ook een leuk cadeau voor je volgende verjaardag - je kunt het gebruiken om bier te tappen op het feest! Kleine tapsystemen, bijvoorbeeld een bierfust, zijn eenvoudig aan te sluiten en u kunt binnen enkele minuten al genieten van bier. Dit maakt ze een goed alternatief voor de hobbybrouwer. Veel systemen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een lekbak. Sommige modellen hebben een gemakkelijk inplugbare droge koeler en een thermostaat die informatie geeft over de juiste temperatuur. We hebben geschikte accessoiresets voor bijna alle tapsystemen en u vindt ook de juiste reserveonderdelen voor kleine en grotere reparaties.

Sommige van de kleine tapsystemens kunnen makkelijk worden meegenomen. Maar als je het echt mobiel leuk vindt, is een picknickpomp ideaal. Op de barbecue-trip kun je meteen beginnen met tappen zonder een CO2-fles! De pomp wordt eenvoudig op het vatslot geplaatst. Er is een speciale kraan voor party fusten.

Koelen

Het maakt niet uit of het grote of kleine uitgiftesystemen zijn en of het nu privé of professioneel is: het bier moet lekker koel zijn. Daarom vindt u ook verschillende koelopties in deze categorie. Waterkoelingseenheden kunnen onder het aanrecht worden geparkeerd en er zijn koelkasten van de juiste maat voor tapbieren. Pass-through koelers en droge koelers zijn ook beschikbaar. Koeling is niet alleen belangrijk voor opslag, het bier moet koel blijven tot in het glas. Want alleen als het op de juiste temperatuur uit de kraan stroomt, kun je er met een mooie schuimkraag op tappen.


Hoe selecteer je het gewenste product in de categorie 'Biertap'?

Op ik-tap.nl vind je een breed assortiment aan biertaps en accessoires. Hieronder vind je een stappenplan om het gewenste product te selecteren in de categorie 'Biertap':

Stap 1: Kies het type biertap

 • Bepaal of je een thuistap of een professionele tap nodig hebt.
 • Kies het type tap dat je wilt, bijvoorbeeld een tapkraan, een tapsysteem of een tapzuil.

Stap 2: Selecteer de juiste capaciteit

 • Bepaal hoeveel liter bier je wilt tappen.
 • Selecteer de juiste capaciteit van de biertap, bijvoorbeeld 5 liter, 10 liter of 20 liter.

Stap 3: Kies de gewenste merken en accessoires

 • Selecteer het gewenste merk van de biertap.
 • Kies de gewenste accessoires, zoals een tapkraan, een tapkoppeling of een tapkoeler.

Stap 4: Plaats de bestelling

 • Controleer of je alle gewenste producten hebt geselecteerd.
 • Plaats de bestelling en vul de benodigde gegevens in.
 • Volg de instructies om de betaling te voltooien.

Met deze stappen kun je gemakkelijk het gewenste product selecteren in de categorie 'Biertap' op ik-tap.nl. Veel plezier met tappen!


Veelgestelde vragen over Biertap

 • Wat is een biertap kraan?

  Een biertap kraan is een onderdeel van een tapinstallatie waarmee bier uit een vat getapt kan worden. Er zijn verschillende soorten biertap kranen beschikbaar, zoals de traditionele tapkraan en de moderne lekbladkraan.
 • Welke biertap kraan is geschikt voor mijn situatie?

  Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de situatie waarin u de kraan wilt gebruiken. De traditionele tapkraan is geschikt voor het tappen van bieren uit verschillende vaten, terwijl de lekbladkraan handig is voor het tappen van meerdere biertjes tegelijkertijd.
 • Wat is een biertap systeem?

  Een biertap systeem is een complete tapinstallatie waarmee u op professionele wijze bier kunt tappen. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een tapkop, tapkraan en biertap koeling.
 • Zijn de biertap systemen van ik-tap.nl van goede kwaliteit?

  Ja, alle biertap systemen van ik-tap.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren. Wij bieden complete tapinstallaties, met hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende tapkoppen en tapkranen.
 • Zijn de producten van ik-tap.nl geschikt voor thuisgebruik?

  Ja, naast professionele horecabedrijven zijn onze producten ook geschikt voor thuisgebruik. Wij bieden een ruim assortiment aan apparaten en accessoires om bier op professionele wijze te serveren, voor zowel thuisbars, thuiskroegen, keetjes als voor professionele horeca en discotheken.
 • Wat is een tapzuil?

  Een tapzuil is een onderdeel van een tapinstallatie waarmee u het bier kunt tappen. Het is een verticale kolom waarin de tapkraan en andere onderdelen van de tapinstallatie zijn verwerkt.
 • Kan ik bij ik-tap.nl ook terecht voor tapaccessoires?

  Ja, bij ik-tap.nl vindt u naast tapkranen en tapinstallaties ook een ruim assortiment aan tapaccessoires. Denk hierbij aan spoelborstels, lekbakken en tapkraanreinigers.
 • Zijn de producten van ik-tap.nl betaalbaar?

  Ja, wij streven ernaar om kwalitatieve producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Bij ik-tap.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor het perfect serveren van uw biertjes, tegen een scherpe prijs.

Biertap

Bij ik-tap.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor het perfect serveren van uw biertjes. Of u nu een thuisbar, thuiskroeg, keet of een professionele horecagelegenheid heeft, wij bieden een ruim assortiment aan apparaten en accessoires om bier op professionele wijze te serveren. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren.
Kortom, bij ik-tap.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor het perfect serveren van uw biertjes. Wij bieden kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs en zijn de perfecte leverancier voor iedere horecagelegenheid of thuisbar. Wij streven ernaar om onze klanten continue te voorzien van de beste oplossingen voor het tappen van bier. Bestel daarom nu bij ik-tap.nl en geniet van topkwaliteit bier!