Aantal tapkranen of biersoorten

Professionele waterdispenser voor thuis en in de horeca

Wij bieden water dispensers voor op tafel en onder tafel, alsook waterkoelingssystemen,

bruiswater machine en warme carbonatoren. Verder bieden wij waterfilters voor uw waterdispenser of uw koffiezetapparaat, maar ook hoogwaardige filtersystemen rechtstreeks voor uw wateraansluiting of uw douche.

Ultramoderne waterdispenser en bruiswater machine

Een van onze populairste producten is de EDEN waterdispenser voor gekoeld water met of zonder kooldioxide. De eenheden zijn gemicrofiltreerd, gesteriliseerd en met optionele ozonsterilisatie, speciaal ontworpen voor de cateringindustrie. De EDEN-water dispensers is naar keuze verkrijgbaar als tafelmodel of als onderbouwmodel met een uurcapaciteit van 60 l of 120 l water. De SODA ELEGANCE TOWER is een elegante sodawaterunit van roestvrij staal voor gekoeld plat water en sodawater. De ultramoderne compressorkoeleenheid heeft een minimale energiebehoefte en levert 18 tot 20 liter gekoeld water per uur via twee aftappunten. De SODA ELEGANCE TOWER wordt geleverd met een aansluitset en drukregelaar. Sodawaterunits leveren gekoeld koolzuurhoudend water, terwijl een warm koolzuurapparaat op kamertemperatuur werkt. Wij bieden warme carbonators met een afgiftecapaciteit van 90 l tot 150 l sodawater per uur. Vergeleken met een sodawaterinstallatie heeft een warme carbonateur het voordeel dat hij energie bespaart door het ontbreken van een koeleenheid. Het TIBER tafelmodel waterkoelsysteem van hoogwaardig roestvrij staal is ontwikkeld voor professioneel gebruik in de horeca. In de standaarduitvoering levert de eenheid gekoeld sodawater en niet-koolzuurhoudend water met een koelcapaciteit van 65 liter per uur en een afgiftecapaciteit van 90 liter per uur.

Waterfilter, CO2-aansluiting en reiniging

Efficiënte filters zijn van essentieel belang bij de behandeling van drinkwater. EVERPURE verkoopt filterpatronen voor gezond kiemvrij water uit koudwatertoestellen of automaten voor warme dranken. Het filtersysteem houdt deeltjes tot 5 micromillimeter tegen, evenals mogelijke verontreinigende stoffen, ongewenste geuren en smaken. Het EVERPURE MicroGuard Pro 2 filtersysteem is zelfs in staat om deeltjes tot 0,15 micromillimeter te filteren en is daarom geschikt voor bijzonder kritische toepassingen. Wij bieden ook speciale reinigingsmiddelen en desinfecterende sprays voor waterdispensers en tafelwatersystemen. In ons assortiment vindt u ook CO2-cilinders met koolzuurgas van levensmiddelenkwaliteit en CO2-slangen, plus drukregelaars en andere praktische accessoires voor gebruik met uw Bruiswater machine.