Fustenkoeling: Houd uw bier altijd koud en vers met biertaps van www.ik-tap.nl

 • Fustenkoeling is cruciaal bij het serveren van bier.
 • Niemand houdt van warm bier en een defecte biertap kan ernstige consequenties hebben voor uw bedrijf of feest.
 • Bij www.ik-tap.nl begrijpen we dit en hebben we een breed scala aan biertaps en fustenkoelers om ervoor te zorgen dat uw bier altijd op de juiste temperatuur wordt geserveerd.

Biertap: Koop de perfecte biertap voor uw behoeften

 • Bij ik-tap.nl hebben we een breed scala aan biertaps om aan al uw behoeften te voldoen.
 • Of u nu een thuiskroeg heeft of een bar runt, wij hebben de juiste biertap voor u.
 • Onze biertaps variëren van een eenvoudige tapkraan tot geavanceerde tapsystemen en tapzuilen.
 • Onze tapsystemen zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bier altijd koud en vers wordt geserveerd.
 • Met onze tapsystemen heeft u volledige controle over de temperatuur van uw bier, wat resulteert in een betere smaak en een betere klantervaring.

www.ik-tap.nl: uw leverancier voor fustenkoeling

 • Bij ik-tap.nl zijn wij uw leverancier voor fustenkoelers en ander baraccessoires.
 • Onze fustenkoelers zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bier altijd op de juiste temperatuur wordt geserveerd, ongeacht de omgevingstemperatuur.
 • Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te zorgen voor de perfecte bierervaring voor uw klant en onze fustenkoelers helpen ons daarbij.

Biertap: De voordelen van het gebruik van een biertap

 • Het gebruik van een biertap heeft vele voordelen ten opzichte van het serveren van bier uit flessen of cans.
 • Een biertap zorgt ervoor dat uw bier altijd op de juiste temperatuur wordt geserveerd en zorgt voor een consistente smaak en kwaliteit.
 • Met een biertap heeft u ook meer controle over de hoeveelheid bier die u serveert, waardoor u minder verspilt en geld bespaart.
 • Een biertap is ook een geweldige manier om uw klanten een premium bierervaring te bieden en kan helpen bij het opbouwen van uw merk.

www.ik-tap.nl: uw enige stop voor al uw tapbehoeften

 • Met onze brede selectie biertaps en fustenkoelers, is ik-tap.nl uw enige stop voor al uw tapbehoeften.
 • Onze tapsystemen zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om lang mee te gaan.
 • Wij bieden ook een breed scala aan baraccessoires, zoals tapzuilen en tapaccessoires, om ervoor te zorgen dat u een complete bierervaring kunt bieden aan uw klanten.
 • Bij ik-tap.nl is klantentevredenheid onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat elk product dat wij aanbieden voldoet aan onze hoge normen.

Voorkoelers beschermen de bierfusten tegen licht en warmte en zorgen voor de juiste temperatuur van het bier. Zo komt het bier goed gekoeld bij de tapinstallatie aan. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal benodigde fusten zijn verschillende voorkoelers mogelijk.

Voorkoelers voor roestvrijstalen fusten

In ons assortiment vindt u voorkoelers voor twee tot 10 fusten van roestvrij staal of verzinkt plaatstaal. Voor het bovenste fust is vaak een taphaak beschikbaar. De bodem van de meeste modellen bestaat uit chroom, nikkel en staal. Een zeer goede isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur constant koel blijft. Daarnaast zijn er vervangbare afdichtingen en verstelbare poten. De verstelbare poten compenseren mogelijke oneffenheden in de vloer. Bij deze modellen gaat het in eerste instantie om de fustbox, het bijpassende koelapparaat wordt apart geleverd.

Een veelvoorkomend fustmodel zijn Keg-fusten. Keg komt uit het Engels en betekent "klein fust". De herbruikbare fusten zijn speciaal ontworpen voor industriële vulling. Omdat ze meestal van roestvrij staal zijn gemaakt, is een kiemvrije opslag mogelijk. De Keg-fusten hebben doorgaans een inhoud van 30 of 50 liter en zijn extra beschermd met een rubberen coating. De coating zelf biedt al enige isolatie. De fusten blijven goed afgesloten en het bier wordt vrijwel kiemvrij via de slang in het glas getapt.

Koelaggregaten om op te zetten

De koelaggregaten zijn opzetstukken voor de fustboxen en grote koelkasten en kunnen eenvoudig boven op de boxen worden geplaatst. De koelapparaten wegen afhankelijk van de grootte ongeveer 30 tot 40 kg en hebben een vermogen van 220 tot 400 watt. De temperatuur wordt geregeld via een thermostaat en een digitaal display geeft informatie over de gewenste en werkelijke temperatuur. Daarnaast is er een automatische ontdooiverdamping. De koelaggregaten worden eenvoudig op de fustboxen geplaatst, hiervoor is geen speciale kennis vereist. De koelaggregaten kunnen ook apart worden gekocht, bijvoorbeeld om een defect apparaat te vervangen.

Naast de koelaggregaten en fustboxen vindt u bij ons ook complete koeltoonbanken. Voorkoelers en koeltoonbanken kunnen overal probleemloos worden geplaatst en zorgen voor snelle koeling. Vooral voor grotere horecabedrijven zijn voorkoelers niet alleen zeer nuttig, maar bijna onmisbaar om grote groepen op elk moment van koel, vers bier te voorzien. Ondanks optimale koeling moet het bier altijd zo vers mogelijk worden gedronken.

Veelgestelde vragen over fustenkoeling

Wat is een fustenkoeler?

Een fustenkoeler is een apparaat dat wordt gebruikt om drankjes te koelen die worden geserveerd vanuit een fust. Het apparaat zorgt ervoor dat het fust op de juiste temperatuur blijft, zodat de drankjes altijd koel en verfrissend zijn.

Welke soorten fustenkoelers zijn er?

Er zijn verschillende soorten fustenkoelers beschikbaar, van kleine koelers voor thuisgebruik tot grote koelers voor evenementen en feesten. Daarnaast zijn er ook fustenkoelers die geschikt zijn voor specifieke soorten dranken, zoals bier of wijn.

Hoe werkt een fustenkoeler?

Een fustenkoeler werkt door middel van een koelsysteem dat ervoor zorgt dat het fust op de juiste temperatuur blijft. Het koelsysteem kan bestaan uit een compressor of een koelplaat die in contact staat met het fust.

Hoeveel fusten kan ik koelen met een fustenkoeler?

Dit hangt af van de grootte van de fustenkoeler en de grootte van de fusten die u wilt koelen. Bij ik-tap.nl hebben we fustenkoelers in verschillende maten, zodat u altijd de juiste koeler kunt vinden voor uw evenement.

Hoe kan ik mijn fustenkoeler schoonmaken?

Het is belangrijk om uw fustenkoeler regelmatig schoon te maken om de hygiëne te waarborgen. Maak de koeler schoon met warm water en een mild schoonmaakmiddel en spoel de koeler daarna goed af. Laat de koeler volledig drogen voordat u hem weer gebruikt.


Fustenkoeling voor elk evenement - koop uw fustenkoeler bij ik-tap.nl

Een goed gekoeld drankje is essentieel voor elk evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bedrijfsfeest of een festival, bij ik-tap.nl hebben we de perfecte oplossing voor het koelen van uw drankjes: de fustenkoeler.

Waarom een fustenkoeler kopen bij ik-tap.nl?

 • Professionele kwaliteit - Onze fustenkoelers zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw drankjes perfect gekoeld blijven.
 • Breed assortiment - Wij hebben een ruime keuze aan fustenkoelers, van klein tot groot en van verschillende merken.
 • Snel geleverd

Grote fustenkoeler

Organiseert u een groot evenement, zoals een festival of een bedrijfsfeest? Dan heeft u een grotere fustenkoeler nodig om uw drankjes koel te houden. Bij ik-tap.nl hebben we een ruime keuze aan grote fustenkoelers, zodat u altijd de juiste koeler vindt voor uw evenement.

Koop uw fustenkoeler bij ik-tap.nl

Bij ik-tap.nl vindt u altijd de juiste fustenkoeler voor uw evenement. Onze koelers zijn van hoge kwaliteit en worden snel geleverd, zodat u altijd op tijd bent voor uw feest of evenement. Bestel vandaag nog uw fustenkoeler bij ik-tap.nl!

Met onze ruime keuze aan fustenkoelers, van klein tot groot en van verschillende merken, vindt u bij ons altijd de juiste koeler voor uw evenement. Onze fustenkoelers zijn van professionele kwaliteit en zorgen ervoor dat uw drankjes perfect gekoeld blijven. Bovendien worden onze koelers snel geleverd, zodat u altijd op tijd bent voor uw feest of evenement.

Of u nu een klein feestje geeft of een groot evenement organiseert, bij ik-tap.nl hebben we de perfecte fustenkoeler voor u. Bestel vandaag nog uw fustenkoeler bij ik-tap.nl en geniet van perfect gekoelde drankjes op uw evenement!