Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Biertap JET 30

De Biertap JET 30 is een hoogwaardige biertap die speciaal is ontworpen voor professioneel en thuisgebruik. Deze biertap is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvolle uitstraling. Met de Biertap JET 30 kunt u genieten van heerlijk gekoeld bier, met de perfecte schuimkraag.

Biertap

De Biertap JET 30 is de ideale oplossing voor het serveren van gekoeld bier. Dit apparaat is gemakkelijk te gebruiken en te installeren, waardoor het perfect is voor zowel professioneel als thuisgebruik. De biertap heeft een capaciteit van 30 liter per uur, waardoor u de mogelijkheid heeft om grote hoeveelheden bier te serveren.

Slang

Een goede kwaliteit slang is een essentieel onderdeel van een biertap systeem. De Biertap JET 30 wordt geleverd met een hoogwaardige bierslang die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat de smaak van uw bier behouden blijft.

Tapkraan

De Biertap JET 30 wordt geleverd met een robuuste tapkraan die is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze tapkraan heeft een perfecte schuimkraag en zorgt voor een optimale bierstroom. Met de tapkraan van de Biertap JET 30 kunt u gemakkelijk en snel een perfect getapt biertje serveren.

CO2 Fles

Een CO2 fles is essentieel voor het koelen en bewaren van uw bier. De Biertap JET 30 wordt geleverd met een CO2 fles, die ervoor zorgt dat uw bier op de juiste temperatuur blijft en dat de smaak behouden blijft. Deze CO2 fles is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

De Biertap JET 30 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige biertap van uitstekende kwaliteit. Met de Biertap JET 30 kunt u genieten van heerlijk gekoeld bier, met de perfecte schuimkraag. Bestel vandaag nog uw Biertap JET 30 en geniet van perfect getapt bier, bij u thuis of in uw horecagelegenheid.


Biertap JET 30 - Professioneel bier tappen bij u thuis of in de horeca

De Biertap JET 30 is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een professionele biertap voor thuis of in de horeca. Of u nu een thuisbar, thuiskroeg, keet of een feestje thuis heeft, de Biertap JET 30 staat altijd voor u klaar om het perfecte biertje te serveren. Hieronder vindt u enkele redenen waarom de Biertap JET 30 de beste keuze is voor u.
  • De Biertap JET 30 is van uitstekende kwaliteit en wordt geleverd met verschillende garanties.
  • Met deze biertap heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten bier te tappen.
  • De Biertap JET 30 zorgt voor het perfecte biertje, dankzij het innovatieve koelsysteem en de professionele tapkraan met schuimkraag regelaar.
  • De Biertap JET 30 is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
De Biertap JET 30 werkt op basis van luchtcompressie, wat betekent dat er geen CO2 nodig is om het bier te tappen. De biertap heeft een capaciteit van 30-35 liter per uur en is geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Dankzij het innovatieve koelsysteem blijft het bier op de juiste temperatuur en heeft u geen last van schuimvorming. De professionele tapkraan met schuimkraag regelaar zorgt ervoor dat het bier perfect wordt getapt en dat u kunt genieten van een heerlijk glas bier. Bij ik-tap.nl vindt u een breed assortiment taptechnieken, van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires. Wij zijn uw leverancier voor alles wat te maken heeft met het koelen en serveren van uw drankjes. Bestel uw Biertap JET 30 vandaag nog en geniet van het perfecte biertje bij u thuis of in de horeca.