Fust koelkast: Biertap op ik-tap.nl

Als u een professionele biertap wilt inrichten voor uw thuisbar, thuiskroeg, keet, feestje thuis, bar, pub, horeca of discotheek, dan is ik-tap.nl uw leverancier. Wij bieden een breed assortiment aan taptechnieken, van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires, om ervoor te zorgen dat u uw drankjes koel en professioneel kunt serveren. In dit artikel richten we ons op onze fust koelkasten en hoe deze bijdragen aan het efficiënt koelen van uw bierfusten.

Een bierkoelkast kopen - het juiste apparaat voor elke behoefte

Er is bijna niemand die een vers getapt, ijskoud biertje kan weerstaan. Met een geschikte bierkoelkast bent u er zeker van dat uw bier in de toekomst altijd op de perfecte temperatuur zal zijn.

Of het nu in de horeca is, voor uw volgende privéfeest thuis of het zomerfeest van uw club - tapbierfusten zijn een uitstekende keuze voor bijna elke gelegenheid. Zij kunnen namelijk bijzonder flexibel worden gebruikt en zijn op verzoek zelfs verkrijgbaar als complete set met doseerkolom.

Wat u moet overwegen bij de aankoop van een bierkoelkast

Vaten voor tapbier zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met verschillende capaciteiten en, last but not least, in verschillende prijsklassen. Voordat u een toestel kiest, moet u dus eerst nagaan wat voor u eigenlijk belangrijk is.

Een bierkoelkast is tenslotte niet iets wat je elke dag koopt. Het zou dan ook vervelend zijn als de biertoonbank van uw keuze niet aan uw eisen voldoet.

Bij de aankoop van een koelkast voor tapbier moet u vooral de volgende vragen in overweging nemen:

  • Moet de bierteller stationair of op wisselende locaties worden gebruikt?
  • Is de koelkast voor tapbier bestemd voor privé-gebruik of voor professioneel gebruik?
  • Welke tapcapaciteit is nodig om het verwachte volume te kunnen verwerken?
  • Hoe groot zijn de vaten die u in uw bierkoelkast wilt plaatsen?
  • Geeft u de voorkeur aan een plug-in bierbar of wilt u zelf de passende accessoires kiezen?

Als u deze vragen hebt beantwoord, weet u vrijwel precies aan welke eisen uw nieuwe bierkoelkast moet voldoen. Dit maakt het veel gemakkelijker om een model te vinden waar u helemaal tevreden over bent en waarvan u nog jaren plezier zult hebben.

Vatbier koelkasten besparen ruimte

Het is niet altijd mogelijk om een normaal kraansysteem op de toonbank te monteren. In sommige gevallen is een koelkast voor tapbier dan ook het perfecte alternatief. Een dergelijke inrichting bespaart ruimte en biedt ook de nodige opslagruimte voor het biervat.

Een bierkoelkast hoeft niet vast geïnstalleerd te worden. In plaats daarvan kan hij, indien nodig, gewoon opzij worden geschoven of op een andere plaats worden opgesteld.

Een goede bierkoelkast hoeft geen fortuin te kosten

Het gezegde "Als je goedkoop koopt, koop je dubbel" geldt ook voor bierkoelkasten. Dit betekent echter niet dat u per se een fortuin hoeft uit te geven aan uw koelkast voor tapbier.

Afhankelijk van de gewenste uitrusting en prestaties vindt u in onze winkel ook voordelige modellen die kwalitatief niets te wensen overlaten. U kunt er dus zeker van zijn dat uw bierkoelkast indruk zal maken door een goede afwerking en een dienovereenkomstig lange levensduur.

Blijf flexibel met een mobiele bierbar

Als u besluit een mobiele bierbar te kopen, kiest u ook voor maximale flexibiliteit. Want met zo'n model neem je gewoon je complete bierteller mee.

Dit is vooral nuttig wanneer u bier wilt schenken op evenementen zoals volksfeesten. Tegelijkertijd betekent de aankoop van een koelkast voor tapbier in de vorm van een mobiele biertoonbank niet dat u daarbij moet inboeten aan prestaties.

Want met een model voor professionals, zoals u dat in onze winkel vindt, kunt u gemakkelijk tot 80 liter per uur tappen, zodat zelfs bij een groot aantal gasten niemand lang hoeft te wachten op zijn koude biertje van de tap.

Perfect voor thuis: tapbiervaten voor feestvaten

Als u een ontspannen avond plant en uw vrienden voor de verandering eens een lekker tapbiertje wilt serveren, is de aankoop van een bierbar met 50 liter vaten natuurlijk een beetje overdreven.

In dat geval kiest u gewoon voor een compacte bar met plaats voor twee kleine partyvaatjes. Zo bespaart u geld en kunt u toch indruk maken op uw vrienden met de eersteklas smaak van een vers getapt biertje.

Met een bierkoelkast voor partyvaten bent u er zeker van dat uw volgende feest nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan.

Koop uw bierkoelkast bij ons

Of het nu gaat om een eenvoudige bierkoelkast of een mobiele bierbar met tapzuil - als u op zoek bent naar een nieuwe koelkast voor fustbier, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel professionelen uit de horeca als particuliere bierliefhebbers die een praktische optie wensen om thuis bier te tappen, zullen vinden wat zij zoeken.

Want in onze online shop vindt u een uitgebreid assortiment tapbierfusten en -toonbanken voor bijna elke behoefte.

Koop uw volgende bierkoelkast bij ons en profiteer van eersteklas kwaliteit tegen eerlijke prijzen, alsmede betrouwbare levering op het door u gewenste adres. Uw gasten zullen blij zijn met het vers getapte bier van uw nieuwe biertap.

Bestel uw fust koelkast op ik-tap.nl

Op ik-tap.nl vindt u de perfecte fust koelkast voor uw bar of thuisbar. Bestel eenvoudig en snel, en wij zorgen voor een snelle levering. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van de perfecte fust koelkast, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te helpen bij uw keuze voor een fust koelkast. Op ik-tap.nl vindt u de beste biertapbenodigdheden en -accessoires en bent u verzekerd van een professionele uitstraling van uw bar of thuisbar.