Koop afdruipmatten in verschillende uitvoeringen

Voor een goede hygiëne is uiteraard een grondige spoeling van de gebruikte glazen essentieel. Het is echter minstens zo belangrijk om snel en volledig te drogen. Voor dit doel adviseren wij het gebruik van geschikte afdruipmatten, zoals u in onze winkel in verschillende maten en uitvoeringen heeft gevonden. Of het nu voor privégebruik of voor professioneel gebruik is - we hebben gegarandeerd de juiste afdruipmatten.

Waarom u afdruipmatten zou moeten gebruiken

Afdruipmatten hebben veel voordelen. Het is daarom de moeite waard om dit accessoire te gebruiken, zowel in de horeca als thuis.

Door afdruipmatten te gebruiken, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Tijd- en arbeidsbesparing
  • Betere hygiëne
  • Glanzend glaswerk
  • Vermindering van gebroken glas

Afdruiprek bespaart tijd en werk

Door uw glas na het wassen op een afdruiprek te plaatsen, bespaart u tijd en werk. Omdat de rest van het spoelwater vanzelf kan wegvloeien, zodat de glazen ook drogen zonder uw tussenkomst.

Afdruipmatten verbeteren de hygiëne

Vocht is de ideale voedingsbodem voor alle soorten bacteriën. Afdruipmatten zorgen ervoor dat de vaat snel kan drogen dankzij de luchtcirculatie. Op deze manier helpen ze niet alleen ervoor te zorgen dat uw glazen weer snel klaar zijn voor gebruik, ze helpen ook om de hygiëne in uw keuken of restaurant te verbeteren.

Afdruikrekken zorgen voor meer glans

Hoe sneller uw glawerk droogt, hoe beter u ongewenste kalkaanslag en watervlekken na het spoelen kunt voorkomen. Druipmatten zorgen automatisch voor meer glans en netheid en helpen het vaak noodzakelijke poetsen na het wassen te verminderen
tot een minimum.

Afdruipmatten beschermen uw vaat

Of het nu borden, kopjes of glazen zijn - als de vaat na het afwassen op een harde plank wordt geplaatst veroorzaakt dit onvermijdelijk regelmatige schade. Dit geldt vooral als er veel wordt gewerkt en het afwassen bijzonder snel moet zijn. Afdruipmatten kunnen helpen glasbreuk te verminderen. Omdat ze zachter zijn en de vaat beschermen tegen scheuren of scheuren.

We bieden een brede selectie afdruipmatten

Als u op zoek bent naar geschikte afdruipmatten, bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat u in onze winkel een groot assortiment afdruiprekken in verschillende maten en vormen vindt. Ongeacht voor welk doel u uw afdruipmat nodig hebt - wij hebben de juiste oplossing. Naast standaard afdruipmatten kunt u ook matten kopen met opvangbakken, smalle serveermatten voor bartellers en op maat te snijden rolmatten.

Afdruipmatten met lekbak

Een druppelmat met een opvangbak vermindert de inspanning bij het reinigen aanzienlijk. Omdat het water zich verzamelt in de kuip, die gemakkelijk kan worden geleegd en indien nodig gereinigd. Op deze manier vermijd je een natte counter die je constant moet drogen en reinigen.

Smalle serveermatten voor het bereiden van cocktails

Onze smalle serveermatten zijn ideaal voor gebruik op barkeepers. Hun verhoogde rand vangt betrouwbaar de resten van drankjes op, zodat u niet constant hoeft te vegen. Tegelijkertijd bieden ze uw glazen een veilige standaard bij het bereiden van cocktails.

Rolmatten die op maat kunnen worden gesneden

Onze goedkope rolmatten zijn per meter verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De onderhoudsvriendelijke matten kunnen op maximaal 50 graden worden gewassen. Ze versnellen het droogproces en kunnen in elk formaat worden gesneden.