Voor het huishouden, de gastronomie of de privé hobbykeuken
Aantal tapkranen of biersoorten
Koelcapaciteit (liter per uur)
Geïntegreerde luchtcompressor of CO2
Als complete set of alleen de dispenser
Als complete set incl. reinigingsaccessoires

Koeling

Op ik-tap.nl bieden wij een breed assortiment aan apparatuur en accessoires voor professionele drankenservice. Of je nu thuis een bar of kroeg hebt, een feestje gepland hebt of eigenaar bent van een bar, pub, horecagelegenheid of discotheek - wij hebben het perfecte product voor het koelen en serveren van je drankjes.

Ons brede assortiment aan taptechnieken omvat onder andere kranen, tapsystemen, tapzuilen en tapaccessoires. In deze categorie vind je allereerst onze selectie koelingen voor bier. Hieronder zetten we graag de belangrijke producten voor je op een rij:

Biertap

Een biertap is een essentieel onderdeel van elke horecagelegenheid, thuisbar of kroeg. Met een biertap kun je het bier op de perfecte temperatuur serveren. Wij bieden verschillende soorten biertaps, van kleine thuistaps tot professionele varianten voor in de horeca. Onze biertaps zijn van de beste kwaliteit en zorgen voor een perfect getapt biertje.

Biertapreiniging - Het is belangrijk om jouw biertap goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Dit zorgt niet alleen voor een optimale smaakbeleving, maar ook voor het behoud van de biertap. Wij bieden verschillende producten voor een perfecte reiniging:

 • Biertap reinigingsset
 • Reinigingsmiddel voor biertap
 • Biertap spoelbak

CO2 Fles en Slang

Een CO2 Fles en slang zijn onmisbaar voor het perfect tappen van bier. CO2 zorgt voor een optimale druk en de juiste schuimlaag op het bier. Wij bieden diverse CO2 flessen en slangen aan, waarmee je altijd verzekerd bent van een perfect getapt biertje.

Met deze producten haal je de beste koeling in huis voor jouw biertap. Bij ik-tap.nl staan wij garant voor kwaliteit en service.Hoe kies je het juiste koelproduct voor jouw biertap?

Als je op zoek bent naar een koelproduct voor jouw biertap, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kijk naar de capaciteit

 • Bepaal hoeveel liter bier je wilt kunnen tappen. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan kunt bepalen welke capaciteit je nodig hebt voor jouw koelproduct.
 • Houd er rekening mee dat je niet alleen bier tapt, maar ook andere dranken koel wilt houden. Zorg er dus voor dat je voldoende capaciteit hebt voor al je dranken.

Bepaal de juiste temperatuur

 • Bepaal welke temperatuur je wilt hebben voor je bier en andere dranken. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan kunt bepalen welk koelproduct het beste bij jouw wensen past.
 • Houd er rekening mee dat de temperatuur van je dranken afhankelijk is van de omgevingstemperatuur. Zorg er dus voor dat je koelproduct voldoende capaciteit heeft om je dranken op de gewenste temperatuur te houden, ook als het buiten warm is.

Kies het juiste type koelproduct

 • Bepaal welk type koelproduct het beste bij jouw wensen past. Er zijn verschillende soorten koelproducten beschikbaar, zoals koelkasten, koelboxen en koelunits.
 • Houd er rekening mee dat elk type koelproduct zijn eigen voor- en nadelen heeft. Zo is een koelkast bijvoorbeeld duurder in aanschaf, maar wel energiezuiniger dan een koelbox.

Kijk naar de afmetingen

 • Bepaal welke afmetingen je nodig hebt voor je koelproduct. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan kunt bepalen welk koelproduct het beste past op de plek waar je het wilt gebruiken.
 • Houd er rekening mee dat sommige koelproducten groter zijn dan andere. Zorg er dus voor dat je voldoende ruimte hebt voor het koelproduct dat je wilt aanschaffen.

Bepaal je budget

 • Bepaal hoeveel geld je wilt uitgeven aan je koelproduct. Dit is belangrijk om te weten, omdat je dan kunt bepalen welk koelproduct het beste past binnen jouw budget.
 • Houd er rekening mee dat de prijs van een koelproduct afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de capaciteit, het type en de afmetingen.

Met deze tips kun je hopelijk het juiste koelproduct vinden voor jouw biertap. Bekijk ons assortiment op ik-tap.nl en vind het koelproduct dat het beste bij jouw wensen past!


Veelgestelde vragen over koelingen

Welke koeling heb ik nodig voor mijn horecazaak?

 • Wij hebben een breed assortiment aan koelingen voor horecazaken. Het type koeling dat u nodig heeft, hangt af van uw specifieke behoeften. Voor het koelen van bier hebben wij bijvoorbeeld speciale biertapkoelingen. Voor het koelen van frisdrank en andere dranken hebben wij verschillende koelkasten en vriezers beschikbaar.

Zijn jullie koelingen energiezuinig?

 • Ja, onze koelingen zijn energiezuinig en hebben een laag energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Koeling - Houd uw drankjes perfect gekoeld

Bij ik-tap.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om uw drankjes perfect gekoeld te houden. Of u nu een thuisbar heeft of een horecazaak runt, wij hebben een breed assortiment aan koelingen om aan uw behoeften te voldoen. Onze koelingen zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw drankjes altijd op de juiste temperatuur worden gehouden.

Koelingen voor iedere toepassing

Bij ik-tap.nl hebben wij koelingen voor iedere toepassing. Of u nu een koeling nodig heeft voor uw flessen of voor uw tapinstallatie, bij ons vindt u het juiste product. Onze koelingen zijn speciaal ontwikkeld om uw drankjes op de juiste temperatuur te houden, zodat u altijd kunt genieten van een verfrissend drankje. Koop nu uw nieuwe koeling bij ik-tap.nl en geniet altijd van gekoelde drankjes. Of u nu een thuisbar heeft of een horecazaak runt, wij hebben de juiste koeling voor u. Onze koelingen zijn van topkwaliteit en hebben een lange levensduur, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw drankjes altijd op de juiste temperatuur worden gehouden. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.