Hoogwaardige horeca-koelkasten

Perfect gekoelde dranken zijn een must in elke horecagelegenheid. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor tapbier, maar ook voor gebottelde dranken.

Met een horeca-koelkast is dit geen probleem. In onze winkel vindt u hoogwaardige apparatuur die ervoor zorgt dat flessen bier en frisdrank altijd op de juiste temperatuur zijn voor perfect drinkgenot.

Horeca-koelkasten in verschillende maten

Afhankelijk van de werking, de beschikbare ruimte en de eisen die aan de apparatuur worden gesteld, variëren deze soms aanzienlijk. Daarom vindt u horeca-koelkasten in verschillende maten.

Kies tussen modellen met één, twee of drie deuren en een netto inhoud van 138 tot 338 liter, het apparaat dat perfect past bij uw behoeften en dat ervoor zorgt dat u altijd de juiste hoeveelheid gekoelde dranken heeft.

Buitenkoelkasten voor het serveren van dranken in de open lucht

De warme maanden van het jaar zijn de tijd van de straatfeesten en -feesten. Natuurlijk verwachten de bezoekers van dergelijke evenementen goed gekoelde drankjes, die ze als verfrissing kunnen gebruiken.

De modellen in onze online shop zijn ideaal als buitenkoelkast voor buitengebruik. Dankzij hun uitstekende vakmanschap zijn ze perfect geschikt voor de speciale eisen van vaak wisselende locaties en buitengebruik.

Horeca-koelkasten voor privégebruik

Uiteraard zijn onze horeca-koelkasten niet alleen geschikt voor professioneel gebruik in restaurants of op evenementen. De robuuste toestellen zijn ook een uitstekende keuze voor privégebruik.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige koelkast onder de bar met een glazen deur voor uw thuisbar, dan zijn de horeca-koelkasten uit onze winkel precies goed voor u. De degelijke afwerking zorgt voor een lange levensduur, zodat u zo lang mogelijk van uw aankoop kunt genieten.

Voorzie de gasten op uw privéfeestjes in de toekomst betrouwbaar van koude dranken zoals bier en frisdrank, zonder dat u daarvoor de koelkast in uw keuken hoeft te pakken.

Horeca-koelkasten met goede apparatuur

Onze horeca-koelkasten laten niets te wensen over. Dankzij een temperatuurbereik van 2 tot 10 °C kunt u zelf bepalen hoe koud u of uw gasten van hun drankje willen genieten.

Dankzij twee steunroosters kan de beschikbare opslagruimte optimaal worden benut, terwijl roestvrij staal aan de buitenkant en aluminium aan de binnenkant zorgen voor een bijzonder robuuste constructie van de horeca Koelkasten.

De units met convectiekoeling zijn uitgerust met een digitale, automatische ontdooifunctie. Zelfs met een groot aantal gasten dragen de zelfsluitende schuifdeuren bij aan een soepele workflow. De praktische binnenverlichting zorgt ervoor dat u altijd goed zicht hebt op de resterende inhoud van uw koelkast en dat u gemakkelijk en op tijd kunt aanvullen.

Horeca koelkasten online kopen

Als u een nieuwe horeca-koelkast nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze online shop vindt u horeca-koelkasten in verschillende maten met één, twee of drie deuren en een netto inhoud tot 338 liter.

Of het nu gaat om een buitenkoelkast of om een binnenkoelkast - met onze hoogwaardige apparaten in verschillende uitvoeringen kunt u altijd rekenen op perfect gekoelde dranken.

Koop de horeca-koelkast van uw keuze in onze winkel en profiteer niet alleen van de hoge productkwaliteit en de lage prijzen, maar ook van een snelle levering op het door u gewenste adres.