ich-zapfe

Mini koelkast, Barkoelkast, Minibar koelkast - UC300, voor 338 liter, RVS/zwart, glazen deur, digitale thermostaat


Item nummer NEW-4347

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.457,40
EUR  1.145,10 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Mini koelkast, Barkoelkast, Minibar koelkast - UC300, voor 338 liter, RVS/zwart, glazen deur, digitale thermostaat

Kenmerken:

  • Zwarte schuifdeur voor beter gebruik van de ruimte
  • Nuttige inhoud - 338 liter.
  • Afmetingen - 1.335 mm x 500 mm x 900 mm (B/D/H)
  • Materiaal - roestvrij staal / buitenkant zwart geverfd, binnenkant aluminium
  • Koeling - circulerende lucht
  • Thermostaat / ontdooiproces - digitaal / automatisch
  • Koelmiddel - R600A
  • Draagrekken - 2 per deur
  • Deur-/schuifdeuren - automatisch, zelfsluitend
  • Verlichting - binnen
  • Energieverbruik 24 uur - 2,5 kWh
  • Klimaatklasse - N
  • Gewicht - 63 kg
  • Aangesloten vermogen - 295 W
  • Spanning/frequentie - 230 V / 50 Hz
  • Temperatuurbereik +2 °C tot +10 °C

De UC300 Under Counter Fridge is een compacte en ruime koelkast die ongelooflijk veel ruimte biedt voor uw eten en drinken. Met een inhoud van 338 liter heeft hij genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt, zonder dat hij teveel ruimte in beslag neemt in je keuken of bar.

De zwarte schuifdeur is zowel elegant als praktisch, waardoor je het meubel in vrijwel elke ruimte kunt gebruiken. De UC300 heeft een digitale thermostaat en een automatisch ontdooiproces, wat de bediening eenvoudiger maakt en ervoor zorgt dat uw artikelen altijd op de perfecte temperatuur worden bewaard. Naast het strakke design helpt de UC300 je ook energie te besparen, met een energieverbruik van slechts 2,5 kWh per 24 uur.

In de UC300 vindt u aluminium planken waar u gemakkelijk al uw spullen in kunt opbergen, met twee draagrekken per deur. De vleugel-/schuifdeuren sluiten automatisch en onafhankelijk, waardoor u nog meer energie kunt besparen door de tijd dat de unit openstaat te minimaliseren. De UC300 beschikt ook over interne verlichting, waardoor u alles binnenin gemakkelijk kunt zien, zelfs bij weinig licht.

De UC300 onderbouwkoelkast is perfect voor iedereen die een compacte maar ruime koelkast nodig heeft die in krappe ruimtes past. Of u nu een kleine bar runt of gewoon extra koelruimte in uw keuken nodig heeft, de UC300 is de perfecte keuze.

Met zijn strakke ontwerp, efficiënte werking en veelzijdige functionaliteit is de UC300 de ideale koelkast voor onder de toonbank. Of u hem nu gebruikt om eten of drinken in te bewaren, u zult het ruime ontwerp, de intuïtieve bediening en de energiebesparende functies waarderen. Neem geen genoegen met een kleiner apparaat: upgrade vandaag nog naar de UC300 en geniet van de voordelen van de beste onderbouwkoelkast die er is.

De UC300 is een absolute must-have voor elk huis of bedrijf dat betrouwbare koeling nodig heeft. De duurzame constructie, het krachtige koelsysteem en de gebruiksvriendelijke bediening maken het de perfecte keuze voor iedereen die zijn eten en drinken vers en koel wil houden.

Als u op zoek bent naar een koelkast waarmee u ruimte, energie en geld kunt besparen, hoeft u niet verder te zoeken dan de UC300. Met zijn geavanceerde ontwerp, gebruiksvriendelijke functies en voldoende opbergruimte is dit de ultieme koelkast voor onder de toonbank voor elk huis of bedrijf.

Investeren in een UC300 onderbouwkoelkast is een slimme keuze voor iedereen die betrouwbare koeling in een compact pakket nodig heeft. Dankzij de nauwkeurige bediening, het strakke ontwerp en de energiezuinige werking is dit de perfecte keuze voor iedereen die het maximale uit zijn koelbehoeften wil halen.

Als het gaat om het vinden van de perfecte koelkast voor onder de toonbank, is de UC300 de te kloppen speler. Met zijn geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke bediening en strak ontwerp is dit de ultieme koelkast voor iedereen die betrouwbare koeling nodig heeft in een compact en stijlvol pakket.

Of u nu een bar of restaurant runt of gewoon extra koelruimte thuis nodig heeft, de UC300 onderbouwkoelkast is de perfecte keuze. Dankzij het ruime ontwerp, de intuïtieve bediening en de energiebesparende functies is dit de ultieme koelkast voor onder de toonbank voor elk huis of bedrijf.

De UC300 is de ultieme koelkast voor onder de toonbank voor iedereen die betrouwbare koeling nodig heeft, zonder de omvang en kosten van een volwaardige unit. Het strakke ontwerp, de intuïtieve bediening en de energiezuinige bediening maken het de ideale keuze voor iedereen die zijn eten en drinken vers en koel wil houden.

Item ID 453179
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 63000 g
Dimensies 1335×500×900mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: