Aantal tapkranen of biersoorten

Toebehorenkit voor 2-lijns biertap

Op zoek naar de perfecte toebehorenkit voor jouw 2-lijns biertap? Zoek niet verder! Bij ik-tap.nl hebben we het ruimste assortiment aan biertap accessoires, inclusief slang, CO2 fles en CO2 drukregelaar.

Biervat accessoires

Om ervoor te zorgen dat jouw bier perfect getapt wordt, heb je de juiste accessoires nodig. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je biervat aan te sluiten op je tapinstallatie, inclusief slangen, koppelstukken en CO2 drukregelaars. Onze CO2 drukregelaars zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je bier altijd op de juiste druk geserveerd wordt.

  • CO2 drukregelaar
  • Slang koppelstuk
  • Bier- en CO2 slang

CO2 accessoires

Een CO2 fles is essentieel voor het tappen van bier. Bij ons vindt je de beste kwaliteit CO2 flessen van verschillende groottes. Onze flessen zijn makkelijk aan te sluiten op je tapinstallatie en zorgen ervoor dat je bier altijd op de juiste temperatuur geserveerd wordt.

  • CO2 fles (verschillende groottes)
  • CO2 drukregelaar
  • Slang koppelstuk

Biertap accessoires

Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan tapaccessoires voor jouw 2-lijns biertap. Onze tapaccessoires zijn van top kwaliteit en zorgen voor een professioneel resultaat. Of het nu gaat om tapkranen, tapzuilen, tapkoppen of biertap onderdelen, bij ons vindt je alles wat je nodig hebt.

  • Tapkranen
  • Tapzuilen
  • Biertap onderdelen

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn makkelijk aan te sluiten op je 2-lijns biertap installatie. Bestel vandaag nog bij ons en je hebt alles wat je nodig hebt om de perfecte pint te tappen!

Veelgestelde vragen over de Toebehorenkit voor 2-lijns biertap

Welke accessoires heb ik nodig voor mijn 2-lijns biertap?

Om een perfect getapt biertje te serveren vanaf een 2-lijns biertap heb je verschillende accessoires nodig. Denk hierbij aan tapgrepen, schuimkragen, tapkranen, lekbladen, tapzuilen en koelspiralen. Bij ik-tap.nl hebben we een breed assortiment aan hoogwaardige tapaccessoires, zodat jij altijd het juiste product vindt om jouw drankjes op de juiste manier te serveren.

Hoe kan ik mijn biertap een persoonlijk tintje geven?

Met onze tapgrepen krijgt jouw biertap een persoonlijk tintje. Kies uit diverse kleuren en stijlen, zodat deze perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Zo kun je jouw biertap helemaal naar eigen wens samenstellen.

Waarom zijn koelspiralen belangrijk voor mijn biertap?

Koelspiralen zijn belangrijk voor de temperatuur van jouw biertap. Deze spiraal zorgt ervoor dat jouw bier op de juiste temperatuur wordt gehouden, zodat je altijd een koud biertje kunt tappen. Bij ik-tap.nl hebben we koelspiralen in diverse afmetingen, zodat er voor iedere biertap een passende spiraal is.

Hoe kan ik mijn biertap het beste reinigen en onderhouden?

Het is belangrijk dat jouw biertap regelmatig wordt gereinigd en onderhouden. Bij ik-tap.nl hebben we een breed assortiment aan reinigingsproducten en onderhoudsproducten, waardoor je altijd kunt profiteren van een optimaal werkende biertap. Gebruik bijvoorbeeld onze reinigingspasta en -tabletten om jouw biertap grondig te reinigen. Daarnaast hebben we ook onderhoudsproducten zoals siliconenspray en olie om jouw biertap in topconditie te houden.

Kan ik bij ik-tap.nl ook terecht voor andere tapaccessoires?

Ja, bij ik-tap.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan tapaccessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld ook tapkranen, lekbladen en andere reinigings- en onderhoudsaccessoires. Neem gerust een kijkje op onze website om ons volledige assortiment te bekijken.

Kan ik bij ik-tap.nl ook terecht voor advies?

Natuurlijk! Bij ik-tap.nl staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van advies op maat. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat en we helpen je graag verder.