Aantal tapkranen of biersoorten

Tapzuil 2-kranen: De perfecte tapzuil voor uw thuisbar of horecagelegenheid

Op zoek naar de ideale tapzuil voor uw thuisbar of horecagelegenheid? Dan is de Tapzuil 2-kranen van IK Tap de perfecte oplossing! Met deze hoogwaardige tapzuil kunt u eenvoudig en professioneel bier tappen voor uw gasten.

Biertap

Met de Tapzuil 2-kranen kunt u gemakkelijk bier tappen voor uw gasten. Dankzij de perfecte temperatuurregeling blijft het bier heerlijk koel en vers. Zo kunt u de kwaliteit van uw getapte bier perfect afstemmen op de wensen van uw gasten.

Slangen en toebehoren voor Tapzuil

Naast de hoogwaardige tapzuil zelf kunt u bij ook terecht voor alle benodigde slangen en toebehoren voor uw tapzuil. Zo kunt u uw tapinstallatie optimaal afstemmen op uw persoonlijke wensen en altijd verzekerd zijn van de beste kwaliteit.

Kortom, met de Tapzuil 2-kranen van bent u verzekerd van een hoogwaardige, professionele tapzuil voor uw thuisbar, thuiskroeg, keet of horecagelegenheid. Met alle benodigde toebehoren en accessoires kunt u eenvoudig en snel bier tappen en uw gasten heerlijk en koel bier serveren.

Hoe kies je de juiste tapzuil met 2 kranen?

Als je op zoek bent naar een tapzuil met 2 kranen, dan ben je bij ik-tap.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruim assortiment aan tapzuilen, tapsystemen en tapaccessoires. Maar hoe kies je nu de juiste tapzuil met 2 kranen? Hieronder vind je een aantal tips:

1. Bepaal het doel van de tapzuil

 • Wil je de tapzuil gebruiken voor thuisgebruik of voor professioneel gebruik in de horeca?
 • Wil je de tapzuil gebruiken voor het tappen van bier, frisdrank of andere dranken?

2. Kies het juiste materiaal

 • Wil je een tapzuil van RVS of chroom?
 • Welke kleur moet de tapzuil hebben?

3. Kies het juiste formaat

 • Hoe hoog moet de tapzuil zijn?
 • Welke diameter moet de tapzuil hebben?

4. Kies de juiste aansluiting

 • Welke aansluiting heb je nodig voor de tapzuil?
 • Heb je een aparte koeler nodig of is de tapzuil voorzien van een koelsysteem?

5. Kies de juiste accessoires

 • Heb je nog andere accessoires nodig, zoals een lekbakje of een tapkraan?

Door deze vijf stappen te doorlopen, kun je de juiste tapzuil met 2 kranen selecteren op ik-tap.nl. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Veelgestelde vragen over Tapzuil 2-kranen

 • Wat is een Tapzuil 2-kranen?

  Een Tapzuil 2-kranen is een apparaat waarmee u twee drankjes tegelijk kunt tappen. Het is geschikt voor zowel thuis als in de horeca en kan gebruikt worden voor bier, frisdrank of wijn.

 • Zijn Tapzuilen gemakkelijk schoon te maken?

  Ja, Tapzuilen zijn gemakkelijk schoon te maken. Het is belangrijk om de tapzuil na gebruik goed schoon te maken om bacteriën te voorkomen. U kunt de tapzuil schoonmaken met een speciale reiniger en een doekje.

 • Is een Tapzuil geschikt voor thuisgebruik?

  Ja, een Tapzuil is ook geschikt voor thuisgebruik. Het is een handig apparaat voor feestjes thuis of in de keet. U kunt er verschillende drankjes mee tappen, waardoor uw gasten direct kunnen genieten van hun favoriete drankje.

 • Heeft een Tapzuil onderhoud nodig?

  Ja, een Tapzuil heeft onderhoud nodig. Het is belangrijk om de tapzuil regelmatig schoon te maken en te controleren op eventuele defecten. Neem contact op met ik-tap.nl voor meer informatie over het onderhoud van uw Tapzuil.

 • Is een Tapzuil duurzaam?

  Ja, een Tapzuil is duurzaam. Het apparaat gaat lang mee en is gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast kunt u met een Tapzuil voorkomen dat er onnodig veel verpakkingen en flesjes worden gebruikt.

 • Kan ik de Tapzuil zelf installeren?

  Ja, het is mogelijk om de Tapzuil zelf te installeren. Het is wel belangrijk om de instructies goed te volgen en eventueel advies te vragen aan ik-tap.nl.

 • Wat zijn de voordelen van een Tapzuil?

  Een Tapzuil heeft verschillende voordelen. Zo kunt u met een Tapzuil meerdere drankjes tegelijk tappen, waardoor uw gasten niet lang hoeven te wachten. Daarnaast zorgt een Tapzuil voor een professionele uitstraling van uw bar of kroeg. Ook is een Tapzuil duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.


Tapzuil 2-kranen: de perfecte oplossing voor het serveren van meerdere drankjes

Bij ik-tap.nl vindt u de juiste producten om uw drankjes te koelen en te serveren. Ontdek ons brede assortiment taptechnieken: van kranen tot tapsystemen tot tapzuilen en tapaccessoires. Bestel nu onze Tapzuil 2-kranen en maak uw bar of keet helemaal compleet!