Glazenhouder

Hoogwaardige glashouders voor de horeca en voor thuis

Glashouders zijn een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke bar. Ze maken het mogelijk om de glazen ruimtebesparend op te slaan en altijd bij de hand te hebben, zodat er geen onnodige vertraging optreedt tijdens het serveren.

Glasrails en glashouders zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor professioneel gebruik. Ze zijn ook een goede keuze voor elke particuliere gastheer die waarde hecht aan een goed ingerichte thuisbar die niets te wensen overlaat.

In onze online shop vindt u wijnglashouders van hoge kwaliteit in diverse uitvoeringen tegen redelijke prijzen.

Een glasrek zorgt voor de goede orde

Als het erg druk is wilt u zo min mogelijk lopen achter de bar, het is bijzonder lastig om voor glaswerk iedere keer een stuk te moeten lopen. Met de praktische glazenhouder uit onze winkel behoort de chaos bij het opbergen van uw glazen in de toekomst tot het verleden.

Want met de robuuste glashouders kunt u uw glazen eenvoudig hangend opbergen. Op deze manier zijn ze altijd slechts een handgreep verwijderd en nemen ze tegelijkertijd geen waardevolle ruimte achter de werkbank weg die u elders nodig zou kunnen hebben.

Dit betekent dat u profiteert van eenvoudigere workflows en dat uw gasten kunnen genieten van een snelle service met de drankjes van hun keuze.

Glashouders zijn eenvoudig te monteren

De installatie van onze glazenhouders is een kwestie van een paar minuten en vereist geen groot vakmanschap. De glashouders zijn voorzien van meerdere gaten, zodat ze eenvoudig met een paar schroeven kunnen worden vastgezet.

Enerzijds zorgt dit voor een stabiele houvast en anderzijds kunnen de glashouders indien nodig heel eenvoudig worden verwijderd zonder al te veel sporen achter te laten op het meubilair.

Glashouders in verschillende uitvoeringen

In onze online shop vindt u glashouders in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verchroomde of messingkleurige glashouders. Hierdoor kunt u precies het ontwerp kiezen dat perfect past bij de rest van uw inrichting en dus perfect past bij het totaalbeeld van uw bar.

Daarnaast zijn onze glashouders verkrijgbaar in verschillende maten. Naast individuele rails met een lengte van 41,5 of 61,5 centimeter, bieden wij ook glashouders aan met vijf rails waarop u uw glazen kunt plaatsen.

Bij ons heeft u dus de keuze en kunt u precies het ontwerp kiezen dat aan uw eisen voldoet en het beste bij uw toonbank past. Immers, zelfs de hoogste kwaliteit glashouder heeft geen zin als u hem uiteindelijk niet naar wens kunt monteren omdat hij gewoonweg de verkeerde afmetingen heeft.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een glasrek

Als u een glasrek wilt kopen voor professioneel of privégebruik, moet u ervoor zorgen dat de kwaliteit goed is. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de glashouders van uw keuze de juiste afmetingen hebben, zodat u ze gemakkelijk kunt monteren en ze uw glaswerk een goede grip geven.

Met onze houders voor glas kunt u natuurlijk vertrouwen op een robuuste constructie en een navenante lange levensduur. Bovendien zorgen de rails, die naar achteren toe smaller worden, ervoor dat uw glazen niet zo gemakkelijk uit de houder kunnen vallen.

Welke kosten zijn er verbonden aan de aankoop van glashouder?

Goede glashouders hoeven geen fortuin te kosten. Praktische wijnglashouders zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in onze online shop voor minder dan 10 euro. Natuurlijk kunnen de kosten, afhankelijk van het ontwerp en de grootte, ook iets hoger uitvallen.

Toch blijven de kosten voor de aanschaf van glashouders beheersbaar zonder dat u concessies hoeft te doen aan de kwaliteit. Los daarvan is de aanschaf van glazen rails een investering die zich in ieder geval terugverdient en waarmee u uw glazen op een bijzonder plaatsbesparende en praktische manier kunt opbergen voor weinig geld.

Waarom een glasrek een verstandige aankoop zijn

Glasrekken zijn een praktisch hulpmiddel voor de bar. Ze zijn zowel geschikt voor de horeca als voor privégebruik. Als bestelling voor u belangrijk is, zijn glashouders, zoals u ze bij ons kunt bestellen, zeker een goede investering.

Onze glashouders bieden u met name de volgende voordelen:

- Glazen kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen dankzij de praktische houders.

- De bar is bijzonder gemakkelijk te hanteren dankzij de glazen rails.

- Wijnglazen zijn altijd slechts een handgreep verwijderd en staan niet in de weg.

- De wijnglashouders kunnen met een paar schroeven stevig worden vastgezet en eenvoudig weer worden verwijderd.

- Met onze producten kunt u vertrouwen op een robuuste kwaliteit van vakmanschap.

Koop online wijnglashouders van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen

Als u glashouders wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Want in onze online shop vindt u wijnglashouders van hoge kwaliteit in verschillende variaties tegen eerlijke prijzen.

Naast gunstige prijzen en een goede kwaliteit, profiteert u ook van een snelle en betrouwbare levering bij de bestelling in onze winkel, zodat u binnenkort uw nieuwe glazenhouder kunt installeren en gebruiken.

Maar overtuig uzelf vooral van de uitstekende kwaliteit van onze producten en van onze uitstekende service, die onze klanten niet alleen bij de aankoop van glashouders op prijs stellen.