ich-zapfe

Barmat, Dripmat met roestvrijstalen frame, 60 x 10 cm


Item nummerĀ NEW-13796

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 35,90
EUR Ā 28,20 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Barmat, Dripmat met roestvrijstalen frame, 60 x 10 cm

Op zoek naar een elegante en praktische toevoeging aan je collectie barartikelen? Zoek niet verder dan onze barmat met een roestvrijstalen frame. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan, is deze barmat de perfecte keuze voor thuisbarmannen of professionals die hun werkruimte willen verbeteren.

Dit is wat u moet weten over onze barmat:

  • Deze staafmat is gemaakt van duurzaam chroomstaal 18/0 en is gebouwd om zwaar gebruik te weerstaan en corrosie te weerstaan.
  • Het oppervlak van de rubberen mat helpt morsen te voorkomen en houdt je bar schoon en droog. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat uw werkruimte hygiĆ«nisch en vrij van vuil blijft.
  • Het roestvrijstalen frame zorgt voor een slank en stevig ontwerp dat bij elk bardecor past. Het meet 60 x 10 x 2 cm, waardoor het de perfecte maat is voor de meeste baropstellingen.
  • Met een gewicht van slechts 0,68 kg is deze barmat gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen waar je hem nodig hebt. Of u nu een tijdelijke bar opzet of uw werkruimte moet herschikken, deze mat is lichtgewicht en handig.

Over het algemeen is onze barmat met een roestvrijstalen frame de perfecte keuze voor iedereen die zijn bartending-spel wil verbeteren. Met zijn duurzame materialen, gemakkelijk schoon te maken oppervlak en strak design zal deze mat zeker indruk maken op zowel uw klanten als collega's. Dus waarom wachten? Voeg vandaag nog de perfecte finishing touch toe aan je baropstelling met onze barmat.

Item ID 99923457
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 900 g
Dimensies 600Ɨ100Ɨ20mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: