ich-zapfe

Adapter voor biervaten - 5 liter, hoogwaardig metalen ontwerp met Biertap, Thuistap


Item nummer 443529

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 54,80
EUR  43,10 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Adapter voor biervaten - 5 liter, hoogwaardig metalen ontwerp met biertap

Als je een bierkenner bent en thuis graag van vers bier geniet, dan is onze exclusieve biervatadapter van 5 liter de perfecte oplossing voor jou. Met deze adapter tap je eenvoudig en zonder gedoe vers bier uit een vat van 5 liter. De adapter is ontworpen met behulp van een hoogwaardig metalen ontwerp met een bierkraan en zorgt ervoor dat het bier vers getapt blijft.

Perfect voor kleine bijeenkomsten

Met onze 5 liter biervatadapterset hoef je geen grote vaten bier te kopen om alleen maar van vers bier te genieten. Vanaf nu kunt u geheel vrijblijvend genieten van vers bier in kleine hoeveelheden. Dit is perfect voor kleine bijeenkomsten met vrienden en familieleden. Sluit de adapter eenvoudig aan op het vat en geniet van vers bier wanneer je maar wilt.

Robuust en duurzaam ontwerp

Onze biervatadapter van 5 liter is ontworpen met behulp van een hoogwaardig metalen ontwerp dat zowel robuust als duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat u lang plezier zult hebben van uw product en bestand is tegen de slijtage van regelmatig gebruik. Bovendien is de adapter gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische en hygiënische keuze is voor bierliefhebbers.

Elegante bierkraan

De ingebouwde bierkraan maakt het tappen van vers bier een waar genot. Het bier blijft veilig en hygiënisch afgesloten in het vat en je kunt het op elk moment comfortabel en stijlvol tappen. Deze elegante bierkraan is een geweldige aanvulling op elke thuisbar en voegt een vleugje verfijning toe aan uw biertapervaring.

Innovatieve terugslagklep voor foutloos tappen

De 5 liter biervatadapter zet nieuwe normen op het gebied van hygiëne en zuiverheid. De ingebouwde terugslagklep zorgt voor schoon tappen en voorkomt ongewenste resten in het waardevolle bier. Met deze innovatieve functie weet u zeker dat uw biergenot altijd van de hoogste kwaliteit en zuiverheid zal zijn.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De adapter is uiterst eenvoudig te installeren en te gebruiken. Vergrendel eenvoudig de stijgbuis in het vat en sluit de bier- en CO2-slangen aan op de adapter. De CO2-inlaat is 3/4 inch en de bieruitlaat is 5/8 inch, wat compatibel is met de meeste vaten en CO2-systemen. Deze ongecompliceerde bediening bespaart u tijd en garandeert een comfortabele doseerervaring.

Compact en draagbaar

Onze biervatadapter van 5 liter is compact en draagbaar ontworpen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is. Je kunt hem meenemen naar kleine bijeenkomsten, feestjes of picknicks en genieten van vers bier, waar je ook bent.

Maak indruk op uw gasten met vers bier

Als je graag feesten en bijeenkomsten thuis organiseert, dan is onze biervatadapter van 5 liter het perfecte accessoire voor jou. U kunt indruk maken op uw gasten met vers getapt bier dat smaakt zoals in de kroeg. Met deze adapter kun je je thuisbar naar een hoger niveau tillen en genieten van vers bier als een echte professional.

Een geweldig cadeau-idee voor bierliefhebbers

Als je op zoek bent naar een uniek en praktisch cadeau voor een bierliefhebber, zoek dan niet verder dan onze 5 liter biervatadapter. Dit is het perfecte cadeau-idee voor verjaardagen, Kerstmis of een andere gelegenheid. De ontvanger zal het hoogwaardige metalen ontwerp en de mogelijkheid om thuis van vers bier te genieten waarderen.

Bestel nu en geniet thuis van vers bier

Wil je zonder problemen thuis genieten van vers bier, bestel dan vandaag nog onze 5 liter biervatadapter. Het is een onmisbaar accessoire voor elke thuisbar en zorgt ervoor dat je wanneer je maar wilt kunt genieten van vers bier in kleine hoeveelheden. Wij garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn over de kwaliteit, duurzaamheid en het gemak van ons product.

De hoogtepunten in één oogopslag:

  • Exclusieve 5 liter biervatadapter voor de hoogste eisen
  • Hoogwaardig en stabiel metalen ontwerp voor levenslang plezier van het product
  • Hygiënische biertap dankzij de elegante bierkraan
  • Innovatieve terugslagklep voor foutloos tappen en zuiverheid
  • Eenvoudige montage en bediening voor moeiteloos genieten
  • CO2-inlaat (3/4 inch) en bieruitlaat (5/8 inch) voor maximale compatibiliteit
  • Compact en draagbaar ontwerp voor eenvoudig opbergen en transporteren
  • Ideaal voor kleine bijeenkomsten en feestjes thuis
  • Een geweldig cadeau-idee voor bierliefhebbers
  • Bestel nu en geniet thuis van vers bier

Item ID 452065
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 473 g
Dimensies 190×50×285mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: