Reinigingssponsjes, Reinigingsballen voor Nominale breedte 4 mm, 10 stuks

Met de Reinigingssponsjes voor Biertapreiniging heb je de juiste tools in handen om je Biertap grondig te reinigen. Dit is niet alleen belangrijk voor een goede kwaliteit van het bier, maar ook voor een hygiënische omgeving. De set bestaat uit 10 Reinigingssponzen met een kabeldiameter van Nominale breedte 4mm en een diameter van de kogels van 5,6 mm.

Eigenschappen:

  • Set van 10 Reinigingssponzen
  • Kabeldiameter: Nominale breedte 4mm
  • Diameter kogels: 5,6 mm
  • Mechanische reiniging
  • Geen chemicaliën nodig

De Reinigingssponzen zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van de leidingen van een biertap, zonder het gebruik van chemicaliën. Door middel van mechanische reiniging worden de bierslijmresten op een betrouwbare manier opgelost. De sponsballen worden met waterdruk door de bierlijn gedreven, waardoor ze optimale reinigingsresultaten behalen.

FAQ

Wat is het voordeel van het gebruik van de Reinigingssponzen?

Het gebruik van Reinigingssponzen is een effectieve en veilige manier om biertapleidingen schoon te maken. Het voorkomt de opbouw van bacteriën en schimmels en zorgt voor een fris en smaakvol bier.

Hoe gebruik ik de Reinigingssponzen?

Doe een sponsbal in de biertap en sluit deze af. Spoel de leiding door met water en draai de tapkraan open. De sponzen worden met waterdruk door de leiding gedreven en reinigen deze grondig.

Kan ik de Reinigingssponzen meerdere keren gebruiken?

Nee, de Reinigingssponzen zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Voor een optimale reiniging dien je elke keer een nieuwe sponsbal te gebruiken.

Met de Reinigingssponzen voor Slang en Biertapreiniging ben je altijd verzekerd van een schone en hygiënische biertap. Bestel nu en ervaar de voordelen van mechanische reiniging zonder chemicaliën!

Item ID 452895
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 23420 g
Dimensies 280×170×325mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: