ich-zapfe

Druppellade - met ronde gaten, 405 x 204 x 28 mm


Item nummer NEW-99507

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 27,75
EUR  21,80 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Lekbak, druppellade - met ronde gaten, 405 x 204 x 28 mm

Transformeer uw afwateringservaring met onze hoogwaardige lekbak met ronde gaten. Deze lekbak is gemaakt van eersteklas roestvrij staal 304, waardoor hij duurzaam is en bestand is tegen roest. Met een formaat van L405*B204*H28mm past deze lekbak perfect in elke keuken, bar of restaurantomgeving en biedt hij niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje verfijning.

Ongeëvenaarde functies om uw werkruimte efficiënter te maken:

  • Optimaal formaat en gewicht: Met afmetingen van L405*B204*H28mm en 1283 g gewicht, is deze lekbak perfect draagbaar en biedt toch voldoende ruimte voor al uw afwateringsbehoeften.
  • 304 roestvrij staal uitmuntendheid: Deze lekbak is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304, wat hem niet alleen roestbestendig maakt, maar ook een professionele uitstraling geeft en gemakkelijk te reinigen is.
  • Gepolijste elegantie: De gepolijste afwerking verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar vergemakkelijkt ook de reiniging van deze bak.
  • Efficiënte ronde gaten: Strategisch geplaatste ronde gaten zorgen voor een snelle en efficiënte afvoer van vloeistoffen, evenals borden en glazen.
  • Multifunctioneel wonder: Of het nu gaat om het hanteren van keukengerei of als algemene opvangbak, deze lekbak demonstreert zijn veelzijdigheid en wordt een onmisbaar hulpmiddel in elke werkruimte.
  • Hygiënische omgeving: Zeg vaarwel tegen onaangename geuren en onhygiënische omstandigheden. Onze lekbak zorgt voor een schone en frisse werkruimte en bevordert een gezonde omgeving.
  • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken: Deze bak is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en combineert duurzaamheid met eenvoudige reiniging, waardoor een probleemloze oplossing wordt geboden voor uw dagelijkse afvoerbehoeften.

Onze lekbak is een onmisbare aanwinst voor elke professionele of thuiswerkruimte. Hij combineert vorm en functie naadloos en voldoet aan al uw afvoerbehoeften.

Item ID 99924819
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1300 g
Dimensies 405×204×28mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!