ich-zapfe

Waterglazen, Drinkglazen set van 12 - Grande-S, 190ml


Item nummer NEW-13769

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 25,91
EUR  20,36 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Drinkglazen, Waterglazen Set van 12 - Grande-S, 190ml

Op zoek naar een set drinkglazen die functioneel, stijlvol en veelzijdig zijn? Zoek niet verder dan de Grande-S Drinkglazen Set, die in totaal 12 waterglazen bevat die perfect zijn voor dagelijks gebruik, speciale gelegenheden en alles daartussenin.

Elk van deze drinkglazen heeft een hoogte van 10 cm, een diameter van 6,85 cm aan de bovenkant en een diameter van 4,8 cm aan de onderkant. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig glasmateriaal, waardoor ze duurzaam en duurzaam zijn. Met een gewicht van slechts 205 gram is deze bril gemakkelijk te hanteren en comfortabel vast te houden.

De Grande-S Drinkglazen Set heeft een inhoud van 190 ml, waardoor ze ideaal zijn voor een verscheidenheid aan dranken, waaronder water, sap, frisdrank en meer. En omdat ze worden geleverd in een set van 12, heb je altijd genoeg glazen bij de hand voor jezelf, je gezin en je gasten.

Of je nu op zoek bent naar drinkglazen voor thuis, je kantoor of je restaurant, de Grande-S Drinkglazen Set is een uitstekende keuze. Met hun eenvoudige, tijdloze ontwerp en hoogwaardige constructie zal deze bril zeker in de smaak vallen.

Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog je set Grande-S drinkglazen en geniet van alle voordelen die ze te bieden hebben!

Item ID 99923432
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 2600 g
Dimensies 430×150×100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!